Patrik Žiga: správy k téme (1)
2019-07-01 / Aktuality.sk

Prečítajte si všetky dôležité správy na tému Patrik Žiga. Tie najaktuálnejšie informácie k téme na spravodajskom portáli Aktuality.sk

Stejné šaty, jiná těla: Slušelo stříbro víc Švantnerové, nebo přítelkyni Jaroslava Faltýnka? (0)
2019-07-01 / Expres.cz

Vplout na večírek v parádních šatech a představovat si, jak v nich zazáříte, protože vám opravdu sluší. Modelka Nikol Švantnerová i přítelkyně Jaroslava Faltýnka (ANO) bohužel sáhly po identickém modelu a vyrazily na stejnou párty. A obávané faux pas, kterého se děsí snad každá dáma, bylo na světě!

Pri Žiline odhalili pamätník Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej (11)
2019-07-01 / .týždeň

V Ekoklimatickom parku Drienová pri Rajci postavili pamätník Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Odhalili ho v sobotu po medzináboženskom stretnutí.

Líščie mláďa, ktoré padlo do zakázanej pasce, sa operácie nedožilo. Trpelo päť dní (0)
2019-07-01 / Noviny.sk

VYŠNÝ KUBÍN - TV JOJ ako prvá informovala o líške, ktorá sa chytila do železných klieští. Umučené zviera ich malo asi päť dní. Keď sa líška dostala na operáciu, ani k nej nedošlo. Chytanie do klepca ako pytliactvo je trestným činom, pri ktorom hrozí väzenie do dvoch rokov. Ochranári to ale považujú za týranie.

Budete na dovolené v zahraničí platit kartou? Těchto 6 věcí se vyplatí znát (0)
2019-07-01 / e15.cz

Vyrážíte na dovolenou, nebo vás čeká až o prázdninách či po nich? Mimo veškeré vyřizování určitě také řešíte peníze. Hotovost se rozhodně vyplatí mít, nicméně mnohem výhodnější je platba kartou, případně mobilním telefonem.

Japonsko obnovilo krvavý byznys. Komerční lov velryb byl pozastavený přes 30 let (0)
2019-07-01 / INFO.CZ

GALERIE | Japonsko obnovilo komerční lov velryb. Stalo se tak po 31 letech, během kterých ovšem země pokračovala v lovu „pro vědecké účely“. Velrybí maso se tak dostávalo i na pulty obchodů. Dnes ráno vyplulo prvních pět rybářských lodí a další je mají následovat. Podívejte se do galerie, jak kon...

Japonsko po 31 letech obnovilo komerční lov velryb (0)
2019-07-01 / Ekolist.cz

Japonsko dnes obnovilo komerční lov velryb. Pět lodí již ráno vyrazilo z ostrova Hokkaidó, další budou následovat, informovala agentura Kjódó. Stalo se tak po 31 letech. Země na konci loňského roku vystoupila z Mezinárodní velrybářské komise (IWC).

Podmienky využitia príspevku na rekreáciu od zamestnávateľa - Práca a kariéra (26)
2019-07-01 / Pravda

Ako postupovať a na čo je možné použiť príspevok na rekreáciu?