Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 5. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima+

Blíženci, na obzoru se možná rýsuje cesta ve společnosti blízkého člověka. Ve skutečnosti možná brzy odjedete a pravděpodobně se začínáte těšit. V průběhu této cesty by mohlo dojít k některým překvapivým událostem, a tak je pravděpodobné, že se z ní vyklube něco víc než jen obyčejná dovolená. Dbejte na to, abyste vypadali co nejlépe, nezdržujte se tím, co chcete dělat, a bavte se.

Denní horoskop BÝKA na 7. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima+

Býci, právě teď můžete být zahlceni konflikty mezi svými vlastními potřebami, potřebami své rodiny a povinnostmi v zaměstnání. V důsledku toho se můžete cítit napjatí a vystresovaní a přemýšlet, zda se situace někdy vyřeší. Nepropadejte panice. Vyřeší se a vy na tom nebudete o nic hůř. Klíčovým slovem je rovnováha a řešení spočívá v jejím nalezení. Pusťte se do toho. Budete to chtít hodit za hlavu.

Denní horoskop BERANA na 7. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Berani, právě teď možná přecházíte z jednoho zaměstnání do druhého. Může jít dokonce o úplnou změnu kariéry. Vaše tvrdá práce se vyplácí, i když se to na vašem bankovním účtu ještě nějakou dobu nemusí projevit. Možná je třeba nejprve uzavřít nějaké smlouvy. Váš společenský život může být pozastaven, dokud se nevyřeší všechny aspekty tohoto přechodu. Nenechte se však zastrašit. Rozhodli jste se správně.

Denní horoskop BÝKA na 2. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Jste pracovití a svědomití, Býci, a někdy pracujete tak usilovně, že si na sebe nedokážete udělat čas. Z krátkodobého hlediska je to obdivuhodné, ale z dlouhodobého ne tak moudré. Nikomu neprospějete, když vyhoříte samým vyčerpáním. Musíte se naučit udržovat tempo a vyvážit svůj život tak, abyste měli dostatek času na práci, zábavu i meditaci.

Denní horoskop VAH na 6. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima Ženy

Váhy, právě teď máte zvýšenou citlivost a víte, jak ji využít. I když může být těžké, že vás druzí tolik potřebují, právě teď je na vás, abyste poskytli pomoc tam, kde je jí třeba. Jste jedinečně vhodní pro daný úkol, tak proč se nerozdat z celého srdce? Nakonec za své altruistické úsilí sklidíte obrovskou odměnu. Do té doby se můžete cítit skvěle, protože konáte dobro.

Denní horoskop VAH na 7. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima Ženy

Váhy, vaši pozornost dnes mohou vyžadovat finanční záležitosti. Neobvyklé výdaje mohou vyčerpat vaše rezervy, a tak budete možná muset trochu šetřit. Vaše příjmy jsou však pravděpodobně stejné, ne-li o něco vyšší. Jedná se tedy pouze o dočasnou situaci a vaše účty by se měly časem vrátit do normálu, i když bude možná třeba po nějakou dobu dodržovat určitou opatrnost, pokud jde o výdaje. Pracujte kreativně na svém rozpočtu a snažte se odpočívat.

Denní horoskop RYB na 2. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Máte velký šarm a obrovské sociální dovednosti, Ryby. To je nepřekonatelná kombinace, která je obzvláště posílena současnou astrální energií. Určitě dnes udělejte něco navíc, i když na to nemáte náladu. Někdo v mocenském a autoritativním postavení vás může požádat, abyste se k němu připojili na večeři, nebo možná budete pozváni, abyste vystoupili na večírku. Jsou to ideální příležitosti k předvedení vašeho talentu, a tak je raději přijměte, než abyste se jim vyhýbali.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Blíženci, dnes možná zatoužíte po barevných skvrnách ve svém životě. Udělejte, co můžete, abyste rozjasnili své domácí prostředí. Dokonce i nákup několika kvetoucích rostlin, barevných koberců a uměleckých děl udělá velký rozdíl. Nemusíte utrácet mnoho peněz, abyste rozzářili svůj domov a zvedli si náladu. Upečte také nějaké čokoládové sušenky a zapijte je mlékem. Díky tomu se budete cítit přívětivěji. Kromě toho je těžké být nevrlý, když máte mléčné kníry.

Denní horoskop PANNY na 3. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Lidé, se kterými se dnes setkáte, by pro vás mohli být později nesmírně přínosní, Panny. Dnes máte obzvlášť bystrý zrak, a tak si nezapomeňte všímat všeho zajímavého, co zpozorujete. To, co dnes objevíte, by se spolu s lidmi, které potkáte, mohlo v budoucnu mocně propojit. Vaše pozornost věnovaná detailům prospěje také vaší práci.

Denní horoskop VAH na 3. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima Ženy

Váhy, toto je čas nových začátků. Ať už si to uvědomujete, nebo ne, jste více než připraveni přijmout nové výzvy. Dovolte si, abyste se ve své kariéře uspokojili. Máte možnost udělat zásadní krok vzhůru, tak proč to neudělat? Jediné, co je zapotřebí, je trocha úsilí z vaší strany. Zjistěte, jaká by byla vaše ideální práce, a pak se o ni snažte. Nebo ještě lépe, vytvořte si ji.

