Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 12. 2023 (0)
2023-11-23 / Prima+

Odloučení od někoho výjimečného ve vašem životě, možná kvůli drobným neshodám, by vás dnes mohlo přivést k melancholii. Mohli byste obdržet pozvání na nějaké setkání, ale pravděpodobně se vám tam nebude chtít. Cítíte se rezervovanější a introvertnější než obvykle. Kupodivu je pobyt s ostatními pravděpodobně tím nejlepším způsobem, jak se zbavit myšlenek na svého přítele.

Denní horoskop VAH na 3. 12. 2023 (0)
2023-11-23 / Prima Ženy

Přátelé nebo skupiny by dnes mohli klást nadměrné nároky na váš čas. Jako velkorysý a na služby zaměřený člověk máte tendenci vyhovět tomu, co chtějí ostatní. To je v pořádku, ale nikomu neposloužíte, když jim dovolíte překročit hranici. Můžete také delegovat úkoly. Mějte stále co na práci, ale nepřepínejte se. Musíte si ušetřit trochu energie na zítřek.

Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 12. 2023 (0)
2023-11-23 / zeny.iprima.cz

Dávejte si pozor, abyste se neobviňovali z něčeho, za co nemůžete. Možná jste někoho ovlivnili, aby jednal určitým způsobem, a nyní se vám to vymstilo. Pamatujte, že každý se rozhoduje sám za sebe. V konečném důsledku nejste zodpovědní za rozhodnutí, která učiní někdo jiný, bez ohledu na to, jakou radu jste mu případně dali.

Denní horoskop BÝKA na 27. 11. 2023 (0)
2023-11-23 / zeny.iprima.cz

Tento den by měl být zaměřen spíše dovnitř než navenek. A to je dobře, protože vnější svět není příliš příjemný. Zdá se, že se nic nedaří. Nedocházejí šeky a nikdo nezvedá telefon. Cítíte se přinejlepším neefektivně. Seberte odvahu. Nemá to nic společného s vámi a všechno souvisí s planetami. Špatná nálada pomine. Mezitím si udělejte něco zábavného sami.

Denní horoskop VAH na 1. 12. 2023 (0)
2023-11-23 / Prima Ženy

Nečekaní lidé, zejména ženy, vás překvapí tím, co řeknou. Vaše matka může nadhodit otázku, o které jste ani neuvažovali. Možná se ve vás vzbudí emoce, když si vzpomenete na něco, co řekla významná žena ve vašem životě. Vaše pocity se odrážejí od srdce k hlavě a zase zpět. Vezměte tyto pocity v úvahu, ale nenechte je ovládnout své rozhodnutí.

Denní horoskop BÝKA na 1. 12. 2023 (0)
2023-11-23 / zeny.iprima.cz

Kolem vás může být rušno, ale vy to zvládnete. Váš šarm vás dostane přes jakékoliv dveře. Měli byste být schopni žonglovat s mnoha věcmi najednou a ostatní u vás budou hledat oporu. Budete mít vyrovnanou hlavu a klidné vystupování a věci budete řešit diplomaticky a čestně. Nebuďte překvapeni, když se s přibývajícím časem budou věci stávat bláznivějšími, ale nemělo by vás rozhodit.

Denní horoskop VAH na 2. 12. 2023 (0)
2023-11-23 / Prima Ženy

Dnes je úžasný den, během kterého se budete moci prokousat nepravdami a proniknout k podstatě problému. Neztrácejte čas povrchními rozhovory a situacemi. Vaše energie je příliš cenná na to, abyste ji věnovali těm, kteří nedokážou vidět hlubší smysl. Dnes vás čeká meditace, intenzivní konverzace a vášnivá láska. Přijměte smyslnou, citlivou bytost v sobě.

Denní horoskop PANNY na 1. 12. 2023 (0)
2023-11-23 / zeny.iprima.cz

Pravděpodobně si budete brát věci k srdci o něco více než obvykle. Dramatické změny ve vašem okolí a postoji vás budou držet ve střehu. Báječné na tom je, že získáte velký přehled a pochopení pro druhé lidi. Budete si lépe uvědomovat pocity a perspektivy druhých lidí, což vám pomůže činit kvalifikovanější rozhodnutí ve svých záležitostech.

