Konečne príťažlivý a útulný byt pre rodinu s dieťaťom! Obyčajný priestor premenili na kráľovstvo, aké by im závideli mnohí | Môjdom.sk (0)
2024-03-03 / Mojdom.sk

Medzi skryté poklady v centre Milána patrí byt zasvätený knihám. Povýšiť zberateľstvo na najvyššiu úroveň si vyžiadalo povolať domov architektov. Interiér vybavený nábytkom, ktorého otáčavé mechanizmy pripomínajú tajné dvere v zámockých knižniciach, je zároveň pozvánkou do imaginárnych svetov. 

Chystáte sa sadiť zemiaky? Vyberajte z týchto odrôd, potešia vás výnosom i chuťou (0)
2024-03-03 / Urobsisám.sk

Pozrite sa na to, aké odrody zemiakov patria medzi najvychytenejšie. Dobrou správou je, že ako certifikované sadivo sú distribuované do mnohých obchodov.

Ako sa vyvíjajú boje na ukrajinskom fronte? | Aktuality.sk (0)
2024-03-03 / Aktuality.sk

Bezpečnostný analytik a odborník na obranné plánovanie Vladimír Bednár hodnotí uplynulý týždeň ozbrojeného konfliktu na Ukrajine.

Čo sa s ním deje? Michal David v krátkom čase rapídne schudol! (0)
2024-03-03 / Noviny.sk

Už dlhé roky je Michal David (63) známy svojou zavalitejšou postavou s poriadnym "pupkom". Radi si spolu s manželkou Marcelou doprajú dobré jedlo a pitie, čo sa prejavilo aj na váhe. Obaja sa už mnohokrát pustili do rôznych diét, kilá šli dolu však len dočasne a ako Michal priznal, nabral ich následne neraz viac, ako mal predtým. Najnovšie ale mnohých jeho známych prekvapilo, že opäť riadne pochudol, až sa začali obávať o jeho zdravie.

Motor dostal na závěr základní části sedm branek. V předkole play off jde na Karlovy Vary (0)
2024-03-03 / Jižní Čechy Teď!

PARDUBICE – Na ledě vítězů základní části dostali naloženo a putují do předkola play off. Hokejisté Banes Motoru České Budějovice mohli…

Motor dostal na závěr základní části sedm branek. V předkole play off jde na Karlovy Vary (0)
2024-03-03 / Jižní Čechy Teď!

PARDUBICE – Na ledě vítězů základní části dostali naloženo a putují do předkola play off. Hokejisté Banes Motoru České Budějovice mohli…

Najnovšia funkcia Windows 11 eliminuje reštarty pri aktualizáciách operačného systému (0)
2024-03-03 / PC Review

Mnohí používatelia systému Windows 11 by mohli byť nadšení, že nebudú musieť reštartovať zakaždým, keď dôjde k aktualizácii zabezpečenia. Podľa Zaca Bowdena z Windows Central Microsoft testuje pre pou ...

Sportovní výsledky - Sport (0)
2024-03-03 / iDNES.cz

Nejlepší sport na českém internetu. Původní zpravodajství, on-line reportáže, rozhovory, analýzy, diskuse, ostatní sporty.

Dom s letnou atmosférou. Očarí vás množstvom svetla a neobvyklými oknami v kuchyni! (0)
2024-03-03 / Aktuality.sk

Nahliadnite do dovolenkového domu v Portugalsku, ktorý má neopakovateľnú prímorskú atmosféru a zaujme originálnym dizajnom.

Vích (SPD) Pokud odvody do Armády ČR, tak jedině dobrovolné (0)
2024-03-03 / Parlamentní listy

Politici by měli o nasazení Armády ČR rozhodovat uvážlivě, neposílat naše občany a vojáky na Ukrajinu a nestrašit je válkou. Vojáci by se měli těchto výroků potom zcela vyvarovat.

Bizarné mayské rituály: Potápači objavili ľudské pozostatky (0)
2024-03-03 / Sme chlapi

Pri pobreží Mexika objavili potápači stopy po bizarnom mayskom rituáli, vedľa záhadného potopeného objektu sa našli zvieracie a ľudské kosti. Niektorí sa domnievajú, že toto miesto mohlo byť akýmsi priechodom do podsvetia.