Denní horoskop VODNÁŘE na 5. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima+

Vodnáři, dnes budete mít velmi radostnou náladu, což se projeví na vaší tváři. To nezůstane bez povšimnutí lidí, se kterými se setkáte. Mohli byste získat nové přátele, a pokud nejste v současné době romanticky vázáni, mohli byste skutečně potkat zajímavého potenciálního milostného partnera. Tato osoba má sklon být velmi zdvořilá a uhlazená, nemluvě o chytrosti. Buďte srdeční, milí a užijte si den.

Denní horoskop KOZOROHA na 3. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima+

Nejen královská rodina žije v pohádkách šťastně až do smrti, Kozorozi. I vy na to máte právo. Podmínky jsou zralé na to, abyste do svého života přilákali výjimečnou osobu. Při přitahování spřízněné duše není třeba spoléhat na rady odborníků. Jsou to vaše vlastní jedinečné vlastnosti, které budou lákat toho pravého.

Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima+

Romantika je dnes ve vzduchu, Štíři. Je to ideální čas, abyste vypadali co nejlépe a pozvali někoho určitého na večeři. I když jste již šťastně sezdaní, proč nevyužít příznivé nálady a nenaplánovat si s partnerem zvláštní rande? I staré manželské páry mají čas od času nárok na romantiku.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Pokud se dnes pustíte do psaní nebo umělecké tvorby, bude se vám zdát, že pochází z cizího zdroje, Blíženci. Je to božská múza, o které jste slyšeli mluvit ostatní? Možná, nebo je to jen váš přirozený talent, který konečně zazářil. Dnešní den je příznivý také pro vztahy, takže si nezapomeňte udělat čas na přátele a blízké, a to jak staré, tak nové.

Denní horoskop KOZOROHA na 5. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Kozorozi, intenzivní sen nebo vize by mohly vyústit v duchovní průlom a vy byste mohli strávit většinu dne v jakési otupělosti a snažit se jim přijít na kloub. Mohli byste se podívat, jestli se vám podaří najít pár knih na toto téma, protože všechna znamení naznačují, že četba by vám dnes mohla přinést spoustu užitečných informací. Možná si také budete chtít napsat zprávu o svých zážitcích.

Denní horoskop BERANA na 5. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima+

Berani, psaní může být jedním z vašich hlavních cílů dnešního dne. Máte spoustu informací, které byste mohli předat všem, kteří by měli zájem o to, co máte na srdci. Mohli byste se pokusit napsat článek do časopisu nebo třeba beletrii či poezii. I kdybyste však v tuto chvíli psali pouze dopis svému bratranci, to, co řeknete, bude nepochybně jasné, poutavé a rozhodně velmi zajímavé. Pusťte se do toho.

Denní horoskop PANNY na 7. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Zdá se, že vás dnes opustila vaše vynalézavost a představivost, Panny, a to vám neusnadňuje práci na vysoké úrovni, na kterou jste zvyklí. Možná by bylo nejlepší zaměstnat se rutinními úkoly, které můžete dělat automaticky, a pokud můžete, odložit kreativnější snahy, dokud se váš mozek znovu nerozběhne. Nebuďte příliš pyšní ani se neostýchejte požádat o pomoc. Vydržte.

Denní horoskop RYB na 5. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Dnes můžete hostit setkání lidí, kteří se zajímají o psychické nebo metafyzické záležitosti, Ryby. Nějaký vzácný host by mohl přednášet nebo vést diskusní skupinu. To by mohlo být pro všechny přítomné fascinující. Získáte pověst skvělého hostitele, i když ve skutečnosti jen rozdáváte sušenky a naléváte kávu. Vy byste se především měli skvěle bavit a užívat si povídání s přáteli. Bavte se.

Denní horoskop PANNY na 4. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Panny, obecně máte tendenci být v práci poměrně vynalézaví, ale dnes můžete mít pocit, že pramen inovací zcela vyschl. Ať se budete snažit sebevíc, pravděpodobně nebudete schopni přijít s žádným novým nápadem. Je pravděpodobné, že váš biorytmus je nízký, a proto vaše mysl pracuje pomalejším tempem než obvykle. Soustřeďte se dnes na rutinní úkoly. Zítra by se vaše vynalézavost měla vrátit do správných kolejí.

Denní horoskop LVA na 7. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima+

Dnes byste měli vypadat obzvlášť přitažlivě, Lvi, ale možná máte pocit, že je to zbytečné, protože váš milovaný není nablízku, aby to ocenil. Hlavu vzhůru. Bude to trvat jen pár dní a do té doby budete vypadat stále dobře. Snažte se zaměstnat, nejlépe něčím, co děláte rádi, aby vaše nadšení umocnilo váš dobrý vzhled. Váš přítel nebude pryč věčně. Jen to tak vypadá.

