HNonline.sk - Správy z politiky, ekonomiky a financií (95)
2024-01-26 / HNonline.sk

Najaktuálnejšie spravodajstvo z domova, z ekonomiky a financií. A k tomu najkvalitnejšie lifestyle správy na slovenskom internete.

Zaujímavý úkaz na nebi, ktorý sa podarilo zachytiť nad Vysokými Tatrami | mreporter | Relácie (9)
2024-01-26 / Pravda

V stredu, keď cestoval po diaľnici D1 do Popradu náš mReportér Radoslav, spozoroval počas jazdy nevšedný úkaz na oblohe. Ihneď zobral svoj mobilný telefón, aby sa o zaujímavý pohľad na oblohu podelil.

Denní horoskop STŘELCE na 31. 1. 2024 (0)
2024-01-26 / zeny.iprima.cz

Střelci, vaše optimistická a aktivní povaha je přesně to, co lidi přitahuje. Pozornost se dnes může obrátit vaším směrem, když si známí ve společnosti uvědomí, jak neuvěřitelně schopný člověk jste. Zaměřte se na své silné stránky a zdůrazňujte je ve všem, co děláte. Lidé ve vašem okolí vás budou považovat za neodolatelné. Pokud jde o lásku a romantiku, máte dnes večer zelenou.

Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / zeny.iprima.cz

Vodnáři, dnes si dejte záležet. Nic vás nezastaví. Máte k dispozici obrovskou sílu, tak ji moudře využijte. Můžete toho hodně dokázat a provést ve svém životě mimořádně pozitivní proměny. Vaše fyzická vitalita je obzvlášť silná a váš sexuální život může být obzvlášť aktivní. Ujistěte se, že se s ostatními podělíte o nadšení, které z vás vyzařuje. Nejste jediným žijícím člověkem na této planetě, a tak kolem sebe šiřte trochu té lásky.

Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / Prima+

Odvažte se být jiní, Vodnáři. Může být tak snadné propadnout drilu. Spát ve stejnou dobu, jíst ve stejnou dobu, nosit stejný styl a chodit den za dnem stejně do práce. Než se nadějete, máte pocit, že jste se ocitli ve vyjetých kolejích. Jediný způsob, jak se z toho vymanit, je rozhodnout se osvobodit tím, že uděláte něco jedinečného. Vyzkoušejte nový účes. Noste barvy, které jsou pro vás neobvyklé. Pokud je to potřeba, zvažte novou kariéru. Usilujte o expanzi.

Denní horoskop STŘELCE na 1. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / Prima+

Střelci, zdá se, že proti vám dnes působí mocná síla, ale uvědomte si, že máte moc dosáhnout pozitivního výsledku. Využijte tohoto konfliktu k nalezení rovnováhy v nestabilní situaci a snažte se příliš si nerozhádat své nadřízené. Máte dnes pod sebou velkou dávku ohně a vaše činy mají obzvlášť velkou sílu. Zvažte, zda se nezapíšete do nějakého kurzu nebo zda se nechcete vydat na cestu duchovnosti.

Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / Prima Ženy

Dnešek by se vám měl vydařit, Štíři. Očekávejte, že pocítíte novou energii a nový pohled na věci, zejména ty, které se týkají práce. Využijte toho a pracujte na dokončení projektů, které na vás čekají, nebo si ukliďte a uspořádejte svůj pracovní stůl či skříň na košťata. Buďte si jisti, že většinu úkolů zvládnete během chvilky. Až budete mít vše, co jste chtěli udělat, hotovo, naplánujte si trochu odpočinku. Zasloužíte si ho.

Denní horoskop BÝKA na 4. 2. 2024 (2)
2024-01-26 / zeny.iprima.cz

Je ideální den na to, abyste vstali a vyrazili ven, Býci. Pravděpodobně se budete cítit pozitivně a energicky a trochu čerstvého vzduchu, slunečního svitu a fyzické aktivity by vám mohlo přijít vhod. I když je pro vás tento den pracovní, využijte přestávky a polední pauzu k procházkám. Večer může být vhodná doba k tomu, abyste se sešli s přáteli na kávu nebo na oblíbenou sportovní akci.

Denní horoskop VAH na 4. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / Prima+

Váhy, neváhejte, když se dnes pustíte do nějakého projektu nebo plánů. Mimořádná energie doplní vaše organizační schopnosti a vytvoří tak dokonalou kombinaci pro zvládnutí téměř čehokoli. Nezapomeňte si zapsat své cíle a plány, které vám pomohou udržet koncentraci. Pokud se dnes rozhodnete pustit do nějakého úklidu, zbavte se věcí, které nikdy nepoužíváte. Zvažte, zda takové předměty nevěnovat na charitu, protože se nepochybně najde někdo, komu se budou hodit.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 2. 2024 (2)
2024-01-26 / Prima+

Blíženci, zvažte plánování dovolené nebo krátkého útěku. Těšení se na něco zábavného vám může usnadnit i ty nejtěžší dny. Budete se divit, kolik toho zvládnete, když bude konec na dohled. Celý váš postoj se může odlehčit. Chyťte tedy býka za rohy a vytvořte si podnět. Udělejte něco speciálního, co vás odmění za tvrdou práci, kterou den co den odvádíte.

