SUPER skoky do vody. Highjump se blíží, tři odvážlivci pokořili tři mosty v Praze (0)
2019-08-29 / Blesk

V termínu 4. a 5. srpna 2017 se tradičně v lomu v Hřiměždicích u středočeské Příbrami uskuteční otevřené mistrovství České republiky v cliffdivingu, skocích do vody ve volné přírodě. Již osmnáctý ročník unikátní akce, která spojuje extrémní sporty se zábavou a hudebním programem, představí přední světové skokany a skokanky. Na unikátní akci upozornili v Praze hodně nebezpečným způsobem i tři "šílenci"! 

404 Not Found | Žilinak.sk (42)
2019-08-29 / Žilinak.sk

Aktuálne spravodajstvo zo Žiliny a okolia. Novinky, správy, podujatia, dopravný servis a dôležité informácie z mesta aj z kraja. Najrýchlejšie online spravodajstvo.

Zázrak na MS fotbalistek. Jamajka vděčí za účast dceři Boba Marleyho (0)
2019-08-29 / isport.blesk.cz

Fotbalového mistrovství světa žen, které startuje tento týden, se vůbec poprvé budou účastnit také hráčky Jamajky. Nechybělo přitom mnoho a tým přezdívaný Reggae Girlz by na letošním světovém poháru chyběl. Zachránit nadějné fotbalistky se rozhodla dcera Boba Marleyho.

Prověřte své limity. Extrémní závod ARMY RUN chystá novinky, poběží se i v Praze (0)
2019-08-29 / Blesk

Série překážkových běhů ARMY RUN se pomalu přesouvá na Moravu. Organizátoři zároveň chystají novinky. Kromě nejbližších závodů ve Vyškově a na Ještědu již připravují i závěrečný závod sezóny v Praze. Navíc kromě nejnáročnější trati u Liberce (ARMY) byla přidána ještě jedna kratší trať (CIVIL).

Hodně štěstí! Česká futsalová reprezentace neslyšících odlétá do Finska na ME (0)
2019-08-29 / Blesk

Česká futsalová reprezentace neslyšících vznikla už v roce 1995. Letos postoupila vůbec poprvé za dobu své existence na ME. Účast si vybojovala v kvalifikaci, která se uskutečnila vloni na podzim. Skončila v ní na druhém místě, a tak se na začátku prosince vydá na šampionát do finského Tampere.

Kočner má vo väzení osobitý režim. Podľa uniknutých informácií ho kontrolujú každých 30 minút (0)
2019-08-29 / Noviny.sk

BRATISLAVA - Obžalovaného Mariána Kočnera, ktorý je vo výkone väzby pre falšovanie miliónových zmeniek, musia dozorcovia leopoldovskej väznice neustále kontrolovať. Okrem toho, o všetkých úkonoch s Kočnerom musia podávať hlásenia svojim nadriadeným. Podľa Kočnerových advokátov ide o porušovanie práv ich klienta, no dozorcovia aj minister spravodlivosti to vidia inak. Nedávno na verejnosť preniklo väzenské nariadenie, v ktorom je striktne popísané, ako majú strážnici v Leopoldove ku Kočnerovi pristupovať.