Osviežujúce, ovocné cheesecaky: Ľahké letné maškrtenie | RECEPTY.sk (0)
2021-06-03 / Aktuality.sk

Ľahké, chutné a svieže cheesecaky v najlepších receptoch. Stačí si vybrať.

Gerard Butler chrání prezidenta před teroristy. Film Pád Londýna zdarma (0)
2021-06-03 / iDNES.cz

Pád Londýna je druhým ze série tří akčních filmů s Gerardem Butlerem v hlavní roli. Jako agent tajné služby má hrdina za úkol ochránit amerického prezidenta na pohřbu britského premiéra v Londýně. Teroristé jsou však vynalézaví. Uživatelé iDNES Premium se na snímek mohou podívat zdarma.

Kritická zpráva OECD: s covidovou krizí jsme se vypořádali hůře než srovnatelné země - Peak.cz (0)
2021-06-03 / peak.cz

OECD nedávno výrazně zlepšila svou prosincovou prognózu vývoje české ekonomiky. Očekává, že letos HDP vzroste o 3,3 procenta a příští rok tempo jeho růstu zrychlí na 4,9 procenta. Nicméně si také ve svém pravidelném výhledu všímá českého boje s covidem. Podle OECD Česko zažilo jedno z nejrychlejších temp šíření koronaviru v rámci členských zemí. Organizace poukazuje také na pomalý postup očkování.

Rekonstrukce hradeb barokní pevnosti Josefov je ve finále (0)
2021-06-03 / ceskatelevize.cz/ct24

Rozsáhlá rekonstrukce severovýchodního úseku hradeb v barokní pevnosti Josefov v Jaroměři na Náchodsku je hotová přibližně z devadesáti procent. Stavbaři dokončují rekonstrukci nádvoří Bastionu IV a začínají opravovat přiléhající proluku mezi domem a hradbou. Rekonstrukce se týká zhruba desetiny opevnění kolem pevnostního města, v současnosti je to v Náchodě nejrozsáhlejší akce svého druhu.

Slovensko obsadilo 8. miesto na MS v hokeji 2021 (0)
2021-06-03 / Sportnet.sk

Vo štvrťfinále neuspeli ani víťazi skupiny A Rusi.