HKCITY (0)
2018-07-03 / hkcity

Magazín Hradec Králové City. Čerstvé zprávy z metropole, nové projekty a stavby v Hradci Králové. Novinky z obchodů, festivalů, sportu a života ve východočeské metropoli.

Mladí lidé netuší, jaké mohou být výdaje za bydlení (0)
2018-07-03 / E15.cz

Položka za domácnost je pro Čechy v jejich výdajích ta největší. Mnoho mladých vůbec ale nemá tušení, kolik jejich rodiče za nájem, hypotéku, zálohy na energie nebo vodu měsíčně platí. Podle průzkumu Raiffeisen stavební spořitelny je takto neznalých 54 procent dospělých dětí žijících u rodičů.

Britky podstupují ilegální potraty na základě pohlaví dítěte (0)
2018-07-03 / Česká televize

Londýn – Britské ženy postupují potrat na základě pohlaví dítěte, a to s přímým povolením lékařů. O výsledcích vyšetřování informoval dnes Daily Telegraph. Britší doktoři byli tajně nahráváni, jak s ukončením těhotenství na základě pohlaví budoucího potomka souhlasí. Následně přiznali, že byli připraveni falšovat dokumenty. Vykonat potrat na základě takového důvodu je přitom nelegální.

Hvězda Primy se otrávila na festivalu ve Varech! Odvoz na kapačky (0)
2018-07-03 / Blesk

Moderátorka televize Prima Lenka Špillarová, která zpracovává dění na filmovém festivalu v Karlových Varech, se stala se jednou z obětí kontaminované vody! Skončila v noci v nemocnici na kapačkách!

Policie z Kroměřížska pátrá po Tomáškovi (4): Hledají ho už od pátku (0)
2018-07-03 / Blesk

Policisté pátrají po čtyřletém Tomáši Figurovi z Kroměřížska. Pátrání po chlapci bylo vyhlášeno 29. června. 

Za vraždu kamaráta dostal doživotie, no tvrdí, že je nevinný. Podľa znalca je nebezpečný (0)
2018-07-03 / Noviny.sk

TRENČÍN - Už niekoľko rokov sleduje TV JOJ prípad 45-ročného Romana z Dolnej Maríkovej. Podľa obžaloby dobodal svojho kamaráta, vyzliekol ho a telo hodil do hnoja. Oblečenie potom spálil. Najprv sa priznal, potom zatĺkal a tvrdil, že nič neurobil. Podľa súdu dôkazy hovoria v jeho neprospech, preto dostal najtvrdší trest - doživotie.

Grendel nie je jediný. Hráči hrajúci za Trnavu aj Slovan (0)
2018-07-03 / SME.sk

Prvou letnou posilou Spartaka Trnava sa stal Erik Grendel, ktorého minulosť je spätá s večným rivalom Bílich Andelov - SLovanom Bratislava. Zďaleka však nie je jediný hráč, ktorý obliekol dresy oboch nezmieriteľných rivalov.

Každý má nějaký styl práce, řekl ministr Krčál o 11 trestních oznámeních předchůdkyně (0)
2018-07-03 / Echo24.cz

Nový ministr práce a sociálních věcí Petr Krčál (ČSSD) se chystá stáhnout kritizovaný návrh úprav dávek na bydlení. Podle něj je příliš tvrdý a měla by se na něm odvést větší práce. Nominant sociální demokracie převzal resort poté, co za vlády bývalé šéfky Jaroslavy Němcové bylo ministerstvem podáno jedenáct trestních oznámení. Krčál se hodlá s celou situací obeznámit. „Možná by byla potřeba se více podívat na koncepční práci než na podávání trestních oznámení,“ řekl pro Echo24 Petr Krčál.

Řidič auta zezadu narazil do nákladního vozu, na místě podlehl zraněním (0)
2018-07-03 / iDNES.cz

Tragická dopravní nehoda se brzy ráno stala na karlovarském průtahu. Řidič osobního auta tam zezadu narazil do nákladního vozidla a na místě zemřel. Kvůli vyšetřování havárie byla silnice tři hodiny uzavřena.

Thajské fotbalisty objevil potápěčský A-tým. „Dnes vás nezachráníme, jsme jen dva. Přijdeme. Přijde hodně lidí“ (0)
2018-07-03 / Česká televize

První cizí tváře, které mladí fotbalisti po deseti dnech strávených v thajské jeskyni uviděli, patřily špičkovým britským potápěčům Richardu Stantonovi a Johnu Volanthenovi. Dvojice se účastní pátracích a záchranných operací po celém světě a má za sebou řadu hrdinských činů.

COOP Jednota Slovensko - zastúpenie slovenských výrobkov (0)
2018-07-03 / Tlačové správy

Na stretnutí sa prerokovala aj súčasná situácia v poľnohospodárstve a v potravinárstve.

Taxi Tick Tack přesedá do SUV od škodovky. S limuzínami přesto nekončí | Byznys | Lidovky.cz (0)
2018-07-03 / Lidovky.cz

První pražská taxislužba bude ve větší míře používat vozy SUV. Tick Tack postupně nasadí 50 vozů Škoda Kodiaq. To ale neznamená, že končí s limuzínami. Těch v tendru vybírá 150 a zvolí buď Audi, BMW nebo Mercedes.

Česká koruna se drží dál nad 26,00 EUR/CZK | Kurzy.cz (0)
2018-07-03 / Kurzy.cz

Česká koruna oslabila vůči euru a drží se dál nad 26,00 EUR/CZK. Rozvíjející trhy i nadále neprožívají veselé časy - pod povolebním tlakem je mexické peso a v našem regionu táhne ztráty polský zlotý, který se bojí střetu s EK ohledně justiční...