CDROMek Čtyřlístek - podobné hry - poradna Živě.cz (0)
2024-03-03 / Živě

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda byste mi doporučili hry pro PC (Windows), které by se podobaly starší sérii her od Centauri CDROMek Čtyřlístek. Jde mi o koncept offline souboru jedn

„Nemajetný“ šéf českého tenisu. Co vše obviněný Kaderka převedl na manželku (0)
2024-03-03 / iDNES.cz

Předloni začátkem listopadu učinil šéf českého tenisu Ivo Kaderka poměrně odvážné životní rozhodnutí. Zbavil se téměř veškerého nemovitého majetku. Dohromady jde o deset nemovitostí a pozemků v hodnotě vyšších desítek milionů korun. Podle darovací smlouvy je novou majitelkou nemovitostí výlučně jeho devětatřicetiletá manželka Darina. Co vše na ni převedl?

Fotogalerie: Letos jde do důchodu celá řada zajímavých aut, což může lákat k výměně bílých... (0)
2024-03-03 / iDNES.cz

Letos jde do důchodu celá řada zajímavých aut, což může lákat k výměně bílých espézetek za „veteránské“ s benefity v podobě nižšího povinného ručení a při prodeji se neplatí ekodaň. Status veterána nově získává české Auto roku 1994 Škoda Felicia a spolu s ní mezi klasiky míří třeba i BMW řady 7, Fiat Coupé, Ferrari F355, Jaguar XJ, a hned tři zajímavá audi.

Brusel přitvrzuje proti greenwashingu, Češi značkám moc nevěří (0)
2024-03-03 / iDNES.cz

Poslanci z Evropského parlamentu přijali letos v lednu zpřísnění legislativy ohledně tzv. greenwashingu. Zakázali tak používání obecných environmentálních tvrzení bez analýzy reálných dopadů výroby zboží, povolené budou pouze značky udržitelnosti, které jsou certifikované.

Místo solidarity tvrdý obchod. Členské státy EU navyšují poplatky za plyn (0)
2024-03-03 / iDNES.cz

Německo od ledna opět zvýšilo poplatek za uskladňování plynu na svém území. Odpovědná společnost Trading Hub Europe argumentuje, že bezpečné plnění německých zásobníků plynu je stále dražší, a tak se nově musí platit místo 1,45 eura nynějších 1,86 za megawatthodinu.

RECENZE: Česká hra Rail Route je vynikající simulátor vlakového dispečera (0)
2024-03-03 / iDNES.cz

Navzdory minimalistické grafice umí česká hra Rail Route skvěle zprostředkovat náplň práce vlakového dispečera. Přehazování výhybek a plánování dopravy je v plné verzi navíc doplněno i o příběhovou nadstavbu.

Zdravý domov - zateplenie s využitím expandovaného polystyrénu pre kvalitnejší vzduch | Urob si sám (0)
2024-03-03 / Urobsisám.sk

Expandovaný polystyrén chráni váš rozpočet aj zdravie. V interiéri trávime takmer 90 % nášho času, no kvalita vzduchu v domácnosti býva niekoľkonásobne horšia ako vonku. Spoľahlivým riešením, ktoré dokáže zlepšiť kvalitu ovzdušia doma aj v exteriéri je zateplenie. Ako? Dozviete sa v článku.

VIDEO: Halové MS ukončil svetový rekord. Bolová má ďalšie zlato, Duplantis obhájil titul (0)
2024-03-03 / Sportnet.sk

Bahamčanka posunula svoje vlastné historické maximum o dve stotiny sekundy.

Poradna: Dokoupení doby pojištění kvůli předčasnému důchodu (0)
2024-03-03 / dumfinanci.cz

Tereza: V prosinci budu moci odejít do předčasného důchodu, nesplním však o dva roky dobu pojištění v rozsahu 40 let. Tak přemýšlím o nějakém dokoupení doby pojištění. Existuje taková možnost nebo budu muset pracovat až do normálního věku?

Věřitelé si promlčecí lhůty hlídají (0)
2024-03-03 / Dům financí.cz

Všichni věřitelé věnují svým pohledávkám vysokou pozornost a hlídají si uplynutí promlčecí lhůty. V případě, že dojde k uplynutí promlčecí lhůty a dlužník promlčení namítne, tak nemusí již dlužnou částku uhradit. Zodpovědní věřitelé tak v praxi přistupují k vymáhání pohledávek velmi rychle po jejich splatnosti.