Přiznání ke všem typům daní: Kdy, kdo a za jakých okolností je musí podávat? | BusinessInfo.cz (0)
2023-09-11 / businessinfo.cz

Přehled, jaká přiznání, v jakých termínech a jakou formou podnikatelé musejí finančnímu úřadu odesílat, najdete v tomto textu.

Záplavy v Libyi mají patrně až 2000 obětí, uvedl premiér paralelní vlády Hamád | ČeskéNoviny.cz (0)
2023-09-11 / České noviny

Tripolis - Záplavy způsobené přívalovými dešti, které v posledních dnech zasáhly východní Libyi, by mohly mít až 2000 lidských obětí jen ve městě Derna. V telefonickém rozhovoru to dnes podle agentury AP místní televizi řekl premiér libyjské konkurenční vlády národní stability Usáma Hamád. Voda podle něj v přístavním městě "smetla celé čtvrti" a tisíce lidí se pohřešují. Předchozí bilance obětí byla 150, přičemž organizace Červený kříž uváděla, že očekává nárůst na 250, píše agentura Reuters.

Tvarohový pohár s ovocem (0)
2023-09-11 / fresh.iprima.cz

Tvarohový pohár s ovocem

NATO chystá největší vojenské cvičení od dob studené války (0)
2023-09-11 / Refresher News Česko

Severoatlantická aliance (NATO) chce příští rok povolat 41 tisíc vojáků, aby otestovala svou připravenost na odražení invaze Ruska do jednoho z členských států. Jedná se o největší společné velitelské cvičení od studené války.

Zemřela Yvonne Přenosilová. Připomeňte si ji v pořadu Poslední totalitní silvestr na vlnách Svobodné Evropy (0)
2023-09-11 / plus.rozhlas.cz

Ve věku 76 let zemřela česká zpěvačka a moderátorka Yvonne Přenosilová, což potvrdil její bývalý kolega z rádia Svobodná Evropa Radko Kubičko. 

VIDEO: Veľká pátracia akcia pri Trenčíne. Po šiestich dňoch sa stal doslova zázrak | Trenčínak.sk (0)
2023-09-11 / Trenčínak.sk

Šesť dlhých dní a bezsenných nocí ma za sebou majiteľ štvornohého miláčika Rastyho. Roztomilý psík sa vybral na vandrovku…