Mestskí policajti zadržali muža s bielou kryštalickou látkou, ten argumentoval, že ide o kúpeľnú soľ | Žilinak.sk (0)
2019-04-23 / Žilinak.sk

V pondelok 21. apríla 2019 v čase o 01:15 hod. spozoroval operátor mestského kamerového systému na autobusovej stanici muža,…

V Rusku pokrstili novú jadrovú ponorku, ponesie dron Poseidon nezachytiteľný radarmi - Spravy.Pozri.sk (0)
2019-04-23 / Rozri!

V Rusku v utorok slávnostne vypustili na more nový typ vojenskej ponorky Belgorod, ktorá bude niesť podvodné jadrové drony Poseidon, jednu z nových.... Aktuálne správy na Spravy.Pozri.sk Správy na každý deň!

Milan Kundera: Nesmrtelnost. Poslední česky psaný román uvádíme v nezkrácené podobě (0)
2019-04-23 / vltava.rozhlas.cz

„To, co většinu lidí děsí na smrti nejvíc, není ztráta budoucnosti, ale ztráta minulosti,“ říkal Milan Kundera. Minulost tohoto světového spisovatele však jen tak nezemře. Přetrvává totiž v jeho textech, které si sám autor pečlivě střežil. Román Nesmrtelnost jsme připravili v nezkrácené podobě a přesně podle představ a požadavků autora. Jako připomínku památky Milana Kundery ho zařazujeme do vysílání od 17. července. Kompletní dílo poslouchejte on-line po dobu čtyř týdnů.

Test lásky podle jména a znamení zdarma online – zábava i vážná věc (0)
2019-04-23 / Rexter.cz

Miluje mě doopravdy nebo je to jen slepá ulička? Jak poznat toho pravého vám napoví test lásky podle jmen a znamení online zdarma.

Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoc (0)
2019-04-23 / REFRESHER

Víťazstvo v televíznej talentovej súťaži sa automaticky nerovná úspechu a jedným z dôkazov je aj azda najpopulárnejší formát SuperStar.

Sliby Sobotkovy vlády (2014—2017) — Demagog.cz (0)
2019-04-23 / Demagog.cz

Speciální výstup Demagog.cz sledující plnění slibů vlády Bohuslava Sobotky

Pozri.sk! Vyhľadávač, katalóg www stránok, vyhľadávač odkazov (0)
2019-04-23 / Rozri!

chyba 404 Požadovaný dokument nenájdený... Katalóg www stránok, vyhľadávač odkazov, zoznam stránok.

Živě: Poslední kolo FORTUNA:LIGY. První čtyřka nezaváhala, Slovan slaví i přes prohru | Aktuálně.cz (0)
2019-04-23 / Aktuálně.cz

Sledovali jsme poslední kolo základní části FORTUNA:LIGY v online reportáži.

Démoni podle horoskopu: Který ovládá vaše znamení? (0)
2019-04-23 / Blesk

Aresivita, žárlivost, závist, vztek či arogance, to nejsou vlastnost, na které bychom byli příliš pyšní.  Když si je však uvěomíme, můžeme proti nim bojovat.  Jaká je odvrácená strana vašeho znamení?

VIDEO Čo všetko odhalí genetický test zo slín? Odpovede na tie najodvážnejšie otázky! (1)
2019-04-23 / Vyšetrenie.sk

Upozorní na choroby, zdravotné riziká, ale aj nadanie. Genetický test je „jasnovidcom“ modernej medicíny. Jeho prognózy síce nebývajú stopercentné, ale môžu upozorniť na hroziace ochorenie zapísané v DNA.

Malé princátko Louis slaví 1. narozeniny: Krásné snímky roztomilého chlapečka vás ohromí – eXtra.cz (0)
2019-04-23 / eXtra.cz

Princ Louis oslavil první narozeniny a na jeho počest rodiče Kate (37) a princ William (36) postli na Instagram jeho tři rozkošné fotky. Co je u malého princátka nového?

UFC je jinde, řekl „Denisa“ Procházka čtenářům. Co teď chystá? (0)
2019-04-23 / Blesk.cz

Co chystá Jiří „Denisa“ Procházka po svém (zatím) životním triumfu v prestižní japonské organizaci Rizin? Šampion polotěžké váhy se během 14 dní sejde s vedením a domluví další kroky, nevylučuje třeba souboj s králem organizace Bellator, hodně se mluví o možnostech v UFC. „Nepreferuji, jde spíše o to, utkávat se se šampiony,“ odpověděl Procházka v online rozhovoru se čtenáři iSport.cz. A také prozradil, jestli by se chtěl utkat s Karlosem Vémolou. Přečtěte si všechny jeho odpovědi!