Denní horoskop VAH na 1. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / Prima Ženy

Váhy, dnes máte k dispozici obrovskou sílu a měli byste si na ni dávat pozor a moudře ji využívat. Toto období je pro vás poměrně transformační a vaše tělo může procházet mnoha změnami. Máte schopnost udělat dnes na lidi mimořádně silný dojem, a proto přemýšlejte, než začnete jednat. Tato energie se může projevit jako nehoda nebo něco nezdravého, pokud ji nevyužijete správně.

Denní horoskop VAH na 31. 1. 2024 (0)
2024-01-26 / Prima Ženy

Právě se na vás usmálo štěstí v otázkách lásky a romantiky a světe div se! Obrátilo se k lepšímu, Váhy! Pokud jde o srdeční záležitosti, měli byste být dnes v sedmém nebi. Pokud tomu tak z nějakého důvodu není, možná byste se měli zamyslet nad tím, kdo sedí vedle vás na tomto obláčku. Možná je čas na změnu. Dnes je váš den, kdy můžete být šťastní.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 2. 2024 (3)
2024-01-26 / zeny.iprima.cz

Využijte dnešní silnou energii k tomu, abyste pronikli k jádru věci a odstranili fasádu, která v současnosti přináší více škody než užitku. Otevřete se světu, Blíženci, a ukažte lidem kolem sebe, že můžete nabídnout mnohem víc, než jste dosud dávali najevo. Převezměte kontrolní roli v dané situaci a dejte najevo své potřeby. Zjistíte, že když sdělíte své potřeby, váš každodenní život se nesmírně zlepší.

Denní horoskop VAH na 3. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / Prima Ženy

Váhy, práce v mezích a omezeních by vás dnes mohla opravdu zmáhat. Máte nezávislého ducha a vaše nejlepší úspěchy se často rodí z toho, že děláte věci po svém. Ať se vám to líbí nebo ne, všichni se musíme řídit pokyny a pravidly. Snažte se je dodržovat a dokončit, co je třeba. Poté možná naleznete více svobody k samostatnému jednání bez následků. Uplatňujte dnes trpělivost a pečlivost podle potřeby.

Denní horoskop KOZOROHA na 4. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / zeny.iprima.cz

Nebuďte překvapeni, pokud se dnes probudíte s pocitem, že jste super, Kozorozi. Je pravděpodobné, že pocítíte obnovenou fyzickou sílu a energii, které budete mít na rozdávání. Přesto by to mohl být dobrý den na to, abyste se pustili do jakýchkoli projektů, které vyžadují použití svalů. Možná je třeba udělat nějaké práce na zahradě nebo přestěhovat nábytek. Co se týče zábavy, možná si budete chtít jít zacvičit do posilovny nebo si zaplavat. Ať už se jedná o jakoukoli činnost, dnes je pro ni vhodný den!

Denní horoskop KOZOROHA na 1. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / zeny.iprima.cz

Kozorozi, lidé se dnes mohou zdát obzvlášť necitliví k vašim pocitům, ale snažte se na ně kvůli tomu nezlobit. Můžete pocítit náhlou potřebu se fyzicky projevit a měli byste to udělat, ale konstruktivním způsobem. Vyjděte z domu a projděte se nebo si zaběhejte u jezera či řeky. Otevřete svou mysl z klece, ve které seděla, a získejte trochu nadhledu na svůj život.

Denní horoskop RYB na 31. 1. 2024 (0)
2024-01-26 / Prima+

Je více než pravděpodobné, že jste se alespoň jednou v životě cítili jako ošklivé kachny, Ryby. Možná to mělo něco společného s vaší váhou. Ať už si tento pocit nejistoty nebo sebevědomí způsobily samy, nebo ne, je načase se takových myšlenek a pocitů zbavit. Dnes je den, kdy byste měli mít rádi každý kousek sebe sama. Buďte hrdí na své tělo uvnitř i navenek.

Denní horoskop RYB na 4. 2. 2024 (0)
2024-01-26 / Prima+

Převezměte dnes péči o své celkové zdraví, Ryby. Pravděpodobně se probudíte plní energie a v dobré náladě. Využijte této příležitosti a aktivně dělejte věci, které vám pomohou pokračovat v dobrém pocitu. Zvažte všechny aspekty svého zdraví, včetně emocionálního a duchovního. Pokud můžete, posaďte se venku na slunci a čerstvém vzduchu a zamyslete se nad oblastmi svého života, které by potřebovaly procvičit. Projděte se a věnujte se něčemu kreativnímu i fyzickému.

Denní horoskop RYB na 1. 2. 2024 (3)
2024-01-26 / Prima+

Možná máte pocit, že se kolem vás děje něco, čeho se nemůžete chytit, Ryby. Vaše mysl poskakuje sem a tam, jako byste sledovali míček v tenisovém zápase. Věci kolem vás se mohou rychle měnit. Možná máte pocit, že je na čase naskočit do rozjetého vlaku. Dívejte se, než skočíte, a nechte se unášet proudem. Nezapomeňte, že nejlepší rozhodnutí se nedělají vždy mozkem, někdy se dělají srdcem.