Pracovní doba (84)
2022-08-03 / dtest.cz

Časopis dTest: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam.

Dcéra Geissenovcov oslávila 18! Ako? Zbytočná otázka... Megaluxusne, tu sú podrobnosti (3)
2022-08-03 / PRAVDA.sk

Svojrázni milionári Robert a Carmen sú rodičmi dvoch dcér. A mladšia z nich, Shania, oslávila pred pár dňami osemnáste narodeniny.

Speciál: Škola líčení – Lifee.cz (0)
2022-08-03 / Lifee.cz

Vizážistka Diana Vitikačová v seriálu Škola líčení představí všechny kroky k vytvoření dokonalého make-upu. Pokud jste doteď tápali v tom, jak

Siláci a rekordmani (0)
2022-08-03 / Zoo Praha

Při návštěvě Zoo Praha můžete vidět celou řadu zvířat, jejichž schopnosti mnohonásobně převyšují ty lidské. Přijďte si s nimi v sobotu 6. srpna do zoo poměřit své síly.

Při tragické nehodě zahynul jeden dospělý a dvě děti (6)
2022-08-03 / Krimi Plzeň

Kamion na dálnici přejel do protisměru a rozmetal auto s rodinou

Šport v TV Live - Canal+ Sport 5 (57)
2022-08-03 / Sportnet.sk

Šport live v TV: Prehľad športových priamych prenosov na zajtra. Zoznam všetkých športových kanálov je aktualizovaný denne.

Šport v TV Live - Canal+ Sport 2 (0)
2022-08-03 / Sportnet.sk

Šport live v TV: Prehľad športových priamych prenosov na zajtra. Zoznam všetkých športových kanálov je aktualizovaný denne.

Na stanici v Nových Zámkoch horia vozne (1)
2022-08-03 / REFRESHER

V rušňoch prebývali bezdomovci a boli plné odpadkov.

Zelenskyj má obrovský kredit. V ukrajinské politice teď není nikdo jiný, kdo by budoucí poválečnou obnovu země zvládnul manévrovat, myslí si historik Příhoda (0)
2022-08-03 / Portál Českého rozhlasu

Volodymyr Zelenskyj se zatím osvědčil jako perfektní válečný vůdce. Zvykli jsme si jej vídat ve vojenském oblečení apelujícího na celý západní svět, aby s pomocí Ukrajině neotálel. Kvůli konfliktu však stojí jeho politické plány a cíle zcela stranou. Jaký je tedy ve skutečnosti politik? Jak chce poválečnou Ukrajinu změnit? Poslechněte si reprízu pořadu z loňského roku.

Kugel – tradiční židovský nákyp z brambor, cuket a mrkve (0)
2022-08-03 / fresh.iprima.cz

Kugel je tradiční aškenázské zapečené jídlo z jednoho pekáče a podává se o svátcích. Nejčastěji se připravuje z brambor nebo z těstovin. Vyzkoušejte vegetariánskou verzi z brambor, cukety a mrkve, je to obdoba našeho „cukeťáku“ a určitě obstojí i na našem talíři.

Bundesliga - německá fotbalová liga - tabulka, výsledky, program (6)
2022-08-03 / iSport.cz

Aktuální zpravodajství z německé Bundesligy - články, rozhovory, zajímavosti, výsledky, tabulky, fotografie o klubech i hráčích na iSport.cz.

České léto: Exhibice vodních sportů Water Fest 2022. 1+1 vstupenka zdarma (0)
2022-08-03 / iDNES.cz

Vyrazte 20. srpna na Koupadla na Sladovce u Benešova na festival vodních sportů, skvělé hudby a adrenalinu Water Fest 2022. Díky iDNES Premium získáte k zakoupené vstupence druhou zdarma.

Carolina - Boston | ONLINE | 29.1.2023 23:00 | NHL 2022/2023 | ŽIVĚ (14)
2022-08-03 / Blesk

Carolina - Boston | ONLINE. Online reportáž sledujte ŽIVĚ na iSport.cz

Co čeká znamení Střelce v týdnu od 15. srpna? Setkání vám může přinést velké štěstí a lásku (0)
2022-08-03 / Prima+

Pokud jste dlouho bez partnera, tak se může stát, že někdo z vašich přátel vám dohodí někoho ze svých přátel. Bude to kamarád vaší známé. Nejdříve se budete bránit a nebudete chtít vůbec řešit nějaké setkání naslepo. Koncem týdne se však sejdete s kamarádkou a po sklence vína si můžete vše rozmyslet. Což vám nakonec může přinést velké štěstí a lásku, protože pokud se s tím člověkem setkáte, tak budete mít pocit, že se znáte věky. Nebraňte se ničemu novému.

Poslední šance! Vstupenky na čtvrteční zápas Slavia vs Panathinaikos zcela zdarma (0)
2022-08-03 / iDNES.cz

Chcete vyrazit na zápas Evropské konferenční ligy do pražské Fortuna Areny? Konat se bude již ve čtvrtek 4. srpna a vy na něj díky iDNES Premium můžete získat vstupenky zcela zdarma.

Co čeká znamení Vah v týdnu od 15. srpna? V partnerství se vám splní dlouholetý sen (0)
2022-08-03 / Prima Ženy

V partnerství se vám splní dlouholetý sen. Váš vztah bude plný vášně a po dlouhé době si řeknete, že jste udělali dobře, když jste se před lety rozhodovali, zda zůstanete s vaším partnerem nebo s jeho předchůdcem. Stále to mezi vámi jiskří a máte si co říct, navíc jste především přátelé, protože tak váš vztah vlastně začal, a partner vám dává najevo, že jste pro něho ta pravá. V práci budete stagnovat, což vás naštve, protože čekáte už delší dobu na povýšení.

Co čeká znamení Berana v týdnu od 15. srpna? V půlce týdne vás překvapí ztráty, o víkendu žárlivost (0)
2022-08-03 / zeny.iprima.cz

Začátkem týdne vás čeká hodně schůzek a setkání a některé budou neplánované, překvapivé a i nechtěné. Někdo z vašich přátel, žena, se vám svěří, že se sice má dobře, ale v poslední době pociťuje velké obavy a strach. V půlce týdne zažijete překvapivé ztráty, které pro vás v konečném výsledku budou velice šťastné. Na konci týdne pozor na žárlivost nějakého muže, ale zažijete s ním i nové začátky a příjemné ukončení týdne.

Vynikajúce šaláty z voňavých čerstvých paradajok: Takto chutí leto! | RECEPTY.sk (0)
2022-08-03 / Aktuality.sk

Chutné šaláty z čerstvej zeleniny vhodné na každý deň.