Ženy unesené Hamásem: Němku svlékli, zbili a fotili se s jejím tělem, medičku postřelili do nohou (0)
2023-10-08 / blesk.cz

Již i Izrael přiznal, že se teroristům z palestinského Hamásu podařilo zajmout při jejich sobotním vpádu na území Izraele řadu civilistů. Některé se podařilo osvobodit v noci na neděli, osud mnoha dalších je však nejistý. A sociální sítě plní nářky těch, kteří přišli o své blízké či kamarády. 22letou medičku Amit postřelili teroristé z Hamásu do nohou a odvlekli, Shani (30), která má německé i izraelské občanství, spolu s dalšími ženami unesli z hudebního festivalu na jihu Izraele, svlékli, ztloukli, svázali, naložili na korbu a s jejím bezvládným tělem se pak teroristé fotili a oslavovali v ulicích Gazy. Podle deníku Bild však její rodina stále věří, že je Shani naživu. Na stejném festivalu byla i 25letá Noa, jejíž únos s titulkem „Nezabíjejte mě!“ přibližuje list The Mail on Sunday. Nejasný je osud jak její, tak i maminky Doron, která zmizela s dcerami Raz (4) a Aviv (2).

HokejPortal.sk | O hokeji bez mantinelov (0)
2023-10-08 / Hokejportal

ZOH 2022, MS 2022 v hokeji, TipsportLiga, IHL, NHL a KHL. Live prenosy z hokeja. O hokeji bez mantinelov.

Ako si správne pozrieť celý svet Star Wars filmov v chronologickom poradí? (0)
2023-10-08 / REWIND.sk

Dnes vám prinášame článok, v ktorom vám poradíme ako sledovať všetky filmy a seriály zo sveta Star Wars v správnom chronologickom poradí.

Počasie: Na Slovensku udrú prízemné mrazy, koncom týždňa sa opäť oteplí (0)
2023-10-08 / Refresher News Slovensko

Počasie nás v nasledujúcich dňoch potrápi, koncom týždňa sa však znova vyčasí.

Polícia pátra po nezvestnej matke dvoch detí. Ak si ju videl, ihneď volaj 158 (0)
2023-10-08 / Refresher News Slovensko

Poslednú stopu zachytila polícia v kukuričnom poli medzi Šaľou a Nitrou.

Za rvačku mezi Romy a Ukrajinci jdou tři lidé před soud (0)
2023-10-08 / Echo24.cz

Státní zástupce obžaloval za výtržnictví tři aktéry hromadné rvačky mezi Romy a Ukrajinci, při které se letos na začátku prázdnin střetlo v Pardubicích zhruba 20 lidí. Napsal to dnes server Seznam Zprávy. Obžalován byl Ukrajinec a dva čeští občané. Incident vyvolal protesty romské komunity.

Seniorku z Bardejova pripravil internetový podvodník o viac ako 4-tisíc eur | Prešovak.sk (0)
2023-10-08 / Prešovak.sk

Dôchodkyňu z Bardejova kontaktoval neznámy človek prostredníctvom internetovej aplikácie. Pri komunikácii jej oznámil, že…

Boje v Izraeli: Thajsko, Ukrajina i USA hlásí zabité či zajaté občany (0)
2023-10-08 / Deník.cz

Při útoku palestinského radikálního hnutí Hamás na Izrael přišli o život dva Thajci a dalších jedenáct bylo zajato, mezi oběťmi jsou také dvě Ukrajinky. Uvedly to v neděli vlády Thajska a Ukrajiny. Nejméně jednoho občana pohřešuje Británie, americká vláda zase podle šéfa diplomacie Antonyho Blinkena ověřuje informace, že bylo zabito i několik Američanů.