TV program (0)
2024-02-02 / RTVS

Rozhlas a televízia Slovenska

Apartmán na predaj v obci Liptovský Ján | DOMIRE - správny kľúč k vášmu bývaniu (3)
2024-02-02 / Pravda

Apartmán na predaj v obci Liptovský Ján, okres Liptovský Mikuláš. Sme profesionáli v oblasti nehnuteľností s bohatými skúsenosťami na znalosť realitného trhu.

Denní horoskop KOZOROHA na 10. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / zeny.iprima.cz

Ačkoli jste se v posledních dnech možná cítili poněkud rozladěně, Kozorozi, dnes můžete mít pocit, že jste právě dostali novou chuť do života. Jste ve výborné fyzické, duševní i emocionální kondici, takže byste měli být plní elánu. Bezprostřední i dlouhodobé cíle by měly být snadno dosažitelné, zatímco vaše energie je dnes silná. Začněte na nich pracovat, neodkládejte je. Tato vysoká úroveň motivace by měla nějakou dobu přetrvávat.

Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima+

Díky zvýšené fyzické a duševní energii se můžete cítit obzvlášť odhodlaní a vysoce motivovaní k tomu, abyste pokročili ve všem, co pro vás v tuto chvíli znamená nejvíce, Štíři. Záležitosti týkající se domova a rodiny by nyní mohly vyžadovat určitou pozornost, avšak ve velmi pozitivním smyslu. Všimnete si, že vaše vnitřní síla je dnes mnohem vyšší než obvykle, jako byste dokázali hory přenášet. Jděte do toho.

Denní horoskop LVA na 11. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima+

Dnes byste mohli zvážit investici času, energie a možná i trochu peněz do nějakého tvůrčího projektu, Lvi. Mohlo by se to nějakým způsobem týkat i moderních technologií. Mohli byste mít několik kolegů, kteří by na tom chtěli spolupracovat, a proto by celý podnik mohl být velmi vzrušující. Dbejte na to, abyste neztratili ze zřetele praktické detaily, jinak by se mohlo stát, že se vám to nikdy nepodaří rozjet.

Denní horoskop RYB na 5. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima+

Kdy jste naposledy použili tužku a papír, Ryby? V dnešní době počítačů klávesnice tyto skvělé nástroje téměř nahradila. Stejně jako chůze přináší mnohem víc než jen čerstvý vzduch, i kinestetická hodnota rytmického pohybu při psaní perem je mnohem více uklidňující a dokonce léčivá, než si většina lidí uvědomuje. Pohyb ruky po stránce může být příjemný a odemknout ve vás místa, ke kterým se psaním na počítači nedostanete. Vyzkoušejte to ještě dnes.

Denní horoskop RYB na 8. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima+

Dobré rozhodování bude dnes výraznou výhodou, Ryby. Je to výborný čas na to, abyste si udělali seznam věcí, které jste buď odložili, nebo se na nich nedokázali dohodnout. Nemusí jít jen o věci, které se týkají práce nebo financí. Zvažte, zda byste neměli vynaložit úsilí také v osobním životě. Pokud se vyskytnou problémy týkající se přátel, vašeho milostného partnera nebo rodiny, je to skvělá příležitost k promýšlení možností.

Denní horoskop ŠTÍRA na 6. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima+

Je pravděpodobné, že dnes budete mít hodně práce, Štíři. Energetické aspekty, které se objevují, vás mohou skutečně vyburcovat k tomu, abyste se pustili do prací, které je třeba udělat. Napadá vás něco, co byste dělali raději? No dobře, ale jakmile tyto věci dokončíte, měla by vám zbýt spousta času i na něco rekreačního. Využijte tento skvělý den k tomu, abyste se pustili do práce i zábavy.

Denní horoskop VAH na 11. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima Ženy

Příliv nadměrných ambicí by mohl způsobit, že do jakékoliv práce, kterou právě děláte, vložíte spoustu své fyzické i duševní energie, Váhy. Může se to týkat psaní, učení nebo nějakého projevu. V důsledku vašeho zápalu by vaše tělo mohlo být vyčerpané, ale vaše mysl by se mohla točit jako na obrtlíku, i když myšlenky, které vám přicházejí na mysl, mohou být roztříštěné. Možná by bylo nejlepší, kdybyste nyní zvolili větší tempo, než k jakému máte sklon. Zůstaňte soustředění.

Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / zeny.iprima.cz

Dnes můžete mít náladu vyrazit na výlet nebo někoho navštívit, Štíři. Kdy jste si naposledy na něco takového udělali volno? Je pravděpodobné, že už je to příliš dlouho. Nejenže si to užijete, ale i ostatní budou nadšeni, že s vámi mohou strávit nějaký čas. Ať už sbalíte celou rodinu, nebo vyrazíte sami, využijte příležitosti navštívit nové místo nebo se spojte s lidmi, které jste dlouho neviděli.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 9. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima+

Blíženci, dnes se vám může naskytnout příležitost k cestování, možná ve společnosti přátel nebo kolegů. Mohlo by se to nějakým způsobem týkat vzdělávání. To, co se na této cestě dozvíte, pravděpodobně nějakým způsobem změní váš život, protože by vám to mohlo otevřít nové dveře. Na scéně by se také mohli objevit noví přátelé a cenné kontakty. Neváhejte, jděte do toho. Další taková příležitost se může naskytnout až za nějakou dobu.

Denní horoskop RAKA na 8. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / zeny.iprima.cz

Lehká cesta vás dnes nebude ani v nejmenším lákat, Raci. To v žádném případě neznamená, že byste tento přístup obvykle upřednostňovali, ale dá se říct, že čas od času je v pokušení každý. Pro vás to však neplatí, neboť planetární aspekty vám dodávají sílu podniknout všechny potřebné kroky, ať už jsou jakkoli zdlouhavé. Pokud se vás partner bude snažit přesvědčit o opaku, stůjte si za svým.

Denní horoskop BÝKA na 10. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima Ženy

Pokud usilujete o úspěch v oblasti psaní, mluvení nebo publikování, máte dnes šanci na skutečný průlom. V jedné z těchto oblastí se vám může naskytnout velká finanční částka nebo příležitost, jak si ji vydělat, a vy ji rozhodně budete chtít využít. Může se to týkat právních dokumentů, například smluv. To rozhodně podpoří vaše ego, náladu i motivaci.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 5. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / zeny.iprima.cz

Vítej v dalším skvělém dni, Blíženče. Energie vycházející z aspektů tohoto dne je pozitivní a povzbudivá, pokud jde o komunikaci a interakci s ostatními. Proč toho nevyužít? Sejděte se na návštěvě s přáteli a rodinou a užijte si to. Zvažte pozvání lidí ke hře nebo na večeři. I společné posezení u hrnce může být velmi zábavné. Pořád tvrdě pracujete, tak si dnes pořádně zahrajte.

Denní horoskop BÝKA na 6. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima+

Snažte se, abyste si dnes udělali čas jen pro sebe, Býci. Vaše povaha se vyžívá v intenzivním přemýšlení, kreativitě, sexualitě a emocích. Bez dostatečného času o samotě v prostoru, který vám vyhovuje, se můžete začít cítit vyčerpaní. Takové věci jako podrážděnost nebo uzavřenost mohou být silnými ukazateli toho, že je nejvyšší čas, abyste byli sami se sebou. Naplánujte si to ještě dnes.

Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / zeny.iprima.cz

Štíři, dnes by mohla náhle vyplout na povrch traumata, fobie nebo zábrany z minulosti, které vás nějakým způsobem omezovaly. Největší vhled byste mohli získat analýzou svých snů. Uvolnění by mohlo být tak hluboké, že dnes budete muset strávit nějaký čas o samotě, možná mimo domov, abyste vše plně pochopili. Na konci dne byste se měli cítit povzneseni, protože nyní uvidíte cestu k překonání některých překážek.

Denní horoskop RYB na 9. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / Prima+

Některé odhalující rozhovory s přáteli nebo příbuznými by mohly vyvolat staré traumatické vzpomínky z minulosti, které jste možná potlačovali. To by mohlo objasnit mnoho překážek, na které jste v poslední době narážely, Ryby, a umožnit vám tak uvolnit tyto emoce a odstranit překážky. Jakmile se tak stane, obloha se vám otevře. Vaše osobní síla a sebedůvěra by měly být silnější než kdy jindy. Jděte si pro zlato.

Denní horoskop PANNY na 10. 2. 2024 (0)
2024-02-02 / zeny.iprima.cz

Dnes by vám, Panny, mohla zkřížit cestu řada lidí ze zajímavých oborů, jako je právo, vzdělávání nebo psaní a vydavatelství. Mohlo by se to týkat vaší práce nebo se tito lidé možná zúčastní společenské akce, kterou pořádáte u sebe doma. V každém případě by se k vám mohly dostat zajímavé a užitečné informace, které změní vaše myšlení a nenápadně ho postrčí novým směrem. Budete toho chtít co nejlépe využít. Bavte se!