Pátááá, znělo z jablonecké kabiny po výhře nad Budějovicemi (0)
2024-02-17 / Deník.cz

Na jablonecké Střelnici bylo vidět v dalším kole FORTUNA:LIGY zajímavé fotbalové utkání. Na sever Čech přijel soupeř z jihu republiky. Domácí premiéra se svěřencům trenéra Látala povedla. České Budějovice vyprovodili výsledkem 5:2.

V Liptovskej Tepličke otvorili multifunkčnú halu, tiež si pripomenuli výročie otvorenia hlavnej budovy ZŠ | Prešovak.sk (0)
2024-02-17 / Prešovak.sk

V piatok 9. februára otvorili multifunkčú halu a taktiež si pripomenuli 90. výročie otvorenia hlavnej budovy základnej školy.…

Porotcovia to povedali úplne bez okolkov: TENTO kúsok naozaj nepristane žiadnej žene! (0)
2024-02-17 / TV JOJ

Štýl a vkus sú veľmi individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. V móde však existujú určité nepísané pravidlá, ktorými by sme sa pri skladaní našich outfitov mali riadiť, ak chceme vyzerať štýlovo a upravene.

TV program (0)
2024-02-17 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

TV program (0)
2024-02-17 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

TV program (0)
2024-02-17 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

TV program (0)
2024-02-17 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

TV program (0)
2024-02-17 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

Novinky v osobních financích: Banky snižují úrokové sazby u hypoték – FAEI.cz (0)
2024-02-17 / FAEI.cz

Dvě tuzemské banky, Air Bank a Česká spořitelna, a Stavební spořitelna České spořitelny (Buřinka) informovaly tento týden redakci FAEI.cz o tom, že snižují úrokové sazby poskytovaných hypotečních úvěrů a Hypoúvěru (v případě Buřinky, pozn. aut.). Zatímco Spořka sazby snížila už minulý týden, u Air Bank klesly až od pátku.

TV program (0)
2024-02-17 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

Schoutenová je mistryní světa v závodě s hromadným startem (0)
2024-02-17 / Česká televize

Další sady medailí si rozdělili rychlobruslařky a rychlobruslaři na Mistrovství světa v Calgary. Závod s hromadným startem vyhrála potřetí v kariéře Irene Schoutenová z Nizozemska, v mužském závodě si pro obhajobu zlata dojel Belgičan Bart Swings. Závod na 1000 metrů ovládla Japonka Miho Takagiová, mezi muži byl na stejné trati nejlepší Američan Jordan Stolz.

LIVE Výsledky KSW 91: Mircea vs Brichta. Leo Brichta bojuje o KSW titul! Na karte sú aj Humburger, Juráček, Ducár a ďalší (0)
2024-02-17 / MMA Fanatik

V hlavnom zápase bude Leo Brichta bojovať o dočasný titul ľahkej váhy. Jeho súperom je Valeriu Mircea. Na karte sú tiež...

Zo zdeformovanej egyptskej rakvy žiarilo oslepujúce svetlo (0)
2024-02-17 / Sme chlapi

V Egypte bolo z hrobky vykopané niečo nevyčísliteľnej hodnoty.

Máme půdu, lidi i stroje, ale ne komu prodávat, líčí sedlák jedoucí na Prahu (0)
2024-02-17 / iDNES.cz

Práce od neděle do neděle, svátek nesvátek. Zvířata víkendy neznají. Přesto si sedlák Pavel Cihlář z podhůří Lužických hor v pondělí udělá více než sto kilometrů dlouhý výlet do Prahy. Zapojí se do protestu zemědělců, kteří plánují zablokovat pražskou magistrálu. Spolu s ním další víc než padesátka traktorů soukromých zemědělců ze severu Čech. Cihlář se MF DNES svěřil se svými důvody ke stávce.

Sportovní výsledky - Sport (0)
2024-02-17 / iDNES.cz

Nejlepší sport na českém internetu. Původní zpravodajství, on-line reportáže, rozhovory, analýzy, diskuse, ostatní sporty.

