Nebudete stíhať dokladať! Geniálne trojuholníčky s medvedím cesnakom a údeným syrom, je to pochúťka ako hrom, uložte si recept na Veľkú Noc! (0)
2023-03-11 / Dobruchut.sk

Čím prekvapiť návštevu? Upečte im dnes dokonalé kysnuté trojuholníčky s medvedím cesnakom a údeným syrom. Bomba!

John Galsworthy: Ostrov pokrytců. Satirický obraz anglické buržoazie (0)
2023-03-11 / vltava.rozhlas.cz

Hrdina Richard Shelton, typický představitel anglické privilegované společnosti, je zasnouben s dívkou ze zámožné aristokratické rodiny. V průběhu několika měsíců jejich zásnub Shelton náhodou pozná svět vyděděných a utlačených, kteří bydlí v bídných chudinských čtvrtích Londýna, a to ho donutí, aby se zamyslel na nespravedlností světa. Poslouchejte on-line po dobu čtyř týdnů po odvysílání.

Martin Bartkovský: Rajchl s ujetými kazateli zaplnil Václavák. Dav se porval s policií u muzea kvůli vlajce (0)
2023-03-11 / Reflex.cz

Právník, politik v larválním stádiu a špatný prognostik Jindřich Rajchl svolal na dnešní 14. hodinu demonstraci na Václavské náměstí s názvem Česko proti bídě. Chce se spolu se svými přáteli - odbojovou senátorkou Janou Zwyrtek Amazonkou Hamplovou nebo anticovidovým právníkem Ondřejem Dostálem vymezit vůči stávající politice vládní pětikoalice. Kromě toho jsou ale jeho sítě plné fanoušků Ruska a politiky Vladimira Putina, kteří hojně na akci jedou. Diverzní akce v davu slibují naopak rozkmotření dezinformátoři Ladislav Vrabel a Jana Peterková a akci se snaží ukrást pro sebe i čeští komunisté v čele s Kateřinou Konečnou. Jak vidíte, je zaděláno na parádní událost. Akci přímo z Václavského náměstí glosuje živě Martin Bartkovský.

Fronty na Pražský hrad zmizí. Nový prezident souhlasí se zmírněním bezpečnostních opatření — Forbes (0)
2023-03-11 / forbes.cz

Výsledky vyhodnocení bezpečnostních opatření u vstupů na Pražský hrad by měly být hotovy letos v dubnu. Poté se rozhodne, v jaké formě budou pokračovat. „Ta barikáda hned na vstupu, ta by měla prostě zmizet,“ řekl v České televizi ministr vnitra Vít Rakušan. Ministr připustil, že by bezpečnostní rámy mohly být případně pouze na vybraných místech a prostor Hradu by byl […]

Rakušan: Kontroly u vstupů na Pražský hrad by měly zmizet (0)
2023-03-11 / Blesk.cz

Výsledky vyhodnocení bezpečnostních opatření u vstupů na Pražský hrad by měly být hotovy letos v dubnu. Poté se rozhodne, v jaké formě budou pokračovat. Ta barikáda hned na vstupu, ta by měla prostě zmizet, řekl dnes v České televizi ministr vnitra Vít Rakušan (STAN). Ministr připustil, že by bezpečnostní rámy mohly být případně pouze na vybraných místech a prostor Hradu by byl monitorován.

Po derby im hrozí väzenie: Dvaja fanúšikovia Trnavy (26, 28) zaútočili na policajtov! (0)
2023-03-11 / Športky.sk

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti obvinili ďalších dvoch fanúšikov zo sobotňajšieho (4. 3.) futbalového zápasu medzi klubmi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava. Krajské riaditeľstvo ...