Krutá smrt dívky v temném thrilleru: e-kniha V kleci zdarma (0)
2023-08-31 / iDNES.cz

Kdo obzvláště trýznivým způsobem připravil o život dceru senátora? A podaří se zachránit další unesenou dívku? Thriller irskoamerické spisovatelky Ellison Cooper přivádí na scénu vyšetřovatelku Sayer Altair. E-knihu V kleci, první díl napínavé trilogie, získají uživatelé iDNES Premium zdarma.

Když se Temný pán ocitne v kůži dítěte: vtipná audiokniha Školní roky zdarma (0)
2023-08-31 / iDNES.cz

První díl oblíbené série britského autora Jamieho Thomsona zavádí strašlivého vládce zla zbaveného své moci na Zemi. Jako třináctiletý teenager musí snášet všechna příkoří dospívání, včetně školní docházky. Uživatelé iDNES Premium si mohou audioknihu Temný pán: Školní roky pořídit zdarma.

1. september Deň Ústavy SR - NaZáhorí.sk (0)
2023-08-31 / NaZahori

Schváleniu základného zákona štátu, Ústavy SR 1. 9.1992, predchádzal akt súvisiaci s Deklaráciou o zvrchovanosti Slovenskej republiky.

Denní horoskop VAH na 5. 9. 2023 (0)
2023-08-31 / Prima Ženy

Vaše adaptační schopnosti jsou užitečné, protože vám dávají vysokou toleranci k nepříjemným situacím, Váhy. Někdy vám však tato vlastnost nemusí sloužit příliš efektivně. Může se stát, že nakonec zůstanete v obtížném vztahu nebo v neuspokojivé práci, protože se bojíte něčeho nového. Život je krátký. Pokud chcete svou situaci zlepšit, převezměte za ni odpovědnost. Buďte aktivní.

Denní horoskop VAH na 4. 9. 2023 (0)
2023-08-31 / Prima Ženy

Váhy, snažte se nenechat se oklamat ostatními. Pokud někoho dobře neznáte a nejste si jím jistí, důvěřujte svým instinktům. Máte sklon starat se o druhé, takže se vám může snadno stát, že vám někoho bude líto a ohnete hřbet, abyste mu pomohli. Ujistěte se, že osoba, které pomáháte, si to opravdu zaslouží a že znáte celý její příběh. To vám může ušetřit problémy v budoucnu.

Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 9. 2023 (0)
2023-08-31 / Prima+

Štíři, dnes se můžete snadno nechat unést. Možná se necháte unést nějakým vzrušením. V takový den byste měli používat hlavu. Vše si dvakrát zkontrolujte a mírněte své aktivity. Mějte na paměti svá omezení. Nikde není psáno, že nemůžete dělat cokoli, co vás zaujme. Jen buďte opatrní a dbejte na svou bezpečnost.

Legendární Sandokan v audioknize: příběhy Malajského tygra s 50% slevou (0)
2023-08-31 / iDNES.cz

Slavný Sandokan zůstává hned pro několik generací nezapomenutelným hrdinou jejich dětství. Odvážný boj pronásledovaného piráta proti zákeřnému bílému rádžovi Jamesi Brookovi a vzplanutí lásky s krásnou Mariannou si můžete připomenout v audioknize. Uživatelé iDNES Premium ji získají s 50% slevou.

Co připravuje JSNS pro nový školní rok? (0)
2023-08-31 / clovekvtisni.cz

Láká vás zapojit do hodin nová témata nebo výuku obohatit o dokumentární filmy? Podívejte se na přehled pro nový školní rok od Jednoho světa na školách.

Prezident jde poprvé proti vládě. V případě reformy penzí uvažuje i o vetu (0)
2023-08-31 / Echo24.cz

Prezident Petr Pavel bude penzijní novelu buď vetovat, nebo ji podepíše až v následujících dnech. Novinářům to po dnešním jednání hlavy státu s premiérem Petrem Fialou (ODS) řekla mluvčí Hradu Markéta Řeháková. Kabinet přitom chtěl účinnost některých opatření od 1. září, což při tomto prezidentově postupu nebude možné. Novela by musela vyjít ve sbírce zákonů dnes.

