Adele získala 5 cen Grammy, poklonila se Beyoncé a zhroutila se při vzpomínce na George Michaela (0)
2017-02-13 / Blesk.cz

Britská zpěvačka Adele získala s albem 25 a písní Hello pět cen Grammy a proměnila tak všechny své letošní nominace na tyto prestižní americké ceny. Její hlavní soupeřka v 59. ročníku těchto cen, americká zpěvačka Beyoncé, která byla nominovaná v devíti kategoriích, dostala dvě Grammy. Pět cen Grammy dostal posmrtně britský hudebník David Bowie a jeho album Blackstar. Česká zástupkyně, pěvkyně Magdalena Kožená, nominaci v cenu neproměnila.

Úžasné cviky od špičkového lekára: Takto sa vyhnete operácii chrbtice! (0)
2017-02-13 / Vyšetrenie.sk

Cvičenie chrbta nie je ani zďaleka záležitosť vyslovene spojená len s rehabilitačnými cvičeniami v zdravotných strediskách! Cviky na chrbát môžete vykonávať aj v domácom prostredí, dôležité je poznať tie správne. Vďaka ruskému lekárovi to bude realitou!

USD/JPY - Intradenní výhled 13.2.2017 (0)
2017-02-13 / fxstreet.cz

Preferovaný scénář: Krátké (short) pozice pod 114,20 s cílem na 113,10 a dále pak až na 112,75.

Poľský prezident ocenil riaditeľa Vojenského spravodajstva Balciara (0)
2017-02-13 / SME.sk

Rad za zásluhy Poľskej republiky je civilné štátne vyznamenanie.

Troch Srbov vzali do vyšetrovacej väzby, stíhajú ich za prevádzačstvo (0)
2017-02-13 / Aktuality.sk

Agentúru MTI o tom dnes informovala zástupkyňa hovorcu hlavnej prokuratúry Čongrádskej župy Katalin Serfözöová.

KRÁTCE: Výtah v metru na Lužinách poslouží až po opravě (0)
2017-02-13 / Deník.cz

Praha - Bez bezbariérového přístupu se dočasně musí obejít cestující ve stanici metra Lužiny na žluté lince B. Po dobu dopravy osobního výtahu mezi uliční úrovní a nástupištěm (která je spojena s prozatím časově neupřesněnou úplnou odstávkou) odkazuje dopravní podnik na možnost využít bezbariérový přístup v sousedních stanicích Hůrka nebo Luka.

Drážďany si pripomínajú ničivé bombardovanie z druhej svetovej vojny (0)
2017-02-13 / SME.sk

Niektorí historici tvrdia, že zničenie mesta bolo zbytočnou tragédiou, pretože na výsledok vojny malo len zanedbateľný dopad.

Spory o Bauhaus v Brně-Ivanovicích dál pokračují. Přesto vedle něj vyroste další obchodní centrum (0)
2017-02-13 / Česká televize

Brno bude mít zřejmě nové nákupní centrum nazvané Kaskády. Developer ho chce postavit v severní části města při výpadovce na Svitavy. Minulý týden firma podala žádost o posouzení vlivu stavby na životní prostředí. Stavba má vyrůst hned vedle hobbymarketu Bauhaus, proti kterému místní několik let protestovali. Úředníci minulý týden rozhodli, že hobbymarket stojí v Ivanovicích legálně.

Andrea Belányi rozkvitla na plese medikov. A ten dekolt, no fíha! (0)
2017-02-13 / PRAVDA.sk

Plesová sezóna sa už blíži k záveru, ale uplynulý víkend sa v jej znamení zabávali najmä príslušníci lekárskej obce a ich priatelia či blízki.

Módne (s)hity z 50 odtieňov: Vulgárna Mendrejová, Kmotríková s faldami a rafinovaná Hatalová! (2)
2017-02-13 / Topky.sk

BRATISLAVA - Niekomu to vyšlo, iným nie! Ako sa na premiéru 50 odtieňom temnoty vyobliekali známe tváre? Prvú desiatku sme vám predstavili nedávno, teraz ponúkame ďalších 9 osobností, na ktorých si tiež posvietila známa módna stylistka Andrea Ziegler. Vy svoj názor môžete vyjadriť v ankete pod článkom!

Rychlík u Olomouce srazil člověka. Provoz byl již obnoven | Domov | Lidovky.cz (0)
2017-02-13 / Lidovky.cz

Na hlavním železničním koridoru u Grygova na Olomoucku v pondělí ráno srazil a usmrtil vlak osmadvacetiletého muže. Okolnosti nehody se stále vyšetřují, muž se však podle Drážní inspekce pohyboval v místech veřejnosti nepřístupných. Kvůli nehodě nabraly vlaky velká zpoždění.