Receptář prima nápadů opět naskočil do druhé půlky roku novými díly (0)
2023-08-04 / Prima+

Vaše chvíle pohody v nedělním poledni! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem.

Denní horoskop PANNY na 9. 8. 2023 (0)
2023-08-04 / zeny.iprima.cz

Něco nebo někdo se vás dnes může snažit zpomalit, Panny. Možná je to znamení, že to je to, co potřebujete udělat. Nebraňte se nutkání sedět na gauči a nic nedělat. Využijte tento den k tomu, abyste se naložili do horké vany a načerpali novou energii. Váš osobní majetek a bezpečí mají nyní velký význam. Dopřejte si to dobré, co život nabízí.

Denní horoskop VAH na 9. 8. 2023 (0)
2023-08-04 / Prima Ženy

Váhy, dnes zapusťte kořeny. Soustřeďte se na tvůrčí projekt, který už nějakou dobu nosíte v hlavě. Je čas dotáhnout ho do konce. Nápady jsou skvělé, ale jejich realizace je klíčem k jejich uskutečnění. Konsolidujte své zdroje a věnujte čas vytvoření plánu. Čím trpělivěji budete dnes plánovat své kroky, tím úspěšněji je dotáhnete do konce.

Denní horoskop VAH na 12. 8. 2023 (0)
2023-08-04 / Prima Ženy

Vaše emoce a fantazie jsou dnes silně propojeny, Váhy. Nechte své pocity prožívat v surrealistickém stavu. Nechte své sny proniknout do svých rozhodnutí. Možná ucítíte ve vzduchu elektřinu, tak se jí vydejte vstříc. Máte k dispozici velké množství tvůrčí energie, která je nesmírně silná. Tato energie má aktivační účinek, který vám pomůže zvednout se z gauče.

ONLINE: Ukrajinský dronový útok způsobil požár ropného skladu v Rusku (0)
2023-08-04 / blesk.cz

Rusko zahájilo ve čtvrtek 24. února 2022 brzo ráno invazi na Ukrajinu. Boje nadále pokračují. Dění v zemi a reakce světa sledujte ONLINE na Blesk.cz.

SHMÚ vydáva výstrahy pred dažďom a búrkami. Zasiahnu už počas noci celý Trenčiansky kraj | Trenčínak.sk (1)
2023-08-04 / Trenčínak.sk

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydáva na piatok 4. augusta výstrahy pred nebezpečnými javmi pre Trenčiansky…

ZÁZNAM: TK strany Hlas-SD (48)
2023-08-04 / TASR.TV

TASR.TV je internetová televízia Tlačovej agentúry Slovenskej republiky. Prináša priame prenosy zo všetkých regiónov Slovenska. Okrem live streamov pripravuje publicistické relácie týkajúce sa diania na Slovensku a vo svete.

Mladík v Turci olúpil seniorku, predtým ju kopal na zemi. Všetko si natočil na kameru | Žilinak.sk (0)
2023-08-04 / Žilinak.sk

Lupiči v Žilinskom kraji sa nezastavia skutočne pred ničím. Dôkazom je mladík, ktorý v okrese Turčianske Teplice fyzicky…

Řidička u Svinů srazila seniorku na elektrokole a ujela pryč. Cyklistka zemřela (0)
2023-08-04 / Deník.cz

Policisté vyšetřují tragickou nehodu, která se stala v úterý 1. srpna večer. Na silnici mezi Trhovými Sviny a Mohuřicemi se střetlo auto se ženou na elektrokole.

VIDEO: Predseda poľovníckej komisie na klobáse demonštroval chybu v analýze počtu medveďov na Slovensku | Žilinak.sk (0)
2023-08-04 / Žilinak.sk

Uprostred júla uverejnila Štátna ochrana prírody Slovenskej republiky štúdiu zameranú na odhad početnosti medveďov na Slovensku.…

Situácia s medveďmi je podľa poľovníkov a ochranárov politicky manipulovaná | Žilinak.sk (2)
2023-08-04 / Žilinak.sk

V uplynulých mesiacoch sa rapídne zvýšil počet správ o medveďoch, ktoré sa približujú k ľudským obydliam, spôsobujú škody…

Oprava I/34 před Jindřichovým Hradcem začne příští týden - Ředitelství silnic a dálnic s. p. pro Jihočeský kraj (0)
2023-08-04 / kraje.rsd.cz

V pondělí 7.8. budou zahájeny práce na opravě silnice I/34 v rámci akce I/34 Lásenice – Horní Žďár. Jedná se o stavební úpravy zhruba 3,3 kilometrů vozovky mezi obcemi Lásenice a Horní Žďár na celkem čtyřech úsecích. Část trasy pak také vede obcí Horní Žďár. Vynechány byly úseky s novým krytem vozovky, kde už byly […]