Bojovník Joshua je späť. A vystrelil Vancouver na stovku | NHL.com/sk (0)
2024-03-31 / NHL.com

Všestranný útočník dvakrát trafil proti Ducks a zažíva najlepšie momenty v kariére. Za rok sa posunul o päť rokov, povedal tréner

Mesto Prešov - Oficiálne stránky mesta (0)
2024-03-31 / Mesto Prešov

Oficiálne stránka mesta Prešov

Denní horoskop na 1. dubna 2024: Raky čeká příjemné Velikonoční pondělí, Štíři ochutnají nejlepší mazanec na světě – Lifee.cz (0)
2024-03-31 / Lifee.cz

Denní horoskop nejen pro ženy na pondělí 1. 4. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Exšéf kontrarozvědky Slovenské informační služby žádá o azyl v Bosně. Reportéři ho našli v Mostaru (0)
2024-03-31 / mujrozhlas.cz

Bývalého šéfa kontrarozvědky Slovenské informační služby Petra Gašparoviče pravomocně odsoudili za korupci. Z vězení se dostal na podmínku po téměř dvaceti měsících. Nejvyšší soud v lednu rozhodl, že měl dostat vyšší trest. Gašparovič před rozhodnutím utekl do Bosny a Hercegoviny. Novináři ho našli v Mostaru. Vinohradská 12 přebírá text od Investigativního centra Jána Kuciaka. Čte Matěj Skalický. Matěj Skalický Editace: Kristýna Vašíčková Překlad: Zuzana Marková Sound design: Jaroslav Pokorný Hudba: Martin Hůla, Damiana Smetanová, Jaroslav Pokorný

Hronek asistoval u výhry Vancouveru, Dostál chytal za Anaheim (0)
2024-03-31 / iDNES.cz

V jediném nedělním zápase hokejové NHL Vancouver i díky asistenci obránce Filipa Hronka zdolal těsně 3:2 Anaheim s Lukášem Dostálem v bráně. Ten zastavil 27 z 30 střel favorizovaných domácích, kteří o svém úspěchu rozhodli až v 58. minutě druhou trefou večera útočníka Dakoty Joshuy.

Komunálne voľby v Turecku: Opozícia sa vyhlásila za víťaza v týchto mestách! (0)
2024-03-31 / Koktejl

Prečítajte si článok Komunálne voľby v Turecku: Opozícia sa vyhlásila za víťaza v týchto mestách! - Zistite viac na Koktejl.sk

Kuba po roku dostala z Ruska väčšiu dodávku ropy, uviedlo ministerstvo (0)
2024-03-31 / HNonline.sk

Cez víkend Kuba dostala z Ruska dodávku zhruba 90.000 tisíc ton ropy. To je ekvivalent dovozu potrebného na pokrytie celkovej spotreby na niekoľko dní. Ide o prvú významnejšiu dodávku za uplynulý rok.

Hronek se pral a běsnil! S bodem slaví výhru v českém boji proti Dostálovi (0)
2024-03-31 / Blesk

Nedělní program NHL nabídl jediné utkání. Vancouver s krajanem Filipem Hronkem hostil Anaheim, za který chytal Lukáš Dostál. Canucks vedli po brankách Brocka Boesera a Dakoty Joshuy, při obou byl na ledě i český zadák, v druhém případě navíc asistoval. Jenže ve třetí části srovnala dvojice Olen Zellweger a Mason McTavish. Výsledek 3:2 přiřknul Vancouveru svým druhým gólem v 58. minutě opět Joshua. Ducks se v závěru snažili vyrovnat, přehnanou McTavishovu agresi musel Hronek oplatit v bitce po posledním klaksonu, kdy se viditelně vytočil.

Odhalené: Boli staroegyptskí kňazi svätci alebo hriešnici? (0)
2024-03-31 / Sme chlapi

V staroegyptskej civilizácii boli kňazi elitou spoločnosti. Boli nielen náboženskými vodcami, ale aj učencami, liečiteľmi, učiteľmi a niekedy aj politikmi. Ich vplyv a moc sa rozprestierali po celej ríši a ich vedomosti ďaleko presahovali vedomosti priemerného človeka tej doby.

Vedcov čakal vo vraku lode desivý pohľad: Nečakali takú krutosť (0)
2024-03-31 / Sme chlapi

Hlbiny oceánu pre nás skrývajú prekvapivé veci.

Strhnutý luster, letiaci mop či pád pri úteku pred šibačmi: Pozrite si najkurióznejšie veľkonočné poistné udalosti! | oPeniazoch.sk (0)
2024-03-31 / oPeniazoch.sk

Aj keď patria veľkonočné sviatky z hľadiska počtu poistných udalostí medzi pokojnejšie dni – stáva sa počas nich podľa poisťovne Generali v priemere

Felix Pink čeká na smrt: thriller o eutanázii v e-knize zdarma (0)
2024-03-31 / iDNES.cz

V krimi příběhu Felix Pink čeká na smrt líčí britská autorka Belinda Bauer osud staršího muže. Její hrdina působí ve skupině pomáhající lidem, kteří se rozhodli pro důstojný odchod ze světa. Jednou ovšem dojde ke strašlivému omylu. Nebo šlo o úmysl? Uživatelé iDNES Premium získají e-knihu zdarma.