Poradna: Minimální zdravotní pojištění ze zaměstnání (0)
2024-02-17 / dumfinanci.cz

Ondřej: Podnikám a platím měsíční zálohy na zdravotním pojištění. Nyní mám možnost nižšího přivýdělku na hodně zkrácený úvazek, kdy mzda bude cca pouze 14 000 Kč. Vím, že i zaměstnanci musí platit nějaké minimální zdravotní pojištění. Existuje nějaká možnost, že bych napsal prohlášení nebo nějaký dokument, abych měl ze zaměstnání normální výpočet, když už platím zdravotní pojištění jako podnikatel?

Babišův podcast? ANO bylo, je a bude o marketingu, soudí expertka (0)
2024-02-17 / Echo24.cz

Dlouho se o něm mluvilo jako o hlavním strůjci úspěchu expremiéra Andreje Babiše. Před rokem si ale po prezidentské volbě prošel táhlou krizí a od té doby se hledal. Řeč je o marketingovém týmu hnutí ANO, který poslední dobou dostává nový impulz. Politici hnutí se čile vystavují na sítích, jako je Instagram, expremiér Babiš zase začal natáčet vlastní podcast. Odborníci ale upozorňují na to, že i když může marketing hnutí ANO zase nabírat na obrátkách, stále je to jeho skoro jediný a primární nástroj.

Koruna je slabá, brzy to poznáme třeba na benzinkách. K posílení dojde jen těžko (0)
2024-02-17 / Echo24.cz

Kurz koruny v posledních dnech velmi výrazně oslabil. V pátek byla jeho hodnota k jednotné evropské měně klesla o šest haléřů na 25,45 Kč/EUR, čímž dále prohloubila své dvouleté minimum. K dolaru od čtvrtečního podvečera oslabila o pět haléřů na 23,63 Kč/USD. Experti za oslabením koruny vidí především pokles úrokových sazeb a očekávání, že Česká národní banka (ČNB) bude své sazby snižovat rychle i v dalších měsících. Bankovní rada ČNB plánuje, že bude při dalším snižování úrokových sazeb zohledňovat právě i vývoj kurzu koruny.

Je to ako ísť s kanónom na vrabce. Expert na Blízky východ hovorí o bojoch proti húsíovcom v Červenom mori (0)
2024-02-17 / HNonline.sk

Proti taktike húsíovcov sa na mori bojuje zložito. Posielať na nich lietadlové lode je neprimeraná demonštrácia sily. Malý rýchly čln okolo preletí ako nič, vysvetľuje bezpečnostný analytik a odborník na Blízky východ.

ANALÝZA: Rast kryptomien ničí moc vlád (0)
2024-02-17 / HNonline.sk

Vraví sa, že prudký nárast popularity kryptomien je reflexiou verejnosti na strácajúcu sa dôveryhodnosť vládnych opatrení a globálneho finančného systému.

Až keď si ruský vojak omočí nohy v berlínskej Spréve, Západ pochopí, burcuje spisovateľ (0)
2024-02-17 / HNonline.sk

"Rusko rozsieva skazu a smrť. Ako Dementor spaľuje všetky dobré pocity, túžbu po živote a čo je najhoršie – vôľu k životu." píše v eseji ukrajinský spisovateľ Artem Čech.

Nič pre slabé povahy! Čas nádejí pritvrdzuje, krásna Irena sa dostane do rúk gestapa (0)
2024-02-17 / PRAVDA.sk

Fanúšikovia Času nádejí sa v nedeľu opäť stretnú so svojimi obľúbenými postavami.

Čističky krvi v ohrození. Ako rozoznať problémy s obličkami (0)
2024-02-17 / HNonline.sk

Pokiaľ sa problémy kopia a neriešia, môže to viesť k zlyhaniu obličiek, čo je problém, na ktorý sa umiera.

Ako po covide poraziť nepríjemný syndróm? Liečba sa zatiaľ zadrháva, štát nasadzuje kúpele (0)
2024-02-17 / HNonline.sk

Niektorým pacientom sa po prekonaní covidu-19 môžu objaviť ťažkosti ako únava či zmeny na pľúcach. Práve tomu sa hovorí postcovidový syndróm.