6 signálů, že vám správně nefungují játra (0)
2019-04-23 / Proženy.cz

Játra jsou jedním z nejdůležitějších orgánů. Za úkol mají filtrovat krev, spolu s tím zbavují organismus toxinů a cizorodých látek. Dokážete si tedy představit, co hrozí, pokud svou funkci nezvládají plnit. Jak zjistíte, že vám tento orgán funguje špatně?

Pán prstenů. Dvě věže však v Kamýku nechtějí (0)
2019-04-23 / Metro

Zastupitelé jsou proti zahušťování sídliště v Praze 12. Developery do této městské části láká budoucí metro.

Po desiatich rokoch na úteku sa prihlásil na polícii. Jeho dôvodu neuveríte (0)
2019-04-23 / Noviny.sk

SALZBURG - Po viac ako desiatich rokoch na úteku sa v sobotu rakúskej polícii prihlásil väzeň na úteku. Šesťdesiatštyriročný muž sa pred úradmi skrýval na Tenerife a do krajiny sa rozhodol vrátiť z neuveriteľného dôvodu - života na najväčšom z Kanárskych ostrovov už mal jednoducho plné zuby.

Křest ohněm nového služebníka lidu na Ukrajině (0)
2019-04-23 / iROZHLAS

Po zkušenostech s reálnými výsledky různých barevných revolucí v rozličných zemích je rozumné předem příliš nadějí do nového ukrajinského vedení nevkládat.

Praktická pomoc deťom s onkologickými chorobami a ich rodinám – III. - PR servis (0)
2019-04-23 / PRservis

Prepravu pre deti poskytujeme 365 dní v roku, 7 dní v týždni, 24 hodín denne na liečbu do nemocnice alebo po chemoterapii domov. BRATISLAVA 23. apríla (WebNoviny.sk) Prepravná služba: Uplynulý rok bol náročný na prepravu, najazdili sme 140 540 km, čo je 3,5 krát obvod zemegule. Mali sme 731 prevozov detí, z toho 48 krát

Na Slovensko opäť dorazil piesok zo Sahary (0)
2019-04-23 / SME.sk

Na Slovensku treba so saharským pieskom počítať najmä počas popoludnia.

Zdravie čriev je pre život kľúčové: Kolonoskopie sa netreba báť, zvyčajne nebolí (0)
2019-04-23 / PlníElánu

Mnohí ľudia si pri pomyslení na kolonoskopiu začnú báť najhoršieho. Asociuje im nielen nepríjemné správy súvisiace s výsledkami vyšetrenia, ale tiež obavy z bolesti, ktoré môže vyšetrenie priniesť. Slovenskí odborníci však vyjasnili, ako to je s bolestivosťou, úmrtnosťou a kedy by sa ľudia mali nechať preventívne vyšetriť.

Americká data zklamala, Coeure se dopadu negativních sazeb neobává (0)
2019-04-23 / FXstreet.cz

V pondělí byl v Evropě svátek, takže se obchodníci soustředili hlavně na dění v USA. První zajímavý report přišel v podobě chicagského Fed indexu za březen, který se dostal na -0,15b., zatímco trh počítal s výsledkem -0,1b. Přesto se jednalo o mírné zlepšení, když index rostl z únorových -0,29b. Vedle tohoto reportu jsme se pak dočkali výsledků z amerického trhu s bydlením, kde byly zveřejněny počty prodaných domů. Ty dosahovaly v březnu 5,21 mil. a podstřelily tak konsenzus 5,23 mil. Předchozí výsledek byl mírně revidován z 5,51 mil. na 5,48 mil. Březnový report lze považovat za zklamání, a to hlavně v souvislosti s výrazným snížením úroků na hypotéky, které u 30 letých fixací klesly z 5,1 % na 4,4 %. Navzdory zklamání byla ale reakce na většině trhů minimálí.

Auto na streche, prevrátený kamión. Cesta bola pre vážnu nehodu hodiny uzavretá (0)
2019-04-23 / mytrnava.sme.sk

Vážna dopravná nehoda sa stala pred horským priechodom Biela hora.

Na krku má všetky medaily z MS a chce ďalšie úspechy: Tentoraz na striedačke už ako tréner (0)
2019-04-23 / Športky.sk

VIERUMÄKI - Niekdajší skvelý hokejista Martin Štrbák (44) ukončil bohatú a úspešnú kariéru počas sezóny 2015/2016 a o čosi neskôr sa rozhodol pre trénerstvo. Zvolil pre Slováka netradičný spôsob, ...

Rudolfinem zněla benefice pro Notre-Dame. Síly spojily tři orchestry - Seznam Zprávy (0)
2019-04-23 / SeznamZprávy.cz

Rudolfinem se v úterý večer pod taktovkou dirigenta České filharmonie Tomáše Netopila rozezní Stabat Mater Antonína Dvořáka. V rámci benefičního koncertu pro Notre-Dame se spojí více orchestrů a sborů. Večerem provází Marek Eben.