Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Dnes by mohlo dojít k překvapivým a velmi šťastným událostem, Štíři. Mohlo by jít o pokrok, který jste nečekali. Představení nové zajímavé osoby nebo zahájení nového vzrušujícího projektu by vám mohlo zvýšit tep. Den by vám proto měl velmi rychle uběhnout. Dnes večer se možná budete chtít podělit o své nadšení s partnerem nebo jiným členem rodiny.

Denní horoskop LVA na 12. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Racionální myšlení je dnes zmatené, protože se vám zdá, že se vám děje všechno najednou, Lvi. Všichni chtějí vaši radu, spousta lidí potřebuje laskavost a ti, kdo mají moc, pro vás mají nové úkoly. Zachovejte klid a nereagujte na lidi zkratkovitě. Zahrajte si na třídícího důstojníka a nejprve pomozte těm, kteří to nejvíce potřebují. Ostatní upozorněte, že se k nim možná nedostanete. Tímto způsobem se nezblázníte. Vydržte.

Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Vodnáři, blízký přítel nebo milostný partner vám možná nezvedá telefon a vaše nejistota by vás mohla přemoci a vy byste si mohli myslet, že se o vás přítel už nezajímá. Nespadněte do této pasti. Váš přítel je pravděpodobně obklopen spoustou náročných lidí, kteří potřebují pomoc, a proto nikomu jinému nevolá. Buďte trpěliví, rozptylte se a zítra svému příteli zavolejte znovu. Reakce by pak měla být bezprostřednější.

Denní horoskop PANNY na 9. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Očekáváte návštěvu, Panno? Pokud ano, možná propadnete panice, protože váš dům není tak čistý a krásný, jak byste si přáli. Možná budete v pokušení vzít koště, mop a kbelík a prohnat to doma jako cyklon. Nesnažte se toho dělat příliš mnoho. Vašim hostům bude jedno, jestli je v nevyužívané zadní ložnici nepořádek, nebo ne. Budete chtít mít dostatek energie na to, abyste si užili jejich společnost. Dávejte na sebe pozor.

Denní horoskop VODNÁŘE na 12. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Vodnáři, možná bude lepší, když se dnes budete držet dál od svého současného milostného partnera. Váš přítel má velmi vyčerpávající potíže s rodinou a v zaměstnání a nebude mít nejlepší náladu. Pokud se spolu setkáte, může vás partner zastihnout v nevrlé a nekomunikativní náladě a vy se můžete stát adresátem nevlídných slov. Buď se připravte na to, že se s tím vyrovnáte, nebo se dnes večer věnujte něčemu jinému.

Denní horoskop LVA na 8. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Ať si přejete cokoli, Lvi, stačí si o to říct a je velká šance, že to dostanete. A je také nejvyšší čas. Zdá se, že v poslední době mimořádně tvrdě pracujete. Určitě si zasloužíte zvýšení platu, ne-li povýšení. Shromážděte své myšlenky a podpůrné důkazy a požádejte o to, co si zasloužíte. Pokud vás trápí touha po větším veřejném uznání, podnikněte ještě dnes kroky k tomu, abyste byli více středem pozornosti.

Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Vodnáři, dnes se vám může naskytnout příležitost podniknout letecký výlet, možná na cizí náklady. Může se jednat o služební cestu nebo o cestu za vzděláním. Tento den je vhodný k cestování nebo k jeho přípravě. Cesta slibuje vzrušující zážitek, na který budete dlouho vzpomínat. Udělejte, co musíte, abyste vše stihli, a pak se do toho pusťte. Užijte si svůj den.

Denní horoskop ŠTÍRA na 12. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Přítel, kterého znáte už léta, vás může náhle šokovat tím, že vám řekne něco nepěkného, co byste od něj nikdy nečekali, Štíři. Pokud to řekne o vás, může vás to velmi rozčílit, protože to není fér ani oprávněné. Někdy je těžké takové věci odpustit, ale snažte se o to. Váš přítel prochází těžkým obdobím, o kterém možná nevíte. Odpusťte a zapomeňte.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 9. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Blíženci, dnes se možná budete cítit trochu rozladěně a nejspíš budete chtít zůstat doma. Spát u televize se zdá být mnohem lákavější než chodit do společnosti. Přátelé se vás však mohou snažit přemluvit, abyste se s nimi vydali na večírek. Nenechte se přemluvit k ničemu, do čeho se vám nechce. Přesvědčte přátele, že bude nejlepší, když si dnes večer odpočinete a že si s nimi můžete vyrazit jindy.

Denní horoskop VAH na 11. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Vztahy s vašimi nejbližšími by měly být vřelé a obohacující, Váhy. Finanční záležitosti se vám nyní daří natolik dobře, že budete mít pocit, že od této chvíle bude vše perfektní. Tento optimismus a nadšení však neznamená, že své štěstí berete jako samozřejmost. Spíše vám pravděpodobně dodá podnět k tomu, abyste pokračovali tak jako dosud, jen s větším klidem než dosud.

