VÝSTAVA: Bratislavské mineralogické dni - Fotka 1 z 24 (14)
2023-03-10 / SITA.sk

Aktuálne spravodajstvo zo Slovenska, sveta, športové novinky, ekonomika, kultúra a iné aktuality

Denní horoskop KOZOROHA na 13. 3. 2023 (0)
2023-03-10 / Prima Ženy

Dnes se můžete probudit plní energie, nadšení, optimismu a velmi šťastní, Kozorozi. Možná se vám to nepodaří nijak logicky vysvětlit, takže se o to ani nepokoušejte. Využijte toho, co se děje, a využijte tuto energii k tomu, abyste si vytvořili život podle svých představ. Možná budete mít pocit, že dokážete přenášet hory, ale zatím se raději soustřeďte na krtince. Buďte nyní konzervativní a hory řešte později.

Denní horoskop VAH na 13. 3. 2023 (0)
2023-03-10 / zeny.iprima.cz

Sny by vám měly objasnit některé obtížné otázky, které se snažíte vyřešit, Váhy. Problémy můžete konečně nechat zmizet. To by pro vás mělo být víc než úleva – je to požehnání! Vaši přátelé vás možná budou chtít vzít na oslavu, ale vy budete chtít pravděpodobně sedět doma a užívat si nově nabyté spokojenosti. Nalijte si víno, pusťte si oblíbenou hudbu a relaxujte. Zasloužíte si to!

Prvé zábery zo slovenského mrakodrapu: Pozrite sa s nami na ten výhľad! Jeho dokončenie je za dverami | Tivi.sk (0)
2023-03-10 / Nový Čas

Rozšírenie nákupného centra Eurovea v Bratislave sprístupnia v máji, mrakodrap Eurovea Tower by mal byť v prevádzke od leta. Na dnešnej tlačovej konferencii o tom informovali zástupcovia developera projektu J&T Real Estate (JTRE). Pokračovanie komplexu Eurovea začne developer postupne odovzdávať do užívania po viac ako troch rokoch stavebných prác.

VIDEO (91)
2023-03-10 / Sportnet.sk

Karolin Omastová: kariéra a osobní život slovenské herečky – eXtra.cz (0)
2023-03-10 / eXtra.cz

Karolin Omastová je slovenská herečka narozená roku 2002.KariéraDvanáct let se věnovala tanci na soutěžní úrovni, jako střední školu si vybrala slovenskou

Hrnčekový PREPADÁVANÝ tvarohový koláč s kyslým mliekom, recept aj pre začiatočníkov (6)
2023-03-10 / Dobruchut.sk

Fantastický PREPADÁVANÝ tvarohový koláč s kyslým mliekom, hrnčekový recept aj pre začiatočníkov

Tár (2022): americký film – eXtra.cz (5)
2023-03-10 / eXtra.cz

Tár je americké hudební drama z roku 2022 nominované na Oscara v šesti kategoriích.Marketing před jeho uvedením byl laděný tak, aby film vypadal jako tradiční

Osvědčené způsoby, jak zjistit orientační tepelnou ztrátu domu | Skupina ČEZ (0)
2023-03-10 / Skupina ČEZ

Zajímá vás, jak co nejrychleji a nejjednodušeji zjistíte tepelné ztráty domu? Pak čtěte dál, máme pro vás osvědčené způsoby, jak na to.

ZÁZNAM: Hlas-SD vyzval E. Hegera, aby riešil problémy v zdravotníctve (0)
2023-03-10 / TASR.TV

TASR.TV je internetová televízia Tlačovej agentúry Slovenskej republiky. Prináša priame prenosy zo všetkých regiónov Slovenska. Okrem live streamov pripravuje publicistické relácie týkajúce sa diania na Slovensku a vo svete.

Aktivisté pochodovali ve špičce po pražské magistrále, chtějí omezení rychlosti | PrahaIN (0)
2023-03-10 / PrahaIn.cz

Skupina desítek aktivistů z hnutí Poslední generace omezila dnes ráno zhruba na tři čtvrtě hodiny dopravu na magistrále v centru Prahy.

Workshop pre mladých profesionálov 2023 Young Professionals – Next Generation - VEDA NA DOSAH (0)
2023-03-10 / Veda na dosah

Workshop pre mladých profesionálov 2023 – Young Professionals – Next Generation Iniciatíva Next Generation poskytuje platformu pre študentov a mladých profesionálov s cieľom rozvíjať budúcich lídrov, ktorí budú efektívne spolupracovať naprieč inštitúciami na národnej ako aj medzinárodnej úrovni na spoločných riešeniach z oblasti technickej normalizácie. Kedy a kde sa workshop uskutoční Úvodný bezodplatný workshop pre […]

Další rána pro znojemské okurky. Norové chtějí zavřít výrobnu Znojmia v Bzenci (0)
2023-03-10 / brnensky.denik.cz

Už léta se nevyrábí ve Znojmě, ale podle původních receptur v Bzenci na Hodonínsku. Proslulou značku okurek Znojmia nyní ale čeká další změna. Norská společnost Orkla Foods Česko a Slovensko, která je vyrábí, zvažuje část svých výrobních závodů zrušit. Záměr se týká i výroby sterilované zeleniny v Bzenci na Hodonínsku.

Oslavenkyně Zlata Adamovská: Vztah vykoupený křivdou na manželce (†77) Petra Štěpánka a žádost o ruku v horečkách (0)
2023-03-10 / Blesk

Je smutné, že spokojené manželství slavného hereckého páru Zlaty Adamovské, která 9. března slaví své 65. narozeniny, a Petra Štěpánka bylo vykoupeno příkořím.