ŠIALENÉ stavy markizáckej krásky: Dávajte si POZOR… Skončila v NEMOCNICI kvôli TOMUTO bežnému jedlu! (0)
2024-04-02 / Topky.sk

BRATISLAVA - Tak toto by jej nenapadlo ani v najhoršom sne! Väčšina z nás si z času na čas zájde do reštaurácie, kde bezstarostne pochutnávame na dobrom jedle. Problémom je, že na rozdiel od domácej stravy... Nuž, človek si nemôže byť nikdy istý, čo sa mu dostane na tanier. A svoje o tom vie aj účastníčka 14. série Farmy - Dagmar Kubinová.

Ako sa vysporiadať s neverou svojho partnera? Bod číslo 5 vám bude zaručene fungovať! (0)
2024-04-02 / Nový čas pre ženy

Nevera je jedným z najťažších problémov, s ktorými sa môže žena vôbec stretnúť. Už len samotné odhalenie nevery vo vás aktivuje tonu emócií. Ako sa s tým vysporiadať?

Tajomné podzemné mesto, kde žije viac ako 1 000 ľudí mimo zraku verejnosti. Čo ukrýva? (0)
2024-04-02 / Obkec.sk

Prečítajte si článok Tajomné podzemné mesto, kde žije viac ako 1 000 ľudí mimo zraku verejnosti. Čo ukrýva? - Zistite viac na Obkec.sk

Sparta porazila Třinec v prodloužení, v sérii vyhrála podruhé | ČeskéNoviny.cz (0)
2024-04-02 / České noviny

Praha - Hokejisté Sparty zvítězili ve druhém utkání semifinále play off extraligy doma nad mistrovským Třincem 3:2 v prodloužení a vedou 2:0 na zápasy. Pražané si osm sekund před koncem vynutili nastavení díky brance Filipa Chlapíka a v čase 77:31 rozhodl svým druhým gólem večera obránce Michal Moravčík. Série na čtyři výhry pokračuje v Třinci v sobotu a v neděli.

Až do konce dubna můžete hlasovat pro nejlepší Nápad pro Šestku - NašePraha.cz (0)
2024-04-02 / nasepraha.cz

V průběhu celého dubna můžete hlasovat pro super Nápad pro Šestku. Z celkového počtu přihlášených nápadů postoupilo do hlasování třicet. Ty ostatní podle radnice Prahy 6 nekončí v pomyslném odpadkovém koši, ale jsou zařazeny do zásobníků nápadů a radnice se jimi bude dále věnovat. Pro své favority můžete ve druhém kole hlasovat až do konec dubna.

Inflace v britských obchodech klesá, konkurence přiostřuje (0)
2024-04-02 / ePeníze

Po období inflace přináší zprávy z Velké Británie naději na postupný pokles cen. Maloobchodníci v konkurenci začínají snižovat ceny a lákají zákazníky slevami.

Pellegrini by odsúdeným za korupciu milosti nedával, v dueli s Korčokom riešili aj antikampaň (0)
2024-04-02 / Akčné ženy

Peter Pellegrini vylúčil aj milosť pre Petra Kažimíra v prípade, že by bol odsúdený.

Denní horoskop na 3. dubna 2024: Ryby by se měly připravit na napětí v rodině, Střelce potrápí nedostatek milování – Lifee.cz (0)
2024-04-02 / Lifee.cz

Denní horoskop nejen pro ženy na středu 3. 4. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Slovenský pohár [LIVE]: Ružomberok vs. Lipany kurzy (0)
2024-04-02 / BetArena.sk

V odvete semifinále Slovnaft Cupu privítajú hráči Ružomberka treťoligistu ŠK Odeva Lipany Prezrite si dátum, kurzy a kde sledovať priamy prenos.

Survivor Česko & Slovensko: Lempl Jack označil všechny Lovce za rasisty a už jen chybělo, aby si lehl na záda a kopal kolem sebe (0)
2024-04-02 / KinoTip

Dnešní epizoda je předehrou k bombě, která v další epizodě vybuchne u Lovců. Jacka už mají všichni plné zuby a pro kmen je nepoužitelný. Jeho soukmenovci už si

Školkovné i slevu na studenta letos využijete naposledy. Velký přehled slev na dani (0)
2024-04-02 / Finmag.cz

Podáváte daňové přiznání za rok 2023 a chtěli byste si snížit daňový základ? V našem přehledu vám poradíme, jaké slevy na dani můžete uplatnit: některé z nich letos naposledy.