Denní horoskop PANNY na 8. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Je na čase jednou provždy uzavřít všechny nedokončené projekty. I když se toho možná děsíte, berte to tak, že dokončením těchto úkolů uvolníte prostor pro nové vzrušující projekty. Vězte, že dnes vše nasvědčuje tomu, že vše bude dobré ve finanční a profesní oblasti. Možná dostanete i nějaký bonus, který vám náleží.

Denní horoskop BÝKA na 9. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Býci, milostný partner může být pryč, což způsobí, že budete muset odložit své vášně a touhy – nemluvě o potřebě společnosti svého přítele. Nedovolte, aby vás to přivedlo do špatné nálady. Jste-li umělecky založení, vložte veškerou svou energii a vášeň do tvůrčí práce. Jste-li sportovci, jděte si zahrát tenis. Čas vám tak bude rychleji utíkat, dokud se nevrátí váš partner. Vydržte.

Denní horoskop STŘELCE na 12. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Střelci, dosáhli jste nedávno svého vytouženého cíle? Pokud ano, možná teď nevíte, za čím se v budoucnu vydáte. Možná si pohráváte s několika možnostmi, ale nejste si jisti, která z nich je pro vás ta pravá. Možná to není žádná z nich. Možná je váš dokonalý cíl ještě za obzorem. Nemějte pocit, že se do něčeho musíte pustit hned. Buďte trpěliví a věřte.

Denní horoskop RYB na 11. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima+

Vaše vztahy se všemi – přáteli, milenci, dětmi, kolegy, a dokonce i s cizími lidmi – by dnes měly být bezproblémové, vřelé a podporující, Ryby. Pocity se dají snadno vyjádřit, i když spíše na jemné než slovní úrovni. Díky kontaktu s novými a zajímavými lidmi se vám mohou otevřít nové obchodní příležitosti. Společenské akce a skupinové aktivity by proto měly přispět k vašemu osobnímu růstu a citové pohodě více než obvykle. Využijte je naplno.

Denní horoskop LVA na 10. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Dnes by vám mohl nečekaně zavolat někdo ze starých přátel, Lvi. Tato osoba pro vás bude mít dobré zprávy, i když může mít poněkud melancholickou náladu. Výsledkem by mohl být dlouhý rozhovor, jehož výsledek změní váš život, i když nenápadným způsobem. Přesto to bude den plný příjemných překvapení. Užijte si ho.

Denní horoskop RYB na 12. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Dnes se možná budete chtít soustředit na jeden ze svých soukromých projektů, pro který máte velkou vášeň, Ryby. Pokud vám v práci na tomto projektu brání někdo z rodiny, vysvětlete mu, jak moc je pro vás důležitý. Obvykle pracujete velmi tvrdě, takže si zasloužíte dělat ve svém volném čase cokoli, na co máte chuť. Jen se snažte být taktní. Určitě to pochopí.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 10. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Blíženci, poletíte dnes letadlem nebo snad někam pojedete vlakem? Pokud ano, možná během cesty potkáte někoho fascinujícího. Nestyďte se a nedovolte, aby vám pýcha nebo slušnost stály v cestě k navázání rozhovoru s touto osobou. Zabije vám to čas, možná se něco dozvíte a vždy je tu šance, že se z vás opravdu stanou přátelé. Uvolněte se, usmějte se co nejšarmantněji a užijte si cestu.

Denní horoskop BÝKA na 10. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima+

Dnes by mohlo dojít k nečekaným změnám, Býci. Mohli byste se ocitnout před vyhlídkou, že si budete muset zvyknout na nějaké nové a zcela moderní vybavení, které jste nikdy předtím nepoužívali. Nepropadejte panice. Zvládnete to a jakmile si na to zvyknete, bude z vás opravdový mazák. Zkuste se na to prozatím soustředit a naučit se co nejvíce. Zvládnete to.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 8. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima+

Čekání nikdy nebylo vaší silnou stránkou, Blíženci, o tom není pochyb. Dnešní den zvládnete snáze, pokud se budete soustředit na to, abyste našli odtok pro svou nahromaděnou frustraci. Pomohla by vám návštěva posilovny nebo energický úklid domu.

Denní horoskop VODNÁŘE na 8. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Jak se říká, jednou začaté je napůl hotové. To pro vás dnes rozhodně platí, Vodnáři. Ano, je pravda, že máte před sebou značné množství práce, ale jistě víte, že ji zvládnete. Ačkoli to může znít banálně, sepsání seznamu (ne, nemusíte ho kontrolovat dvakrát) vám pomůže rozdělit projekty na zvládnutelné kousky. Je mnohem snazší soustředit se pouze na další krok než na celý herkulovský úkol.

Denní horoskop VAH na 9. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Pravděpodobně vypadáte docela dobře, Váhy, ale emocionálně se možná necítíte příliš přitažliví. Tohle může být jeden z těch dnů, kdy se podíváte do zrcadla a budete si myslet, že vidíte Frankensteinovo monstrum. Je to skvělý den na to, abyste se trochu rozmazlovali. Zajděte si ke kadeřníkovi a na masáž, a když už budete v tom, zajděte si i do sauny nebo vířivky. Dopřejte si ovocný koktejl v místním džusovém baru. Budete se cítit lépe, užijte si to.

