Automobilová Junior akadémia chce prilákať deti študovať technické odbory - topspeed.sk (0)
2020-07-28 / TOPSPEED.sk

Automobilová Junior Akadémia 2019 otvára žiakom základných škôl dvere k poznaniu technických odborov. Je organizovaná Zväzom automobilového priemyslu

OBRAZEM: Pražané přečkali nejteplejší den v roce (0)
2020-07-28 / e15.cz

Česko v úterý zažilo nejteplejší den letošního roku. Nejvýše se rtuť teploměru vyšplhala v Dobřichovicích u Prahy, kde meteorologové naměřili 35,6 stupně Celsia. Osvěžení v parném létě nacházeli místní i další návštěvníci v řece Berounce. Také Pražané zahájili úprk z rozpálených ulic metropole k vodě. Jak trávili slunečný den se podívejte do naší fotogalerie.

Drsný režim Moniky Absolonové: Za týden zázračně zhubla! (0)
2020-07-28 / Blesk

Monika Absolonová se během těhotenství celkem zakulatila. Přestože by člověk mohl namítnout, že hubnout nepotřebuje, ona si naordinovala drsnou dietu.

Elektromobily nově nemusejí mít dálniční známku ČR. Projdou i některé hybridy (0)
2020-07-28 / AutoRevue.cz

Pokud chcete spolehlivě vyhodit peníze z okna, nalepte si českou dálniční známku na čelní sklo elektromobilu. Od časového zpoplatnění dálnic jsou osvobozeny i hybridy do zásuvky, než si ale jeden poběžíte koupit, přečtěte si tento článek.

Plug-in hybridní Opel Grandland X má české ceny. Vejde se těsně pod milion korun (0)
2020-07-28 / AutoRevue.cz

Také plug-in hybridní varianta SUV od Opelu míří na český trh. V nabídce se objevuje i zcela výchozí specifikace s pohonem jen předních kol.

Škoda Octavia IV už v ČR podstoupila první tuning. Tento kousek má 196 koní (0)
2020-07-28 / autorevue.cz

I nová Octavia se už dočkala prvních úprav od expertů z BSR. Nejprve došlo na zvýšení výkonu u dieselu 2.0 TDI.

Ida Kelarová, Čhavorenge a českí filharmonici zavítajú 8. augusta do Žiliny | Žilinak.sk (0)
2020-07-28 / Žilinak.sk

Na začiatku augusta zavíta do Žiliny hudobná výprava zložená z členov Českej filharmónie, jazzového tria a speváckeho zboru…

Strašlivý horor Démon zatracení o mizejících dětech. Vstupenky zdarma (0)
2020-07-28 / iDNES.cz

Starobylé zlo se z lesa vplížilo mezi lidi. Tisíc let stará čarodějnice vylezla ze své skrýše a při svém řádění nebude mít slitování. Živí se výhradně dětmi. Na americký horor Démon zatracení mohou uživatelé iDNES Premium vyhrát vstupenky v soutěži.

Máme za sebou najteplejší letný deň. Čo nás čaká najbližšie dni? (0)
2020-07-28 / Noviny.sk

SLOVENSKO - Teplota sa utorok vyšplhala na 35 stupňov, čo je v tohtoročnej letnej sezóne zatiaľ najviac. Vyššie teploty sa pritom už počas pondelka podpísali pod desiatky kolapsov z tepla. Meteorológovia ale vydali aj výstrahy pred silnými búrkami. Na západe sa dážď očakáva ešte pred polnocou, ráno zas na východe.

Najznámejšie stavby si môžete pozrieť aj u nás: Cesta okolo sveta na Liptove (0)
2020-07-28 / Nový Čas

Svetový Liptov! Neďaleko Liptovského Mikuláša, v susedstve s populárnou kontaktnou zoo, si návštevníci môžu pozrieť až 12 miniatúr známych ...

5 věcí, které byste měli vědět o Režimu ztráty u Apple produktů (0)
2020-07-28 / Letem světem Applem

V případě, že vaše jablečné zařízení ztratíte, anebo vám jej někdo ukradne, tak pořád existuje nějaká šance, že se vám jej podaří znova najít a získat zpět. Apple má pro...