„Průlomové zjištění.“ Protiruský lov BIS vzbudil velký rozruch, otazníky kolem financí zůstávají (0)
2024-04-02 / mujrozhlas.cz

Tvrdý úder ruské vlivové skupině zasadila česká kontrarozvědka BIS. Kdo stál za proruským webem Voice of Europe? Proč měl sídlo v Česku a kdo mu dával rozhovory? Téma pro Ondřeje Kundru, investigativního novináře z týdeníku Respekt. Ptá se Matěj Skalický. Matěj Skalický Editace: Kristýna Vašíčková Rešerše: Miroslav Tomek Sound design: Jaroslav Pokorný Hudba: Martin Hůla, Damiana Smetanová

Operovaného exprezidenta Zemana propustili z nemocnice do domácí péče | ČeskéNoviny.cz (0)
2024-04-02 / České noviny

Praha - Bývalého prezidenta Miloše Zemana dnes lékaři propustili z pražské Fakultní nemocnice Motol do domácí péče. Ředitel nemocnice Miloslav Ludvík na tiskové konferenci ve 14:00 řekl, že Zeman nemocnici opustil před několika okamžiky. Bývalý prezident byl hospitalizovaný 20 dní poté, co se mu vytvořila krevní sražena, kvůli které se mu nedokrvovala noha. Podle lékařů je ho možné stále označit za křehkého pacienta, přesto jsou s vývojem jeho zdravotního stavu spokojení.

„Průlomové zjištění.“ Protiruský lov BIS vzbudil velký rozruch, otazníky kolem financí zůstávají (0)
2024-04-02 / Portál Českého rozhlasu

Tvrdý úder ruské vlivové skupině zasadila česká kontrarozvědka BIS. Kdo stál za proruským webem Voice of Europe? Proč měl sídlo v Česku a kdo mu dával rozhovory? Téma pro Ondřeje Kundru, investigativního novináře z týdeníku Respekt. Ptá se Matěj Skalický.

Tisícky nových dôchodcov a desiatky miliónov eur navyše: Problémy s predčasnými penziami sa naplno prejavili! | oPeniazoch.sk (0)
2024-04-02 / oPeniazoch.sk

Po tom, čo firmy koncom minulého roka bili na poplach kvôli obrovskému počtu odchodov ich zamestnancov do predčasného dôchodku, sa rozmer tohto problému

Miška sa rozhovorí o rodinnej tragédii: Manžel jej zahynul v zahraničí, dieťatka sa nedočkal! (0)
2024-04-02 / TV JOJ

Bez servítky neraz prináša smutné príbehy účinkujúcich. O osobnej tragédii sa rozhovorí dnes aj mamina Miška!

Rozviesť som sa chcela snáď 15 rokov... a konečne to spravila: Hviezda Beverly Hills nechala manželovi správu: Je koniec! (1)
2024-04-02 / PRAVDA.sk

Prežíva skutočne náročné obdobie, ale na vyhlásení hudobných cien nechýbala.

Sportovní výsledky - Sport (0)
2024-04-02 / iDNES.cz

Nejlepší sport na českém internetu. Původní zpravodajství, on-line reportáže, rozhovory, analýzy, diskuse, ostatní sporty.

Ani železnice už nemá dotace jisté. EU nastínila nová pravidla (0)
2024-04-02 / iDNES.cz

Železnice si udržuje pověst nejekologičtějšího způsobu cestování. To ale neznamená, že Evropská unie bude spolufinancovat každý nový projekt, jako tomu bylo doposud. Tak by se daly shrnout nejnovější výsledky jednání o budoucnosti evropské železniční sítě.

Vyzkoušejte si přijímací test nanečisto z češtiny pro 5. třídu | Seriály | Lidovky.cz (0)
2024-04-02 / Lidovky.cz

Přinášíme další variantu zkušebního testu k přijímačkám na střední školy. Můžete si ji snadno stáhnout a vytisknout. Obsahuje sadu úloh i s řešením na konci, a to v takové podobě, na jakou můžete narazit během skutečných přijímaček.

Případ záměny ve FN Bulovka. Během vyšetřování se přihlásila i druhá poškozená žena. (0)
2024-04-02 / Tyčíčo.cz

Možná jste již zaznamenali hrůznou situaci, která se stala ve FN Bulovka. Těhotnou ženu zaměnili s jinou cizí ženou a díky tomu jí místo...

TERORISTOV z moskovskej sály mal OVLÁDAŤ Západ: Implantovali im ČIPY! tvrdí bývalý šéf Interpolu (0)
2024-04-02 / Topky.sk

MOSKVA - Od útoku v Moskve, ktorí spáchali radikáli z Islamského štátu, uplynuli už takmer dva týždne. Medzi ruskými špičkami však naďalej prevláda názor, že tento krutý čin mali na svedomí západné mocnosti. Analytici sa opierajú o tvrdenie, že by to mohla byť odveta za útok na Ukrajinu, kde sa bojuje od 24. februára 2022. Bývalý šéf Interpolu prišiel dokonca so šialenou teóriou o ovládaní teroristov, ktorí v koncertnej sál strieľali do ľudí.