Felicia nedala přednost fabii. Dva lidé zemřeli, čtyři odvezla sanita (0)
2018-12-26 / Expres.cz

Smutnou bilanci měla nehoda, která se stala před Vánocemi na Prostějovsku. Zemřeli při ní totiž dva lidé. Na vině bylo podle policie nedání přednosti při vjezdu na hlavní silnici.

Děsivé tajemství pohádky Sedmero krkavců: Ptáci klovali Remundové do hlavy! (0)
2018-12-26 / Blesk.cz

Nová přátelství. Ta navázala během natáčení pohádky Sedmero krkavců herečka Sabina Remundová (46). Režisérka snímku Alice Nellis (47) prozradila, že ji ptáci chtěli samou láskou sníst.

Druhý svátek vánoční připomíná památku sv. Štěpána, je i dnem koled (0)
2018-12-26 / Deník.cz

Dnes je druhý svátek vánoční, který připomíná památku prvního křesťanského mučedníka svatého Štěpána. Podle legendy položil život za víru v Krista. Dnešek je zároveň dnem koled a vánočních zvyků. V minulosti se v tento den chodilo koledovat a například sedláci si dávali v kostelích světit osivo.

Svatý Štěpán: Ukamenovali ho uprostřed léta, proč je oslavován na Vánoce? (0)
2018-12-26 / Blesk

Dnes je druhý svátek vánoční, který připomíná památku prvního křesťanského mučedníka svatého Štěpána. Podle legendy položil život za víru v Krista. Dnešek je zároveň dnem koled a vánočních zvyků. V minulosti se v tento den chodilo koledovat a například sedláci si dávali v kostelích světit osivo.

Kerbr následuje Folprechta na Kypr. Přestupuje z Liberce do Apollonu Limassol | Aktuálně.cz (0)
2018-12-26 / sport.aktualne.cz

Zbývá doladit poslední detaily, hráč už úspěšně prošel lékařskou prohlídkou a připravena je pro něj smlouva na dva a půl roku.