Toyota chystá revoluční elektromobil. Bude to japonská Tesla? (0)
2017-07-25 / Auto.cz

Japonská automobilka Toyota vyvíjí nový typ baterie, kterou lze nabít během několika minut a která umožní podstatně delší dobu dojezdu.

EXKLUZÍVNE! McDonald´s odkrýva Slovákom svoje zákulisie: Pravda o tom, ako vyrábame nugetky! | Tivi.sk (0)
2017-07-25 / Nový Čas

Tajomstvo výroby legendárnej pochúťky odhalené! McDonald´s ukázal Novému Času ako jedinému slovenskému médiu, z čoho vyrába svoje nugetky!

Keď je panda veľká ešte veľmi malá: V belgickej zoo z nej má radosť nielen mama! | Tivi.sk (0)
2017-07-25 / tivi.cas.sk

V divočine ich už zostáva menej než tisíc, no v v belgickej zoo k nim práve pribudol jeden veľmi malý prírastok. Panda veľká je ohrozený druh, a tak je narodenie tohto drobca tak trochu veľkou udalosťou.

Šokující odhalení?! Penisy podle horoskopu (0)
2017-07-25 / Blesk

Zajímá vás, jakou „zbraň“ má váš potenciální úlovek v kalhotách? Napovědět může i horoskop, ale nezapomínejte na to, že  astrologické ascendenty mnohé mění a jistotu nejspíš nemáte, dokud milence nevyzkoušíte v praxi.

NFC (0)
2017-07-25 / zive.cz

Téma NFC na Živě.cz průběžně sledujeme. Zde jsou všechny redakční články, které se tématu věnují.

Po operácii zostáva šéf parlamentu Andrej Danko ležať na onkológii: Časť žalúdka mu nahradili tenkým črevom! | Tivi.sk (0)
2017-07-25 / Nový Čas

Už to má za sebou! Predseda parlamentu Andrej Danko (41) sa podrobil takmer trojhodinovej operácii v Národnom onkologickom ústave (NOÚ), počas ktorej mu slovenskí lekári odstránili časť žalúdka.

Pozor na prozvánění ze zahraničních čísel. Jedná se o podvodný útok, varují odborníci (0)
2017-07-25 / Česká televize

Asociace poskytovatelů mobilních sítí (APMS) varuje před nevyžádanými hovory ze zahraničních čísel. Během pondělka a úterka se totiž desetitisíce zákazníků všech domácích mobilních operátorů potýkaly s prozváněním z telefonních čísel z Alžírska, Pobřeží slonoviny, Afghánistánu a dalších zemí. Volajícím jde o to, aby jim prozváněný zavolal zpět, za což zaplatí nemalou částku za mezinárodní hovor.

Ako pracujú horskí záchranári? Tieto veci by ste nemali podceniť (0)
2017-07-25 / SME.sk

Horskú službu si dnes ľudia volajú, aj keď sa boja búrky.