Camembert v cestíčku (0)
2023-11-23 / Dobruchut.sk

Camembert v cestíčku - Naše obľúbené jedlo keď už nemáme chuť na mäso (aj keď kúsok slaninky byť musí )

3-izbový byt na predaj v meste Senica | DOMIRE - správny kľúč k vášmu bývaniu (0)
2023-11-23 / Pravda

3-izbový byt na predaj v meste Senica, okres Senica. Sme profesionáli v oblasti nehnuteľností s bohatými skúsenosťami na znalosť realitného trhu.

4-izbový byt na predaj v meste Nové Zámky | DOMIRE - správny kľúč k vášmu bývaniu (0)
2023-11-23 / Pravda

4-izbový byt na predaj v meste Nové Zámky, okres Nové Zámky. Sme profesionáli v oblasti nehnuteľností s bohatými skúsenosťami na znalosť realitného trhu.

ONLINE: Česko by letos mohlo vycvičit 4000 ukrajinských vojáků, prozradila Černochová (0)
2023-11-23 / Blesk.cz

Rusko zahájilo ve čtvrtek 24. února 2022 brzo ráno invazi na Ukrajinu. Boje nadále pokračují. Dění v zemi a reakce světa sledujte ONLINE na Blesk.cz.

HokejPortal.sk | O hokeji bez mantinelov (0)
2023-11-23 / Hokejportal

ZOH 2022, MS 2022 v hokeji, TipsportLiga, IHL, NHL a KHL. Live prenosy z hokeja. O hokeji bez mantinelov.

Hasiči vyprošťovali řidičku z havarovaného vozu, nebyla to jediná nehoda (0)
2023-11-23 / pardubicky.denik.cz

K nehodě osobního vozu ve Chvaleticích vyráželi ve čtvrtek večer hasiči. Řidička sjela se svým autem do příkopu, utrpěla zranění a bez pomoci hasičů se nebyla schopná z vozu dostat.

Vianoce ako z obrázka | Telkáč.sk - Viac ako TV program (0)
2023-11-23 / TV program

Prehľadný a denne aktualizovaný TV program na 14 dní dopredu. Zostavte si vlastnú zostavu TV programu z desiatok slovenských, českých a zahraničných TV staníc.

Německý popelář má 3-4x vyšší produktivitu - Valorizace důchodů 2023 a doplatek důchodu: starobní důchod 13.000 Kč se od ledna 2023 zvýší o 605 Kč, o dalších 500 Kč za každé vychované dítě a v lednu dostanete ještě valorizační doplatek | Kurzy.cz (0)
2023-11-23 / Kurzy.cz

Německé domácnosti za vysypání těch 800 popelnic zaplatí 800x6,1€, české 800x0. Německý popelář má 3-4x vyšší produktivitu - Valorizace důchodů 2023 a doplatek důchodu: starobní důchod 13.000 Kč se od ledna 2023 zvýší o 605 Kč, o dalších 500 Kč za každé vychované dítě a v lednu dostanete ještě valorizační doplatek. Titulky názorů. Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční témata.

Vždy mi trvá 14 dní než se na změnu adaptuji - Přichází, kdo přijít neměl – letní čas. Finanční úspory střídaní času žádné nepřinese, to dokonce spíše naopak, přesto se pořád „drží jako klíště“ | Kurzy.cz (0)
2023-11-23 / Kurzy.cz

EU tím že je neschopná zrušit tento přežitek změny času, jen dokazuje svoji. Vždy mi trvá 14 dní než se na změnu adaptuji - Přichází, kdo přijít neměl – letní čas. Finanční úspory střídaní času žádné nepřinese, to dokonce spíše naopak, přesto se pořád „drží jako klíště“. Titulky názorů. Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční témata.

SHMÚ varuje pred víchricou aj poľadovicou. V týchto okresoch platia aj výstrahy 2. stupňa (0)
2023-11-23 / Refresher News Slovensko

Vietor na hrebeňoch hôr dosiahne priemernú rýchlosť 90 až 105 kilometrov za hodinu, čo je klasifikované ako sila mohutnej víchrice.

