Vynikajúce sladké pochúťky z ryže | RECEPTY.sk (0)
2021-02-23 / Aktuality.sk

Ryža veľmi dobre funguje aj ako základ dezertov. Vyberáme tie najlepšie, ktoré využívajú len základné suroviny a ich príprava je naozaj jednoduchá.

Vynikajúce sladké pochúťky z ryže | RECEPTY.sk (0)
2021-02-23 / Aktuality.sk

Ryža veľmi dobre funguje aj ako základ dezertov. Vyberáme tie najlepšie, ktoré využívajú len základné suroviny a ich príprava je naozaj jednoduchá.

Victoria’s Secret vyvracia staré názory: Nová plavková kampaň obsahuje aj plus-size modelky (0)
2021-02-23 / REFRESHER

Novú kolekciu plaviek značka ohlásila už pred dvomi rokmi, no po kritike zo strany zanietených fanúšikov značka výrobu prehodnotila. Dnes je späť a prichádza s lacnejšou, veľkostne rozmanitejšou kolekciou, ktorej súčasťou sú aj modelky s krivkami.

Kde sledovat Oktagon živě v TV, online, PPV, live zdarma (0)
2021-02-23 / 7sport.cz

Kompletní přehled možností kde sledovat Oktagon živě Zjistěte kde naladit zápasy největší tuzemské MMA organizace v TV, online PPV nebo live stream zdarma !

Vývoj ocelí pre ľahšie a bezpečnejšie autá - VEDA NA DOSAH (0)
2021-02-23 / Veda na dosah

Dá sa povedať, že stará dobrá oceľ, ktorú ľudstvo využíva už niekoľko tisícročí, rozhodne nepatrí do „starého železa“, pretože ešte stále je na nej čo vylepšovať. Vývoj ocelí v posledných desaťročiach napreduje míľovými krokmi. Aby bolo možné splniť náročné požiadavky na konštrukciu áut aj v konkurencii s alternatívnymi ľahkými materiálmi, ako sú kompozity a zliatiny […]

Jarka Barboříková (0)
2021-02-23 / Portál Českého rozhlasu

Motto:„Ještě se nestalo, aby to nějak nedopadlo“ ...  je věta, kterou kdysi pronesl Vlasta Burian a pro mě se stalo mottem celého života.

Antarktídu zasiahla vesmírna častica, ktorá prejde cez hmotu bez reakcie. Prišla z galaxie 750 miliónov svetelných rokov od nás (1)
2021-02-23 / FonTech

Vedci vypátrali pôvod vysokoenergetickej častice, ktorá v roku 2019 narazila na Antarktídu. Odkiaľ pochádza a ako vznikla?

Väzni žiadajú prezidentku Čaputovú o amnestiu (0)
2021-02-23 / Správy RTVS

Obávajú sa šírenia nákazy Covid-19.

Veľký úspech slovenských vedcov! Vyvinuli probiotiká "na mieru": Je to medicína budúcnosti (0)
2021-02-23 / Topky.sk

BRATISLAVA - Slovenskí vedci Alojz Bomba, Norbert Bomba a Martin Haranta napredujú v skúmaní cielenej úpravy črevného mikrobiómu, ktorý zásadne ovplyvňuje zdravie a liečbu pacientov. Na základe analýzy DNA baktérií v stolici a popísaných diagnóz pacienta zostavujú personalizované probiotiká. Pomáhajú tak liečiť dlhotrvajúce zdravotné a tráviace problémy.

Zora Czoborová ukázala tvár bez jedinej vrásky: Teraz vysvetľuje, čo za tým je (0)
2021-02-23 / Eva.sk

Zorica má 54 rokov a pleť žiarivúúú ako 20-tka. Zázrak?

Bod zlomu pro normální cestování. IATA chystá očkovací e-pasy pro vstup do letadel | Aktuálně.cz (0)
2021-02-23 / Aktuálně.cz

Během pár týdnů se spustí nový očkovací průkaz prostřednictvím aplikace Travel Pass. Některé země však požadují tradiční papírové očkovací průkazy.

Počasie predpoveď na Utorok 23. Februára 2021 slnečno - Spravy.Pozri.sk (0)
2021-02-23 / Rozri!

Aktuálne správy na Spravy.Pozri.sk Správy na každý deň!

Nouzový stav je protiústavní, řekl po žalobě studenta soud. Zákazy lze napadnout | Aktuálně.cz (0)
2021-02-23 / Aktuálně.cz

"Máme tu důležitý názor soudu, že krizová opatření vydaná na základě nouzového stavu jsou nezákonná," říká ústavní právník Jan Wintr.