Raper Gábor Bokor zo šou Česko Slovensko má talent: Slová plné bolesti do neba | Tivi.sk (0)
2018-09-24 / Nový Čas

Po jeho vystúpení sa ledva zmohli na slovo! Jedným z účinkujúcich v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent je aj maliar-natierač a raper v jednej osobe Gábor Bokor (23). Sebavedomý mladík pôvodom zo Šamorína totiž svojím umením slova uviedol porotcov doslova do nemého úžasu. Vlastnou hudobnou tvorbou a rapovým prejavom presným ako guľomet si vyslúžil obrovské ovácie aj od publika. Za jeho vycibreným talentom však stojí aj životná tragédia, ktorá chlapcovi dodnes nedá spávať.

Braňo Mojsej na VIDEU, ktoré ho bude ešte dlho mrzieť: Zrichtovaný pod obraz! | Tivi.sk (0)
2018-09-24 / Nový Čas

Poháriku zjavne stále nedal pokoj. Internetom sa šíria videá z vystúpenia Braňa Mojseja. Spevák ledva stál na nohách, chvíľu to dokonca vyzeralo, že spadne.

Otevírací doba obchodů 28. 9. 2023 (0)
2018-09-24 / Rexter.cz

Podívejte se na otevírací doby obchodů ve státní svátek Den české státnosti 28. září.

Komunální volby 2018: Podívejte se na konečné výsledky | Aktuálně.cz (0)
2018-09-24 / Aktuálně.cz

Volby do zastupitelstev obcí se uskutečnily 5. a 6. října 2018. Ve stejnou dobu se ve třetině volebních obvodů konaly senátní volby.

Zemřela klíčová žena Gottovy minulosti: Janu Kocianovou (†72) miloval, ona ho odmítla! (0)
2018-09-24 / Blesk

Ve věku 72 zemřela zpěvačka Jana Kocianová, bývalá dlouholetá vokalistka Karla Gotta (79). Podle její rodiny podlehla po dlouhém boji rakovině.

Mezi českými zaměstnanci se šíří nová praktika. Nepřijít do práce (0)
2018-09-24 / Deník.cz

Přijmou nového zaměstnance, který podle všeho vypadá schopně, ale ten po první výplatě nebo záloze už do práce nepřijde. Odejde beze slova. Bez výpovědi. Bez jakéhokoli udání důvodu. S takovým problémem se setkávají zaměstnavatelé čím dál častěji. „Ti slušnější alespoň zavolají, že nepřijdou nebo že si našli něco zajímavějšího,“ sdělil majitel zlínské stavební společnosti Izofo Maxx Milan Foukal.  

Na ulici Černovská na sídlisku Vlčince pribudnú nové parkovacie miesta, staré budú rozšírené | Žilinak.sk (0)
2018-09-24 / Žilinak.sk

Na úradnej tabuli mesta Žilina bol v pondelok 17. septembra zverejnený dokument, ktorý potešil viacerých obyvateľov ulice…

Vedci odhalili, že pôst môže byť užitočnejší než sa predpokladalo (0)
2018-09-24 / Aktuality.sk

Keď hladujeme, vytvárame molekulu, ktorá omladzuje naše cievy.

FOTO: Na horách nasnežilo (0)
2018-09-24 / Aktuality.sk

Počas rána sa dážď na horách od výšky 1400 m n.m. zmenil na sneh. Sneží zatiaľ predovšetkým v Tatrách.

České dráhy obměnily vedení dceřiných firem. Skončil i bývalý šéf Krtek (0)
2018-09-24 / iROZHLAS

Vedení ČD zároveň vyměnilo vedení Výzkumného ústavu Železničního, z jehož představenstva byl odvolán předseda František Bureš a Antonín Blažek.

Hranice, kdy alkohol zabíjí, je u každého jiná. Při rychlém pití může být smrtelná i jedna lahev „tvrdého“ (0)
2018-09-24 / ct24.ceskatelevize.cz

Nikdo přesně neví, jaké množství alkoholu už je pro člověka smrtící – jde o velmi individuální záležitost. Většinou se pokládají za smrtelnou hranici 4 promile alkoholu v krvi: extrémní „rekordní čísla“ jsou nejčastěji způsobená selháním měřících přístrojů, testery jsou totiž značně nespolehlivé.

Jednapadesátiletý Čech napadl na výstavě ve Florencii srbskou umělkyni (0)
2018-09-24 / iDNES.cz

Český útočník napadl v italské Florencii srbskou umělkyni Marinu Abramovičovou. Útočník uhodil ženu do hlavy obrazem, na kterém byl její portrét. Abramovičová vyvázla bez zranění. Jméno Čecha, ani motiv jeho činu zatím italská policie nezveřejnila. Muž byl na místě zatčen.

Jeseň je vraj pre túry najlepšia. Za krásou prírody sa ale skrývajú nástrahy (0)
2018-09-24 / Noviny.sk

VYSOKÉ TATRY - Kratšie dni, zľadovatené turistické chodníky, chladnejší vietor a občas už aj sneženie - aj toto čaká na turistov v jesenných horách. V našej pravidelnej rubrike Na hory sa preto dozviete, ako môžete práve v tomto období bezpečne absolvovať túry.

Oddelenie prevencie korupcie by jeho riaditeľ zriadil na každom ministerstve. Netuší, ako vysoko siaha (2)
2018-09-24 / Noviny.sk

BRATISLAVA - V máji minulého roka vzniklo na Úrade vlády oddelenie prevencie korupcie. Išlo o jedno z viacerých protikorupčných opatrení, ktoré avizoval vtedajší premiér Robert Fico. Opozícia tento krok už vtedy kritizovala ako falošnú snahu o krytie prešľapov vlády. Samotný riaditeľ oddelenia korupciu vníma, ale netuší ako vysoko siaha. Najradšej by oddelenie prevencie zriadil na každom ministerstve.