23krát vyhrál volby do Kongresu v USA. Neuvěřitelný příběh chudého Žida z jihočeské vesnice vypráví historik Martin Nekola (0)
2023-11-23 / mujRozhlas

Uprchlík je u nás málem nadávka. Češi přitom sami hledali útočiště všude po světě, říká historik Martin Nekola, který jejich osudy mapuje. Vedle tří stovek odborných a populárně naučných článků publikoval i několik monografií. Například Na cestě za svobodou: Češi v uprchlických táborech po únoru 1948. Vlastním nákladem vydal komiksy pro mladou generaci Pražané ve světě. A silnou jihočeskou stopu nesou paměti Adolfa J. Sabatha s názvem Čech v americkém Kongresu. Eva Kadlčáková

Týchto 26 nástrojov s umelou inteligenciou ti ušetrí hodiny času a zmení spôsob, ako funguješ (0)
2023-11-23 / FonTech

Svet totálne zachvátil ošiaľ umelej inteligencie. Môže sa to zdať nereálne, ale jej výhody môžeš už dnes využívať aj ty. Na internete sú dostupné viaceré nástroje využívajúce AI a machine learning, pričom väčšina je dostupná zadarmo.Umelá inteligencia ti vie ušetriť veľa času S tým, ako AI posledné roky rapídne napreduje, plynie pre ľudí hŕba výhod. Azda tou najdôležitejšou je efektivita a schopnosť delegovať repetitívne a monotónne úlohy práve počítaču. AI nástroje využívajú algoritmy strojového učenia na analýzu údajov a generovanie poznatkov, ktoré ti môžu pomôcť. Dokážu upravovať alebo generovať obrázky, text či audio nahrávky. Niektoré sú určené výhradne na zábavu, no iné sa dajú bez problémov použiť aj v profesionálnom prostredí. Pre Slovákov je najväčšou nevýhodou AI nástrojov najmä slabá lokalizácia do slovenčiny. Nie je to pravidlom, no mnohé z nich nedokáže pracovať s naším rodným jazykom. Snažili sme sa sústrediť na tie, ktoré slovenčinu podporujú, no nebolo to možné stopercentne dodržať. Zatiaľ čo pre AI pracujúcu s audiom žiadne riešenie neexistuje, ak ide o text, existuje jedno riešenie.Najlepší prekladač, aký si kedy použilVšetci poznáme Google Prekladač a musíme uznať, že za posledné roky sa neuveriteľne zlepšil. Stále má však značné nedostatky, napríklad mu chýba schopnosť v prekladoch zachovať rovnaké citové zafarbenie. Je skvelý na preklad inzerátov alebo jednoduchých produktových popisov, no prekladať ním knihu v akejkoľvek rozumnej kvalite je v podstate nemožné.Dnes už ale existuje lepšia náhrada. Je ňou DeepL Translator, ktorý neprekladá jednotlivé slová, frázy alebo vety. DeepL sa na text pozerá ako na celok, tvorcovia na webe dokonca uvádzajú, že DeepL je trikrát lepší prekladač, než najbližšia konkurencia. Dokáže dokonca prekladať celé dokumenty. Flickr / Mike MacKenzie, NeedPixTo najlepšie? Je úplne zadarmo. Ak ale budeš potrebovať prémiové funkcie (možnosť nahrávať väčšie dokumenty, editovanie preložených dokumentov), budeš si musieť pripraviť aspoň 7,49 € mesačne. Realita je však taká, že 99 % ľudí [...]

Veřejné fórum: Mezi deseti klíčovými tématy, které má kraj řešit jsou propagace lokálních potravin, ochrana krajinného rázu i podpora moderních technologií ve školní výuce: Tiskové zprávy: Kraj Vysočina (0)
2023-11-23 / kr-vysocina.cz

Kraj Vysočina je vyšší územní samosprávný celek ležící na pomezí Čech a Moravy. Skládá se z pěti bývalých okresů (Havlíčkův Brod, Jihlava, Pelhřimov, Třebíč a Žďár nad Sázavou). Krajským městem je Jihlava. Kraj je samostatně spravován zastupitelstvem kraj

Osobný profil Matúš Šutaj-Eštok, str.4 | Aktuality.sk (0)
2023-11-23 / Aktuality.sk

Prečítajte si najnovšie správy o Matúš Šutaj-Eštok. Všetky súvisiace články s osobnosťou Matúš Šutaj-Eštok na spravodajskom portáli Aktuality.sk, str.4

Martin Bartkovský: Špatná srdce pirátské senátorky pro 17. listopad (0)
2023-11-23 / Reflex.cz

Před pár týdny jsem v tomto sloupku psal, jak je Halloween nebezpečným svátkem. Lidé si na sebe vezmou kostým a mají z toho mrzení. Jako třeba žena, která měla mikinu z olympiády v Mnichově na propalestinské demonstraci. Tehdy jsem netušil, jak pro některé může být stejnou pastí 17. listopad.