TV program (99)
2024-02-06 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

TV program (99)
2024-02-06 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

Nová data signalizují uzdravování ekonomiky. Začíná maličký růst – FAEI.cz (0)
2024-02-06 / FAEI.cz

Průmyslová produkce v prosinci meziročně reálně klesla o 0,7 procenta. Meziměsíčně byla vyšší o 2,8 procenta. Hodnota nových zakázek meziročně vzrostla o 0,9 procenta. To je hlavní zpráva dat aktuálně zveřejněných Českým statistickým úřadem. V jedné větě řečeno, za poklesem průmyslu stojí drahá energie. Firmy nejsou s takovými cenami schopny konkurovat.

Záhada starovekej hrobky v Egypte: Čo sa skutočne stalo? (0)
2024-02-06 / Sme chlapi

Čo sa skutočne stalo počas vykopávok starovekej egyptskej hrobky, je utajované.

Kdo zabil nevěstu? Detektivka 1794 - Tři růže v audioknize zdarma (0)
2024-02-06 / iDNES.cz

Kdo stojí za smrtí nevěsty přímo během svatební noci? Jednoruký biřic Mickel Cardell se bude muset ve svém druhém románovém případu obejít bez pomoci zesnulého přítele. Uživatelé iDNES Premium získají audioknihu 1794 - Tři růže, druhou část trilogie švédského autora Niklase Natta och Daga, zdarma.

Slovenky milujú NAKUPOVANIE na eshopoch: Uprednostňujú nadčasové kúsky, čo objednávajú NAJVIAC? (0)
2024-02-06 / EMMA

Nakupovanie online sa stalo jednou z obľúbených "disciplín" slovenských žien. Porozprávali sme sa preto s tou najpovolanejšou, majiteľkou obchodu Be Trendy.

Hypotéky a nemovitosti 2024: jaký rok nás čeká? (0)
2024-02-06 / Hypoindex.cz

Hypotéky a nemovitosti 2024. Hypoteční sazby, ceny na nemovitostním trhu, aneb jak se budou vyvíjet v letošním roce.

​Autem roku 2024 v České republice je Mercedes-Benz třídy E (0)
2024-02-06 / Dopravní noviny

7.2. – Autem roku 2024 v České republice je Mercedes-Benz třídy E 7.2. – Ministr dopravy Martin Kupka předal při slavnostním vyhlášení v Kongresovém centru Praha cenu pro vítěze jubilejního 30. ročníku ankety Auto roku v České republice. Podruhé v historii se jím stal vůz značky Mercedes-Benz, nová Třída E tak navázala na úspěch modelu SLS AMG z roku 2011.

Kultovní Rambo v audioknize: získejte druhý díl Rozkaz s 40% slevou (0)
2024-02-06 / iDNES.cz

Akční filmy se Sylvesterem Stallonem učinily z Ramba jednoho z nejslavnějších hrdinů dvacátého století. Knižní předloha kanadského autora Davida Morrella je nyní dostupná i v podobě audioknih. Druhý román nazvaný Rozkaz mohou uživatelé iDNES Premium získat s 40% slevou.

Dobrodružství chlapců v divočině v e-knize: Vor utkaný z hvězd zdarma (0)
2024-02-06 / iDNES.cz

Román Vor utkaný z hvězd od Andrewa J. Graffa sice vypráví o cestě dvou desetiletých chlapců do divočiny, najdou se v něm ale i dospělí čtenáři. Jeho postavy totiž v přírodě nacházejí svoje lepší já. Uživatelé iDNES Premium získají e-knihu zdarma.

Poměřování svalů v pětikoalici. Jak tah eurem zažehl roztržku vládních stran (0)
2024-02-06 / iDNES.cz

Vládní strana Starostové se po videu z volejbalové šatny předsedy Víta Rakušana znovu postarala o poprask ve vládní koalici. Rozbuškou se stalo to, že ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák ze STAN jmenoval svého zmocněnce pro euro, aniž by to předtím dal vědět koaličním partnerům. Kvůli zdánlivě malému problému s úředníkem se odehrála první roztržka vládních stran.

Přijímačkový web Cermatu má nový problém. Porušuje pravidla GDPR, kritizuje spolek (0)
2024-02-06 / Echo24.cz

Nový systém k podávání elektronických přihlášek vznikal z politického rozhodnutí narychlo a jeho start obchází kontroverze. Po úvodních peripetiích, které se Cermatu podařilo rychle překonat, přichází další kritika. Nový web Dipsy.cz zpracovává vzhledem k povaze věci značné množství citlivých údajů nezletilých uchazečů o studium. Podle Spolku pro ochranu osobních údajů má však zřejmě právě s touto oblastí problém a obsahuje zásadní chyby z pohledu GDPR.

Zakázat HHC? Na přechodnou dobu, radí dětský adiktolog. Pak by ho dovolil od 21 let (0)
2024-02-06 / mujRozhlas

Bonbony, cukrovinky, gumídci, medvídci. To vše s látkou zvanou HHC. Právě tou se několik dětí v posledních dnech předávkovalo. Zasáhne ministerstvo? A co to je HHC? Téma pro Tomáše Jandáče, dětského adiktologa z pražské Všeobecné fakultní nemocnice. Ptá se Matěj Skalický. Matěj Skalický Editace: Kristýna Vašíčková Rešerše: Marcela Blažková, Tereza Zajíčková Sound design: Damiana Smetanová Hudba: Martin Hůla

Saunování pomáhá snižovat bolesti hlavy a náchylnost k virovým onemocněním. Je také vhodnou cévní gymnastikou! (0)
2024-02-06 / Tojesenzace.cz

Zima je obdobím četnějšího saunování, které máme v České republice ve velké oblibě. Je sauna vhodná i ty, kteří mají problémy s vysokým tlakem, cholesterolem či dalšími kardiovaskulárními problémy? „Saunování má na lidský organismus velmi pozitivní účinky. Kromě příjemného zážitku pomáhá i s uvolňováním dýchacích cest a má pozitivní účinky při lupénce či astmatu. Zároveň snižuje rizika

3-izbový byt na predaj v obci Zlatno | DOMIRE - správny kľúč k vášmu bývaniu (0)
2024-02-06 / Pravda

3-izbový byt na predaj v obci Zlatno, okres Poltár. Sme profesionáli v oblasti nehnuteľností s bohatými skúsenosťami na znalosť realitného trhu.