Svůj svátek slaví Barbora. K ní se pojí lidový zvyk řezání barborek, který přetrval dodnes (0)
2021-12-13 / Sedlčanský kurýr

Se svátkem Barbory, který připadá každoročně na čtvrtý prosinec, je spojen starý lidový zvyk. Ten praví, že svobodná dívka, které větvička třešně či

Elon Musk sa stal osobnosťou roka podľa magazínu Time. Najbohatší muž sveta najviac ovplyvnil život na Zemi aj mimo nej (0)
2021-12-13 / REFRESHER

Magazín Time si ako svoju osobnosť roka 2021 vybral najbohatšieho muža sveta Elona Muska.

Host: Tereza Maxová, modelka a zakladatelka nadace, která pomáhá opuštěným dětem (0)
2021-12-13 / mujRozhlas

Kolikrát v životě slyšela, že je ošklivá a nepoužitelná? Co důležitého o sobě zjistila ve světě modelingu? A kdy se rozhodla, že bude krásou pomáhat? Moderuje Šárka Maixnerová. Šárka Maixnerová

První veřejné vyznání krásné Saře: Jsem na tebe pyšný, lásko, rozněžnil se na Instagramu Prachař (0)
2021-12-13 / Expres.cz

To, že svůj soukromý život nechce herec Jakub Prachař (38) rozebírat, není nic nového. Proto všichni byli velmi překvapeni z toho, že se na sociální síti, kde je tak skoupý na slovo, tolik rozněžnil. Jeho partnerka Sara Sandeva (24) se teď musí doslova tetelit blahem.

Šance pro fanoušky NHL, NBA i Messiho. Získejte Voyo na 3 měsíce zdarma (0)
2021-12-13 / iDNES.cz

Nejen filmy, seriály a pořady, ale i exkluzivní sportovní přenosy nabízí streamovací služba Voyo. Hokejová NHL, basketbalová NBA, ragby, šipky, moto GP a také nejvyšší fotbalové soutěže ve Francii, USA a na Slovensku můžete nyní sledovat na Voyu na 3 měsíce zdarma. Stačí si zaplatit roční předplatné iDNES Premium. Nabídka je platná pouze pro nové roční předplatitele.

Pomáháme Ježíškovi. Tváře Radiožurnálu se opět proměnily v Ježíškova vnoučata (0)
2021-12-13 / Portál Českého rozhlasu

Podívat se na koncert oblíbené kapely, zatleskat hercům v divadle nebo třeba získat fotbalový dres s věnováním svých sportovních hvězd. Stále můžete plnit vánoční přání seniorům v našem projektu Ježíškova vnoučata. A zapojují se i naši reportéři a moderátoři – uslyšíte je celý týden v novém seriálu Radiožurnálu. Čí přání si vybrali a jak se jim podařilo ho naplnit, si poslechněte od pondělí do pátku vždy v 8:50.

Když hvězdy září - Národní muzeum (0)
2021-12-13 / nm.cz

Osobnosti české Thálie dvou století

Řetězy na dálkové ovládání? Žádné sci-fi (0)
2021-12-13 / Metro

Praha 13. prosince 2021 (PROTEXT) - Světelné vánoční řetězy k době adventu neodmyslitelně patří. Pokud koukáte do zahrady, a říkáte si, že tam něco chybí, pak je odpověď nejspíš nasnadě. Sníh a světýlka. S prvním zmíněným vám neporadíme, ale na instalaci osvětlení ještě pozdě není. Díky řetězům Retlux můžete mít originální výzdobu, která rozzáří oči všech dětí z okolí.

Marian Hrotka: Wüstenrot InHouse Broker už dosahuje miliónové objemy (0)
2021-12-13 / Aktuality.sk

„Vytvorili sme si priestor pre rast, budúci rok máme kam rásť. Máme tradíciu, chuť a obchodníkov, ktorí sú s klientami roky,“ hovorí Marian Hrotka,

Kuriózna nehoda v Krupine: Pod autom sa prepadla zem (0)
2021-12-13 / Noviny.sk

KRUPINA - Podzemie Krupiny je prepletené chodbami, o čom sa presvedčili aj obyvatelia jedného z miestnych rodinných domov. Časť ich pozemku sa prepadla a v jame skončilo aj zaparkované auto.

Belinda Benčičová je športovkyňa roka 2021 vo Švajčiarsku (0)
2021-12-13 / Sportnet.sk

Medzi najlepšie sa dostala aj Gutová-Behramiová.

Novinky na Netflixe, Apple TV+ a HBO: Michelle Pfeiffer ako skrachovaná podnikateľka (0)
2021-12-13 / SME.sk

Nové filmy a seriály na Netflixe, HBO Go a Amazon Prime Video.