Austerlitz, Rekonstrukce bitvy u Slavkova, Bojiště pod Santonem, Tvarožná - Vstupenky (0)
2023-08-31 / Ticketstream.cz

Kupte vstupenky na akci Austerlitz, Rekonstrukce bitvy u Slavkova, Bojiště pod Santonem, Tvarožná. Další vstupenky na zajímavé akce najdete na www.ticketstream.cz

Slovake.eu: Češi se mohou naučit slovensky. Naozaj (0)
2023-08-31 / Česká televize

Brno – Na internetu se objevil patrně první bezplatný kurz slovenštiny pro Čechy. Vytvořilo jej občanské sdružení Edukace@Internet spolu s odborníky z Masarykovy univerzity. Kurz může pomoci hlavně mladým lidem, kteří už nemají slovenštinu zažitou z dob společného státu. Podle posledního sčítání lidu z minulého roku jsou Slováci druhou nejpočetnější menšinou žijící u nás, ke slovenské národnosti se přihlásilo téměř 150 tisíc lidí.

Pospíšil a Dozimetr: Praha Sobě požaduje jeho rezignaci i rozpuštění pražské buňky TOP 09 (0)
2023-08-31 / Blesk.cz

Pospíšil měl být napojený na kauzu Dozimetr od samého začátku. Praha sobě požaduje rozpuštění pražské buňky TOP 09 a chce jednat s dalšími zastupitelskými kluby

Slovák jazdil na poľskom nákladiaku s neovereným tachografom. Žilinská polícia odhalila aj iné nedostatky | Žilinak.sk (0)
2023-08-31 / Žilinak.sk

Žilinskí dopravní policajti počas výkonu služby na ceste číslo I/10 v obci Kolárovice, (okres Bytča) zistili priestupok…

Začiatkom septembra bude premávať viac vlakov. Pridané spoje budú prechádzať aj cez Žilinu | Žilinak.sk (0)
2023-08-31 / Žilinak.sk

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) pridá na trate posilové vlaky v súvislosti so záverom letných prázdnin a začiatkom…

V Drienovskej Novej Vsi bola po zrážke vlaku a motorového vozidla obnovená vlaková doprava | Prešovak.sk (0)
2023-08-31 / Prešovak.sk

V úseku Drienovská Nová Ves je od 12:20 hod. prerušená vlaková doprava. Ako uvádza Železničná spoločnosť Slovensko na internetovej…

Alergici sa môžu konečne zhlboka nadýchnuť. Peľová sezóna agresívnych rastlín je za nami | Žilinak.sk (0)
2023-08-31 / Žilinak.sk

V uplynulom týždni na území Slovenska dominoval v ovzduší peľ silných alergénov, ako je ambrózia a palina. Spolu s nimi…

FOTO: Kruhový objazd v Strážskom bol slávnostne uvedený do prevádzky | Prešovak.sk (0)
2023-08-31 / Prešovak.sk

Vo štvrtok 31. augusta bol do prevádzky uvedený kruhový objazd na križovatke ciest I/18 a I/74 v Strážskom, ktorý spája…

Plán, jak pomocí ESG vnutit lidem novou ideologii, (zdá se) selhává (0)
2023-08-31 / Konzervativní noviny

Progresivní ideologie, kterou se rozhodli vnutit společnosti největší hráči, jako jsou investiční skupiny Blackrock nebo Vanguard, zdá se, postupně selhává. Takzvaný ESG rating, který musejí firmy splňovat, aby mohly od banky dostat půjčku nebo nižší úrokovou sazbu, byl využit jako praktický „donuco

VIDEO: V žilinskej nemocnici liečia najmenších pacientov aj smiechom. Navštevujú ich klauni s červeným nosom | Žilinak.sk (0)
2023-08-31 / Žilinak.sk

Nie nadarmo sa hovorí, že najlepším liekom je smiech. Svoje o tom vie aj doktor Jean Baklažán a sestrička Viola Pastelková…

„Progresívne Slovensko má zajačie úmysly, Smer má aspoň odborníkov.“ Pýtali sme sa Slovákov v Sabinove, koho budú voliť (0)
2023-08-31 / Refresher News Slovensko

Obyvatelia Sabinova nám v ankete odpovedali na otázku, koho sa chystajú 30. septembra voliť a koho, naopak, určite nie. Pýtali sme sa ich aj na to, čo hovoria na aktuálne prieskumy.

Nemocnica Bory od septembra spustí urgentný príjem. Ošetrovať tam budú pacientov z týchto spádových oblastí (1)
2023-08-31 / Refresher News Slovensko

Nemocnica Bory od 4. septembra spustí urgentný príjem pre verejnosť.

ONLINE: Rusko žádá zatykač na novinářku žijící v ČR, obvinění Šojgua a Gerasimova odmítá (0)
2023-08-31 / blesk.cz

Rusko zahájilo ve čtvrtek 24. února 2022 brzo ráno invazi na Ukrajinu. Boje nadále pokračují. Dění v zemi a reakce světa sledujte ONLINE na Blesk.cz.