Denní horoskop VAH na 6. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / Prima Ženy

Možná se nacházíte v bažině nerozhodnosti. Váš mozek se točí mnoha směry, ale nedochází k žádnému závěru. S touto energií raději pracujte, než abyste z ní byli frustrovaní. Nebojte se důkladně prozkoumat každou myšlenku. V době, kdy se budete muset skutečně rozhodnout, už budete vědět, co chcete. Prozatím je lepší experimentovat.

Denní horoskop KOZOROHA na 7. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / Prima+

Bude to skvělý den na vyřizování věcí. Díky kosmickým podmínkám se budete cítit plní energie a chuti do práce. Pokud na vás čeká seznam věcí k vyřízení, chopte se ho a pusťte se do toho. Možná budete muset odolat pokušení trávit čas ve společnosti. Pokud se zaměříte na své priority, budete hotovi dřív, než se nadějete, a ještě vám zbude spousta času na zábavu.

Denní horoskop KOZOROHA na 9. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / zeny.iprima.cz

Dnes máte možná spoustu plánů do budoucna. Nápady by mohly přicházet rychle a houstnout. Možná budete mít problém rozhodnout, které z nich jsou nejreálnější. Měli byste být obzvláště inspirativní, inovativní a nadšení. Tento den je vhodný pro vytváření plánů a formulování nápadů na tvůrčí projekty.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / zeny.iprima.cz

Dnes jsou vesmírné podmínky skvělé pro vrcholnou fyzickou a duševní energii. Budete schopni zvládnout téměř cokoli. Díky dodatečnému zvýšení úrovně vašeho sebevědomí je nyní čas podniknout kroky k dosažení vašich největších cílů. Všichni, kdo se snažíte, se budete cítit dobře. I když nejste velkým příznivcem riskování, to, které podstoupíte dnes, bude stát za to.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 8. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / Prima Ženy

Jste v dobré pozici, abyste dosáhli zásadního průlomu. Vaše citlivost pracuje ve váš prospěch. Umožňuje vám nahlédnout do věcí, které ostatním unikají. Dobrou zprávou je, že s tím přichází další uzemňující síla, která vám pomáhá být praktičtější ve svých rozhodnutích a racionálnější ve svém jednání. Tato úžasná kombinace vám pomáhá dosáhnout úspěchu a štěstí, které si zasloužíte.

Denní horoskop BÝKA na 8. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / zeny.iprima.cz

Možná máte pocit, že se dnes točíte, zejména když se blíží konec dne. Zdá se, že se vám nic nedaří. Ve skutečnosti to ale není tak špatné, jak si myslíte. S největší pravděpodobností část vašeho neklidu souvisí s očekáváním nadcházejících událostí. Obtížné napětí může vzniknout, když budete bezdůvodně podráždění. Nedělejte situaci horší, než musí být.

Denní horoskop BÝKA na 9. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / zeny.iprima.cz

Pomoc s tvůrčím projektem – ať už při práci na něm, nebo při jeho propagaci – může přijít z nečekané strany, což zvýší vaši inspiraci. Je to vynikající doba pro prezentaci čehokoli, co jste udělali, veřejnosti nebo těm, na kterých vám záleží. Cítíte se obzvlášť inovativně a měli byste toho co nejlépe využít. Možná budete překvapeni tím, čeho dosáhnete.

Denní horoskop VAH na 7. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / Prima Ženy

Možná budete mít dnes pocit, že máte více energie než obvykle. Ať už úkoly, které vás čekají, vyžadují fyzickou sílu nebo duševní bystrost, přistupujte k nim s důvěrou. Věci půjdou snadno a vy toho můžete hodně dokázat. Využijte trochu z tohoto energií nabitého času ke společenským setkáním s přáteli nebo se věnujte svým oblíbeným koníčkům. Není třeba ho celý směřovat do vážných záležitostí.

Denní horoskop BERANA na 8. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / zeny.iprima.cz

V průběhu dne se situace bude vyvíjet ve váš prospěch. Atmosféru ovládne lehkovážná a citlivá energie. Bude pro vás snazší být sami sebou. Zvýrazní se vaše milující a pečující vlastnosti. Možná budete mít chuť nakoupit potraviny a uvařit sobě i ostatním skvělé jídlo. Rádi otevřete svůj domov a nabídnete svou pohostinnost.

Denní horoskop VAH na 8. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / Prima Ženy

Můžete být pokáráni za něco, o co jste se řádně nepostarali. V tento den máte úžasně expanzivní pocit, který byste měli využít. Nezaobírejte se příliš maličkostmi. Nenechte se zahltit tím, co jste udělali špatně. Je tolik dalších úžasných věcí, které je třeba oslavit. Proč si je kazit hnidopišskými detaily?

Denní horoskop RYB na 8. 12. 2023 (0)
2023-11-30 / Prima Ženy

Místo toho, abyste veškerou svou energii směřovali ven a ovládali konverzaci svými myšlenkami, zvažte naslouchání. Nechte myšlenky proudit svým směrem. Buďte vnímaví k názorům a nápadům.

Sociální sítě snižují sebevědomí. Kateřina pořádá herecké kurzy, kde ho získáte zpět (0)
2023-11-30 / junior.rozhlas.cz

Katka pomáhá hercům i nehercům s autentickým a přirozeným projevem. Co je pro účastníky kurzu největší výzva? Kdo by měl podobný kurz zkusit? Moderuje Eva Sinkovičová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.