Nadbytečnost zaměstnance jako důvod k výpovědi z | epravo.cz (0)
2023-09-26 / Epravo.cz

Někteří zaměstnavatelé jsou nuceni aktuální ekonomickou situaci řešit propouštěním zaměstnanců. Dle ust. § 52 písm. c) zákoníku práce zaměstnavatel může dá

Jak nenaletět při koupi ojetiny (0)
2023-09-26 / dtest.cz

Časopis dTest: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam.

Dotace na tepelná čerpadla: Nebojte se ušetřit. (0)
2023-09-26 / dtest.cz

Časopis dTest: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam.

V stredu na cesty nevyrazí niekoľko spojov žilinského dopravcu. Cestujete nimi? | Žilinak.sk (0)
2023-09-26 / Žilinak.sk

Dopravný podnik mesta Žiliny (DPMŽ) informuje na svojej oficiálnej webovej stránke o výpadku niekoľkých spojov počas stredy…

Posledný Focus pred voľbami: Vedie naďalej Smer (18 %) pred PS (16,6 %) a Hlasom (13,7 %) (0)
2023-09-26 / Denník N

…. Rastie trojkoalícia OĽaNO, KÚ a Za ľudí, má 8 %. V parlamente by boli Republika (7,7 %), KDH (6,5 %), SNS (6,4 %) a SaS (5,8 %). Sme rodina znovu kleslo, podobne ako Demokrati má podporu okolo štyroch percent.

Diskuze – Vítězství uniklo o vlásek. Apple iPhone 15 Pro Max je druhý nejlepší fotomobil na světě (0)
2023-09-26 / mobilmania.zive.cz

Diskuze pod článkem: Novinka od Applu má meziročně vylepšený fotoaparát a i když to „na papíře“ nemusí vypadat na zásadně velký skok, v praxi jsou lepší fotografické schopnosti modelu Apple iPhone 15 Pro Max znatelné, což potvrzují i výsledky v naší recenzi.

Zatmění (2022) online – celý film ke zhlednutí | prima+ (0)
2023-09-26 / iprima.cz

Na cestě v opuštěném lese se srazí tři auta. Všichni vyváznou v pořádku, a možná proto ani jednoho z řidičů nenapadne zavolat policii. Možná proto, že ne všichni jsou způsobilí řídit. A možná proto, že jejich nehoda nebyla zcela náhodná… Český thriller (2023). Hrají J. Štáfek, J. Zadražil, J. Jackuliak, T. Švejdová, A. Čuba a další. Režie P. Kubík

Plněné kuřecí prso s letním salátem a bramborovými chipsy (0)
2023-09-26 / Prima+

Plněné kuřecí prso s letním salátem a bramborovými chipsy

Tatarák z červené řepy s ovčím sýrem a pečenou bagetkou s bylinkovým máslem (0)
2023-09-26 / fresh.iprima.cz

Tatarák z červené řepy s ovčím sýrem a pečenou bagetkou s bylinkovým máslem

Dotace na sport by měly být stejné jako letos, vláda navýšila rozpočet NSA | ČeskéNoviny.cz (0)
2023-09-26 / České noviny

Praha - Státní dotace na sport by měly být příští rok stejně vysoké jako letos, tedy 6,9 miliardy korun. O zvýšení návrhu rozpočtu Národní sportovní agentury (NSA) z dříve uváděných 5,2 miliardy korun informoval na tiskové konferenci premiér Petr Fiala, který dnes jednal s předsedou NSA Ondřejem Šebkem.

Rusové ukázali snímek s velitelem, kterého měli Ukrajinci zabít. Nevypadá na něm čile (0)
2023-09-26 / Blesk.cz

Ruské ministerstvo obrany dnes zveřejnilo snímek, který zachycuje velitele ruské Černomořské flotily Viktora Sokolova na videokonferenci vojenských činitelů s představiteli ministerstva. Ukrajinské speciální síly v pondělí uvedly, že Sokolov přišel o život při pátečním útoku na velitelství flotily v Sevastopolu na okupovaném Krymu.

VIDEO: Z oslavy rovno za volant a na diaľnicu. Pozornému oku dopravných policajtov však podgurážený vodič neunikol | Trenčínak.sk (0)
2023-09-26 / Trenčínak.sk

Vodič luxusného auta si poriadne zavaril, mal nielen ťažkú nohu ale aj nafúkal. „Diaľniční policajti Krajského riaditeľstva…