Pozor na nebezpečné sinice v jazerách: Týmto miestam by ste sa mali radšej vyvarovať (1)
2020-07-28 / Noviny.sk

BRATISLAVA - Raz horúco ako napríklad dnes, potom zase daždivo. Tohtoročné leto nepraje postupnému zahrievaniu vodných plôch. Ak teda obľubujete čľapkanie sa v teplej vode, toto nebude vaša sezóna. Napriek nižším teplotám sa v niektorých jazerách objavili vyššie hladiny baktérií alebo rias. Preto Úrad verejného zdravotníctva neodporúča kúpať sa v takýchto vodách.

Telekom predstavil nové programy pevného internetu pre biznis klientov. Aké sú ceny + prehľad rýchlostí a noviniek (0)
2020-07-28 / FonTech

Nové programy siete Telekom sú šité na mieru potrebám firemných zákazníkov, ktorí hľadajú pre svoju firmu spoľahlivé a stabilné pripojenie na internet.

Koľko by ste zarábali pri prechode z pozície zamestnanca na živnosť? (2)
2020-07-28 / uzitocna.pravda.sk

Prinášame vám štyri príklady znázorňujúce výšku príjmu človeka vykonávajúceho tú istú prácu ako zamestnanec a ako živnostník v prvom roku.

Blíži sa bankrot Japonska? Krajina čelí viacerým vážnym problémom (0)
2020-07-28 / Aktuality.sk

Japonci v predstihu zažívajú to, čo čaká aj nás.

Banskoštiavnické tajchy lákajú. Parkovacie kapacity však v horúcich dňoch nepostačujú (0)
2020-07-28 / SME.sk

Navštevujú ich domáci i turisti. Obce hovoria aj o problémoch.

Mladík, ktorý pobodal svoju rodinu, už čelí obvineniu. Hrozí mu najvyšší trest (0)
2020-07-28 / Noviny.sk

BRATISLAVA - Len 16-ročný mladík v noci napadol v dome svojich rodinných príslušníkov. Záchranka vyrážala k trom ľuďom s bodnými ranami. Ako v utorok informovala polícia, tínedžer už čelí obvineniu z napadnutia.

Brigita M. (19) krutě zavraždila svoji dcerku: Soud jí „prokázal dobrodiní“ (0)
2020-07-28 / Blesk

Za vraždu novorozené dcery půjde její matka Brigita M. definitivně na 16 let do vězení. Mladá žena miminko porodila na WC a pak ho brutálně zamordovala. Trest jí potvrdil odvolací pražský vrchní soud. Ten zároveň zamítl odvolání ženy, ve kterém žádala nižší trest. 

Dítě po porodu uhodila a utopila, soud jí potvrdil 16 let - Novinky (0)
2020-07-28 / Novinky.cz

Šestnáct let ve vězení stráví devatenáctiletá dívka, která loni zavraždila svou novorozenou dceru. Ihned po porodu s ní uhodila o zem a následně ji utopila ve vaničce. Pražský vrchní soud zamítl v úterý její odvolání, kterým se ho snažila přesvědčit k uložení nižšího trestu. Květnový verdikt hradeckého soudu je tak pravomocný.

Stránka nenalezena (0)
2020-07-28 / Zive.cz

Nejčtenější web o počítačích, internetu, vědě a technice. Každý den články, aktuality a videa.

Zemřela herečka Božena Böhmová. Proslavily ji seriály Chalupáři nebo Žena za pultem (0)
2020-07-28 / Echo24.cz

Ve věku 95 let zemřela o víkendu divadelní a filmová herečka Božena Böhmová, která ztvárnila i role v televizních filmech nebo seriálech jako Nemocnice na kraji města, Chalupáři nebo Žena za pultem. Informoval o tom dnes server Blesk.cz.

UNWTO: Turistický ruch kvůli pandemii přišel o 320 mld. USD tržeb (0)
2020-07-28 / FXstreet.cz

Madrid - Pandemie nemoci covid-19 připravila od počátku roku do května světový turistický ruch o tržby 320 miliard dolarů (7,2 bilionu Kč). Vyplývá to ze zprávy Světové organizace cestovního ruchu při OSN (UNWTO), která byla dnes zveřejněna. Dopad šíření koronaviru na turistické odvětví je podle organizace z pohledu tržeb už nyní třikrát horší než vliv globální krize v roce 2009.