Denní horoskop BÝKA na 8. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima+

Zdá se, že vaše loď se blíží, Býku. Alespoň planety si to myslí. Vaše dlouholeté pěstování obchodních vztahů se vám vyplatí v podobě zvýšeného prodeje nebo nových obchodních příležitostí. Zdá se, že tento úspěch se přenese i do vašeho osobního života. Život na domácí frontě nebyl nikdy klidnější. Jste dirigentem této melodické symfonie, kterou je váš život. Gratulujeme!

Denní horoskop ŠTÍRA na 8. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima+

Není to tak zlé, jak si myslíte, Štíre. Ve skutečnosti se situace rozhodně zlepšuje. To se ovšem nikdy nedozvíte, pokud se odmítnete vytáhnout z postele a přesvědčit se na vlastní oči. Vaše tvrdá práce v posledních měsících vás zanechala unavené a poněkud vyčerpané. Dnes však začínáte vidět, že se vám to vyplácí. Je čas vstát, obléknout se a oslnit svět svou genialitou. Víte, že to dokážete.

Denní horoskop LVA na 11. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Růžový lesk nad vašimi nedávnými kariérními úspěchy by vás mohl přimět k tomu, abyste si blahopřáli k rostoucímu bankovnímu kontu. Tento trend by měl ještě nějakou dobu pokračovat, Lvi, pokud budete pokračovat v dosavadní práci a zachováte si pozitivní a optimistický přístup. Vaše vztahy s ostatními lidmi ve vašem okolí, zejména s opačným pohlavím, by nyní měly být obzvláště vřelé a láskyplné. Tento den by pro vás měl být velmi uspokojivý. Využijte ho ve svůj prospěch.

Denní horoskop RYB na 10. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Dnes večer se vám mohou zdát poněkud bizarní sny, Ryby. Symboly mohou zahrnovat osoby nebo předměty, které by vás vědomě nenapadly ani za sto let. Přesto pro vás mají právě teď význam. Posaďte se a sepište si seznam symbolů a událostí ve snu a pak se pokuste analyzovat, co pro vás znamenají. Váš sen se vám snaží něco důležitého sdělit. Využijte toho.

Denní horoskop VAH na 12. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima+

Váhy, tento den není vhodný pro hloubkový výzkum jakéhokoli druhu, ať už se jedná o intelektuální téma nebo o sestavení nového počítačového systému. Vaše mysl není tak soustředěná jako obvykle a dočasně pro vás může být obtížné pochopit nové koncepty, se kterými jste se dosud nesetkali. Není to žádná úlitba vaší inteligenci, jen jeden z těch nejasných dnů, které máme všichni. Zítra by mělo být vše opět normální.

Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Intelektuální nebo duchovní koncepty, které se snažíte pochopit, se vám mohou zdát poněkud nepochopitelné, Štíři. Nesnažte se dnes na sebe příliš tlačit, abyste jim porozuměli; jen byste se tím ještě více zmátli. Neztrácíte se, váš duševní biorytmus je prostě nízký. Místo toho se chvíli věnujte něčemu jinému a nechte informace rozkmitat ve svém podvědomí. Možná vám to zítra dojde a bude se vám chtít vykřiknout: Heuréka! Mějte se sebou trpělivost.

Denní horoskop VAH na 8. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / Prima Ženy

Nevyžádaná pošta a několik telefonických nabídek by byly téměř vítanou úlevou od intenzivní komunikace, kterou v poslední době s lidmi vedete. Všechna tato intenzita je jistě zajímavá, ale také časově náročnější, než byste si přáli. Sotva máte čas vyřizovat své vlastní záležitosti, natož záležitosti ostatních. Pokud se začnete cítit na pokraji sil, vyžádejte si osobní přestávku. Sprcha nebo koupel vám udělají dobře, Váhy.

Denní horoskop RYB na 9. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Máte dnes večer rande s někým výjimečným, Ryby? Pokud ano, počítejte se zpožděním. Mohli byste se zdržet vyřizováním každodenních záležitostí. To by mohlo být frustrující jak pro vás, tak pro vašeho partnera, ale nakonec se domluvíte. Nenechte se kvůli zpoždění rozčílit natolik, abyste měli při setkání špatnou náladu. To vám vůbec nepomůže. Prostě vydržte a prožijete skvělý večer.

Denní horoskop RYB na 8. 1. 2024 (0)
2024-01-05 / zeny.iprima.cz

Je nepříjemné, když práce stojí v cestě potěšení, ale jsou chvíle, kdy jsou profesní příležitosti příliš dobré na to, abyste si je nechali ujít. To svůdné stvoření, které jste si vyhlédli, na vás prostě bude muset počkat. Prozatím se, Ryby, soustřeďte na práci. Díky současnému aspektu by se vám to mohlo velmi vyplatit.