Hlavným motív známky Vianočná pošta 2020 je kresba zvonu od Soničky zo Žiliny | Žilinak.sk (0)
2020-11-20 / Žilinak.sk

Včera sme informovali o tom, že ani tento rok Slovenská pošta nevynechá tradičnú Vianočnú poštu, v ktorej môžu deti písať…

Třetina všech dezinformací je o vakcíně na covid. Blatný před fake news varoval | Aktuálně.cz (0)
2020-11-20 / Aktuálně.cz

Události kolem pandemie v Česku i ve světě sledujeme v on-line reportáži.

Neherec Zdeněk Godla alias cikán Franta z Mostu! Dostal hlavní roli (0)
2020-11-20 / Blesk

Zdeněk Godla si ale zase polepší. Peníze už nebude vydělávat jen jako Ludva ze seriálové Kamenice, ale smlouvu podepsal už i na film.

Hned u chalupy máme kopec Chotuc. Má neskutečnou energii, říká herečka Lenka Vlasáková (0)
2020-11-20 / region.rozhlas.cz

Filmová a divadelní herečka Lenka Vlasáková má velkou rodinu. A protože chtěla, aby její děti mohly být hodně v přírodě, pořídili si před dvaceti lety chalupu nedaleko Nymburka. Na její obnově prý pracují dodnes, ale pohodlí jim nabízí dokonalé. A také velkou zahradu, na které Lenka Vlasáková pěstuje v podstatě všechno. Od paprik a rajčat až po brambory a melouny. A jaká místa má ráda v jejím okolí? O tom si povídala s Pavlem Vítkem v pořadu Tady to znám.

- zdroj: hockeyslovakia.sk | HokejPortal.sk (0)
2020-11-20 / Hokejportal

Správy z kategórie - zdroj: hockeyslovakia.sk

Předpověď počasí: Z nečekaného tepla do mrazů! - AHA.cz (0)
2020-11-20 / ahaonline.cz

Studená fronta přinese noční mrazy, rtuť teploměru sklouzne i čtyři stupně pod nulu. Nad ránem zahalí Česko mlhy.

Booker Prize, která překvapila již vyhlášením nominací, získal Douglas Stuart. Pověst ceny samotné je však v ohrožení (0)
2020-11-20 / Deník N

Letošní Booker Prize patří Douglasi Stuartovi, čtyřiačtyřicetiletému Skotovi žijícímu v New Yorku, za debut Shuggie Bain. Stuart, který je po Jamesi Kelmanovi druhým oceněným skotským autorem, vystudoval Royal College of Art a po studiích odešel do New Yorku, kde pracuje v módním průmyslu. Jeho první román je mimo jiné důkazem o autorské vytrvalosti – třicet…

Konrád a Godla vychytali triumfy, inkasovali len raz | HokejPortal.sk (0)
2020-11-20 / Hokejportal

lovenský hokejový brankár Branislav Konrád zažiaril v piatkovom zápase 7. kola českej extraligy. K víťazstvu Olomouca nad Spartou Praha 4:1 prispel 33 úspešnými zákrokmi. Asistenciu si v drese domáceho tímu pripísal Silvester Kusko.

Máte Android? Aplikácia Správy najnovšie funguje podobne ako WhatsApp či Viber | TOUCHIT (19)
2020-11-20 / TOUCHIT

Google globálne spustil tzv. RCS správy. RCS je skratka pre technológiu Rich Communication Services, ktorú Google predstavil v roku 2018 a teraz ju sprístupnil všetkým používateľom jeho aplikácie Správy na celom svete. V praxi to znamená, že pomocou aplikácie Správy (na stiahnutie v Obchode Play, TU) môžete teraz posielať textové a multimediálne správy ostatným používateľom

Ranní nehoda osobáku u Svojkovic si vyžádala zásah vrtulníku letecké záchranky (0)
2020-11-20 / Plzeňská Drbna

U ranní nehody osobního automobilu zasahovali dnes záchranáři včetně vrtulníku letecké záchranné služby na silnici mezi Svojkovicemi a Holoubkovem. Automobil skončil převrácený na střechu. Řidič byl silně opilý, měl v sobě 3,5 promile alkoholu.

Nejrychleji rostoucí tech-firmy ve střední Evropě: Žebříček ovládli Češi | BusinessInfo.cz (0)
2020-11-20 / BusinessInfo.cz

Padesátku nejrychleji rostoucích tech-firem ve střední Evropě opanují ty tuzemské. V žebříčku Deloitte je 21 českých subjektů.

Druhý a tretí pilier: Pomôžu sporiť na dôchodok (0)
2020-11-20 / Pravda

Aký je medzi nimi rozdiel? Aké výhody a nevýhody so sebou prináša sporenie v II. pilieri? A ako ešte si môžete sporiť na dôchodok?