Vynikajúce ryžové pochúťky: Slané i sladké ryžové jedlá za pár drobných | RECEPTY.sk (0)
2022-10-26 / Aktuality.sk

Vyskúšajte tieto chutné nápady na lacné a rýchle ryžové jedlá...

Co čeká znamení Býka v týdnu od 7. listopadu? Vaše finanční situace se nečekaně změní (0)
2022-10-26 / Prima Ženy

Vaše finanční situace se náhle a nečekaně změní a ta dobrá zpráva je, že to bude k lepšímu, tudíž zažijete obrovskou radost a doslova se do svých peněz zamilujete. Dojde vám, že jste nikdy neměli problémy s penězi. Vám je prostě dáno mít peníze a vy si to tento týden uvědomíte a hodně se vám uleví. Všechny vaše finanční těžkosti totiž pramenily z vaší nedůvěry v sama sebe a byly naprosto zbytečné. Dáte si závazek, že na tom budete pracovat.

Hobbymarket OBI otvoril novú predajňu Liptovskom Mikuláši - Spravy.Pozri.sk (0)
2022-10-26 / Rozri!

Aktuálne správy na Spravy.Pozri.sk Správy na každý deň!

Jakub Železný: Jsem připraven kandidovat na šéfa ČT. Nikdy jsem ale neřekl, že bych si to přál (0)
2022-10-26 / mujRozhlas

Moderátor České televize už mnoho let načrtává svou ambici účastnit se konkurzu na místo generálního ředitele. „Řekl jsem, že když bude taková situace, tak na to jsem připraven. To stále platí. Zároveň jsem ale nikdy neřekl, že bych si to přál, chtěl, že bych po tom toužil nebo bažil. Nechci, nepřeji, netoužím, nebažím. Fakt ne,“ odpovídá. A dodává, že se ho na to ptala už i současná hlava veřejnoprávní ČT.  Barbora Tachecí

Co čeká znamení Vah v týdnu od 7. listopadu? Nezapomínejte odpočívat a dobře jíst, ať na to nedoplatíte (0)
2022-10-26 / Prima Ženy

V nedávné době vám nebylo dobře a tento týden půjdete na testy a je možné, že koncem týdne se dozvíte, že máte alergii, kterou jste dosud neměli. Může se jednat o alergii na určité jídlo, a tak si teď budete muset dávat pozor na to, co jíte. Tento týden bude dobrý na celkovou očistu těla, prostě si dejte nějaký detox a choďte brzo spát. Váš organismus volá po odpočinku a relaxaci. V práci budete mít totiž víc práce, než jste měli kdykoliv v minulosti.

13. listopadu 2022 - Branky, body, vteřiny | Česká televize (0)
2022-10-26 / Česká televize

Nabízíme šest televizních kanálů, mezi které patří ČT1, ČT2, ČT24, ČT Déčko, ČT art a ČT sport. Vysíláme 24 hodin denně. Zajišťujeme doprovodné služby včetně teletextu, elektronického programového průvodce i skrytých titulků. Zabýváme se výrobou a produkcí vlastních pořadů.

Carey Causey (Ball Beverage Packaging): Zálohovací systémy jednoznačně zvyšují míru recyklace (0)
2022-10-26 / Peak.cz

Výrobce nápojových plechovek Ball Beverage Packaging v Česku působí již čtvrtstoletí. Letos rozjel stavbu dalšího závodu na výrobu nekonečně recyklovatelných hliníkových plechovek v Plzni. Investice ve výši 4,5 miliardy korun je i podle agentury CzechInvest nejvyšší za poslední roky. „Poptávka po udržitelnějších obalech, tedy i plechovkách, prudce roste, nový provoz by ji měl dokázat uspokojit na několik dalších desítek let,“ říká exkluzivně pro Peak.cz Carey Causey, prezidentka Ball Beverage Packaging pro region EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika).

Vrahovi, který zastřelil Roma v Chomutově, soud snížil trest na pouhých sedm let. Nespravedlivé, nelidské, nepřiměřeně mírné, reagují právníci a státní zástupkyně - Romea.cz - Vše o Romech na jednom místě (0)
2022-10-26 / romea.cz

Petr Benda si za zastřelení řidiče dodávky na chomutovském sídlišti odpyká pouze sedm let vězení. Pražský vrchní soud dnes na základě mužova odvolání

Stát musí hradit poplatky za obnovitelné zdroje po celou dobu energetické krize (0)
2022-10-26 / KSČM

Součástí regulované ceny elektřiny jsou různé poplatky - mezi nimi i příspěvek na podporu obnovitelných zdrojů energie (OZE). Tento poplatek tvoří až 14 % ceny elektřiny. Celý výnos z tohoto poplatku činí cca 40 mld. Kč. Část dosud hradil v koncové ceně spotřebitel (v průměru 600 Kč měsíčně na d

Výsledky na MS vo futbale 2022 (0)
2022-10-26 / Sportnet.sk

Pozrite si výsledky všetkých zápasov na MS vo futbale 2022 v Katare. Nájdete tu aj online prenosy s kompletnými štatistikami či zostavami tímov.