Denní horoskop STŘELCE na 6. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima Ženy

Není pochyb o tom, že se na to čekalo dlouho. Dnes však pravděpodobně dojde ke změně, v niž jste tak dlouho doufali, Střelci. Rozsáhlost této změny nemusí být zřejmá, alespoň zpočátku. Časem se však ohlédnete za dnešními událostmi a uvidíte, jak zásadní byly. Zachovejte si dnes zdravý rozum a chopte se každé zajímavé příležitosti, která se naskytne.

Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima Ženy

Dnes se můžete cítit poněkud sklesle, aniž byste věděli proč, Štíři, a mohli byste strávit spoustu času hledáním důvodu. Žádný konkrétní důvod ale pravděpodobně neexistuje. Je pravděpodobné, že prostě jen reagujete na nízké biorytmy. Tento den je proto skvělý na to, abyste si šli zacvičit. Tímto způsobem můžete rozproudit endorfiny a pozdě odpoledne se budete cítit mnohem lépe. Pak byste měli mít skutečně chuť jít ven a bavit se.

Denní horoskop LVA na 6. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Dnes vidíte novou stránku svého já, Lve, a je to krásná stránka. Obvykle jste tak konzervativní, že dnes uvažujete o nákupu oblečení se stylovými detaily a drahými látkami. A proč ne? Žijete přece jen jednou. A romantika je dnes rozhodně ve vzduchu, takže všechny vaše sexy nebo smyslné nákupy si jistě najdou své publikum.

Denní horoskop KOZOROHA na 2. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Jste pracovití a svědomití, Kozorozi, a jistě už nějakou dobu uplatňujete své schopnosti a děláte, co je ve vašich silách. Nastal čas, abyste ze všeho svého úsilí měli nějaký užitek. Dobrou zprávou je, že všechna znamení naznačují, že velký kariérní skok je pro vás za rohem. Pokračujte v tvrdé práci a buďte trpěliví a brzy se ukáže, že se to všechno vyplatí.

Denní horoskop VAH na 4. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima Ženy

Váhy, dnes vás může potkat krize hodnot. Někdo, na kom vám záleží, může potřebovat, abyste pro něj udělali něco, co vám není příjemné, a to by vás mohlo dostat do těžké situace. Pravděpodobně to nebudete chtít udělat, ale váš přítel potřebuje vaši pomoc. Než řeknete ano nebo ne, zvažte všechny možné eventuality. Zamyslete se nad tím, jak by výsledek mohl ovlivnit vás i vašeho přítele. Jen tak můžete být skutečně spravedliví.

Denní horoskop VAH na 5. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima Ženy

Dnes se možná zúčastníte alespoň jedné slavnostní společenské události, Váhy, a proto se můžete setkat s velmi zajímavými lidmi neobvyklých profesí, jako je film nebo televize. Očekávejte, že uslyšíte několik bizarních historek, z nichž některé budou pravdivé, jiné zjevně přehnané. Ze všeho toho přátelského škádlení a vyprávění byste však mohli získat užitečné informace. Zapište si je, abyste si je později mohli připomenout.

Denní horoskop STŘELCE na 5. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima Ženy

Střelci, možná se dnes cítíte obzvlášť dobrodružně. Stejné staré ulice a budovy ve stejném starém městě se vám mohou zdát náhle těsné. Proto možná popadnete blízkého přítele nebo drahou polovičku, naskočíte do auta a vyrazíte do hor nebo k oceánu. Pravděpodobně si potřebujete odpočinout. Pracovali jste velmi tvrdě a pravděpodobně by vám prospěl nějaký čas strávený v přírodě. Jděte do toho.

Denní horoskop RYB na 6. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Koníčky a rozptýlení jsou báječné, o tom se s vámi, Ryby, nikdo hádat nebude. Přijde však čas, kdy své koníčky používáte jako způsob, jak se vyhnout jiným povinnostem. Vaše intuice je nyní na nejvyšší úrovni. Možná je můžete využít ve svůj prospěch. Zkuste zablokovat své starosti kvůli všedním, každodenním záležitostem, abyste mohli zjistit, proč se vyhýbáte daným úkolům.

Denní horoskop BERANA na 6. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / zeny.iprima.cz

Berani, změna je bezpochyby ve vzduchu. Možná ji necítíte, protože jste si dovolili zabřednout do zklamání. Nemůžete si pomoct, ale přemýšlíte, zda někdy dosáhnete svých cílů. Vezměte odvahu. Časy se mění, jak říká Bob Dylan. Jen musíte ještě chvíli počkat. Nakonec nezáleží na tom, jak dlouho trvalo, než jste se tam dostali, ale na tom, že jste tam dorazili.

Denní horoskop LVA na 3. 1. 2024 (0)
2023-12-29 / Prima+

Vaše usilovné snahy o zlepšení života konečně přinášejí výsledky, Lve. A to je přesně ta vzpruha, kterou jste potřebovali, protože někteří lidé vám trochu zvedají sebevědomí. Jen nedovolte ostatním, aby vám zničili vidinu štěstí. Pokračujte v cestě za svým cílem a neváhejte, když se vlevo i vpravo objeví drobné překážky.