Ako vycvičiť draka 3 | 2019 | TV Program (5)
2022-06-11 / Aktuality.sk

(How to Train Your Dragon: The Hidden World) Záverečná kapitola.Posledná výprava ľudí a drakov - priateľov na celý život, ktorí musia na úteku pred tyranom nájsť nielen bezpečné útočisko, ale aj svoj nový domov. Americký animovaný akčný dobrodružný film (2019). Réžia: Dean DeBlois.

Otoč to, do Mnichova! Smrt v letadle, kterou komunisté zneužili v boji s "máničkami" | Aktuálně.cz (0)
2022-06-11 / Aktuálně.cz

Před 51 lety skupina mladých lidí unesla letadlo, aby se dostala přes československé hranice na Západ. Pilota zastřelili a málem se zřítili.

Libor Kleibl po dvaceti letech končí jako ředitel Slovanu Liberec (0)
2022-06-11 / iDNES.cz

Ve Slovanu Liberec zažil celou úspěšnou éru posledních dvou dekád - mistrovské tituly, bitvy se slavnými i méně slavnými soupeři v evropských pohárech. Teď Libor Kleibl oznámil, že letos v září po dvaceti letech ve funkci ředitele fotbalového klubu skončí.

Jsem připravený na smrt, tvrdí slovenský dobrovolník. Na frontě se bál (0)
2022-06-11 / iDNES.cz

Teprve devatenáctiletý Alex Nikolas jako dobrovolník pomáhá na Ukrajině a své zážitky zveřejňuje na sociálních sítích. Přestože je podle svých slov zdravotník, na frontě dostal do ruky i zbraň. Česká televize jej pak natočila, jak se po útoku Rusů se strachem vrací do bezpečí. Mladík však popírá, že by jel domů na Slovensko. Prý ani nemůže – hrozí mu tam vězení.

Najvyšší súd rozhodol o ukončení väzby obvineného Martina Kvietika (6)
2022-06-11 / PRAVDA.sk

Najvyšší súd SR v senáte svojím rozhodnutím zamietol aj návrh prokurátora ÚŠP Generálnej prokuratúry SR na ďalšie predĺženie väzby obvineného.

Japonští vědci vytvořili robotický prst pokrytý lidskou kůží (0)
2022-06-11 / Česká televize

Japonští inženýři vyrobili robotický prst, který je pokrytý živou kůží, dokonce se schopností vyléčit se. Jde podle nich o zatím nejlepší přiblížení se ideálu humanoidních androidů nerozeznatelných od člověka.

Total Week #23/22 – Morbin‘ time, dvojka Jokera a trojka s Deadpoolem (93)
2022-06-11 / totalfilm.cz

Jistý škaredý upír ne a ne chcípnout, jakkoli se o to fanoušci urputně snaží; scénář druhého Jokera je hotov a jeho francouzský podtitul leccos naznačuje; Deadpool pod Disneym ve svém třetím díle nevyměkne, ale dál bude fuckovat i prolévat krev; …