Temné Akty X: Zašlete nám svou fotografii na téma TEMNÉ SÍLY a zúčastněte se tak soutěže Reflexu! (0)
2024-03-31 / Reflex.cz

Duben je tu a s ním i nové kolo fotografické soutěže Reflexu Aktů X. Pro tento měsíc jsme zvolili téma TEMNÉ SÍLY, což soutěžícím umoňuje, mimo jiné, zaměřit se i na nadcházející pálení čarodejnic. Fotografové, fotografky a modelky nám mohou zasílat své aktové fotografie prostřednictvím odkazu níže a soutěžit tak o možnost publikace v časopise a sítích Reflexu. Podrobnosti o soutěži se dočtete níže.

Změny v dohodách už mění pracovní trh, větší flexibilitu ani jistoty nepřináší (0)
2024-03-31 / Echo24.cz

Změny v pravidlech pro uzavírání dohod o provedení práce už mění pracovní trh. Firmy totiž v reakci na legislativní změny už výrazně snížily počty uzavřených dohod. Od druhé poloviny roku má navíc začít platit registr dohod, který má státu umožnit lépe kontrolovat kumulování dohod, na které je podle ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky (KDU-ČSL) potřeba navázat platby sociálních a zdravotních odvodů. Povinnost odvodů chce Jurečka odložit na začátek příštího roku.

Národná kyberbezpečnostná hra CyberGame: hľadáme talenty! (0)
2024-03-31 / Živé.sk

Tretí ročník slovenskej kyberbezpečnostnej súťaže CyberGame sa opäť otvára študentom, programátorom, bezpečnostným profesionálom aj talentovaným hráčom.

Kalendár (0)
2024-03-31 / Galantské noviny

Rusko sa snaží posilniť obranu prístavu Novorossijsk pred možnými ukrajinskými útokmi (0)
2024-03-31 / Akčné ženy

Prístav Novorossijsk sa nachádza na ruskom pobreží a je mimo dosahu takých zbraní, ako sú rakety Storm Shadow.

Čo na seba prezradili Katka a Michal? Búrajú genderové stereotypy a ich príbeh znie ako telenovela (0)
2024-03-31 / HNonline.sk

V rozhovore sa dozviete, aké sú obaja osobnosti, s ich plusmi i mínusmi, ktoré z nich robia inšpiratívnych ľudí aj duo.

DRAHŠIE služby štátu: Od apríla sa zvyšujú STOVKY poplatkov, pri niektorých aj o 50 eur (0)
2024-03-31 / Dnes24.sk

V doprave, zdravotníctve či za ďalšie služby štátu pre občanov. Od 1. apríla 2024 sa poriadne zvyšujú viaceré poplatky, za ktoré si Slováci priplatia.

Zlozvyky a časté chyby vodičov: Toto s automatickou prevodovkou radšej nerobte (0)
2024-03-31 / HNonline.sk

Ak sa budete správne o vozidlo i automatickú prevodovku starať, rovnako aj dodržiavať niekoľko jednoduchých zásad, pokojne v aute prežije aj desiatky rokov.

Microsoft s OpenAI chystají za 100 miliard dolarů datové centrum a „Hvězdnou bránu“ - CHIP.cz (0)
2024-03-31 / Chip.online

Společnosti Microsoft a OpenAI plánují, že spojí síly a společně vybudují datové centrum v hodnotě 100 miliard dolarů. A uvnitř tohoto centra má být umístěn superpočítač s umělou inteligencí nazvaný Stargate, tedy Hvězdná brána. Rychlé přijetí generativní AI vedlo k raketovému nárůstu poptávky po AI datových centrech, která jsou schopna zvládat pokročilejší úkoly než tradiční datová centra.

TV program (0)
2024-03-31 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

Turecká opozícia sa vyhlásila za víťaza volieb v Ankare, zostáva jej aj Istanbul (0)
2024-03-31 / HNonline.sk

V Istanbule, kde už bolo spracovaných viac ako 71 percent odovzdaných hlasov, má súčasný primátor Ekrem Imamoglu nateraz na konte 50,4 percenta hlasov oproti 40,9 percentám.

Muž, ktorý zaútočil na školský autobus sa vzdal úradom: Izraelská armáda prezradila o koho ide (0)
2024-03-31 / Nový Čas

Palestínčan hľadaný v súvislosti so štvrtkovým útokom na školský autobus na Izraelom okupovanom Západnom brehu sa v nedeľu vzdal izraelským ...