Zpravodajství | Gastro agent | PŘÍBRAM.cz | www.pribram.cz (0)
2016-07-01 / Pribram.cz

Zpravodajství | Gastro agent | PŘÍBRAM.cz | www.pribram.cz

V Glastonbury jsme chodili s otevřenou pusou, líčí Mydy Rabycad (0)
2016-07-01 / iDNES.cz

Když silný déšť rozháněl publikum Iggyho Popa, v přilehlém uzavřeném prostoru už se chystala elektroswingová kapela Mydy Rabycad, aby tance chtivým návštěvníkům Metronomu poskytla hezkou tečku za sobotním večerem. Nikdo nedělal velké cavyky z toho, že o den dříve skupina vystoupila na slavném Glastonbury.

Střelba na Zličíně. U Globusu byl postřelen muž (0)
2016-07-01 / Echo24.cz

Na parkovišti před nákupním centrem Globus na pražském Zličíně byl dnes večer postřelen muž, ročník 1968. Má šest střelných zranění na končetinách, záchranáři ho převezli do nemocnice.

Ronaldo? Kdepak. Portugalsko objevuje novou osmnáctiletou hvězdu | Aktuálně.cz (0)
2016-07-01 / sport.aktualne.cz

Osmnáctiletý záložník Renato Sanches poprvé naskočil do základní sestavy portugalské reprezentace a hned rozhodl čtvrtfinále fotbalového Eura.

Týden technicky - Americké akcie se ptají co je Brexit, zlato na letošních maximách a ropa stále drží hodnoty nad 45 USD za barel (0)
2016-07-01 / FXstreet.cz

EURUSD Euro umazávalo tento týden část brexitových ztrát a zacelilo gap, který vznikl pondělním otevřením. Závěrem týd...

VIDEO: V Praze demolují zřícený dům. Majitel neví, jak to zaplatí (0)
2016-07-01 / iDNES.cz

V pražských Ďáblících začala demolice rodinného domu, který se minulou středu samovolně sesunul k zemi. Podle majitele jsou na vině nejspíš práce na odvedení vlhkosti ze zdí, které dělal svépomocí. Ačkoliv platil pojistku, ta se na takový případ nevztahuje. Jen stržení domu přitom přijde na půl milionu korun.

Začal festival ve Varech. Hvězdami večera jsou Dornan a Dafoe (0)
2016-07-01 / Echo24.cz

S tradičním červeným kobercem začal v Karlových Varech jednapadesátý ročník filmového festivalu. Vedle plejády českých filmových hvězd přijel i americký filmový a divadelní herec Willem Dafoe nebo severoirský herec Jamie Dornan, který představil film Antrophoid.

Penta začne stavať Bory Bývanie na jeseň (0)
2016-07-01 / SME.sk

Projekt so stovkami bytov medzi mestskými časťami Lamač, Devínska Nová Ves a Dúbravka má územné rozhodnutie, čaká sa na stavebné povolenie.

Vencel o Slovákoch: Potešili ma, ale báli sa urobiť prekvapenie (0)
2016-07-01 / Pravda

Vo Francúzsku žije už vyše 21 rokov. Bývalý československý i slovenský reprezentant Alexander Vencel chytal za Racing Štrasburg i Le Havre.

Od dnes hrozí za pretočenie plynomeru až 12 rokov väzenia | Žilinak.sk (0)
2016-07-01 / Žilinak.sk

Falšovanie hodnoty objemu spotreby plynu a falšovanie plomb je od 1. júla trestným činom. Páchatelia môžu stráviť vo…

Kopřivová se tetelila na červeném koberci: Prozradila, jak ji má Jágr nejraději! (0)
2016-07-01 / Blesk

Jedním z nejváženějších hostů Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech byl hokejista Jaromír Jágr (44). Ten se hodil do gala a společně se svou přítelkyní Veronikou Kopřivovou (25) se nechali přivést na rudý koberec...

Tomáš Waschinger (48), zakládající člen Lucie: Vojna mi vzala kapelu! (0)
2016-07-01 / Blesk

Stál u zrodu legendární kapely Lucie. Tomáš Waschinger (48) ji ale musel opustit kvůli vojně. Po 30 letech si bubeník konečně zahrál se starými kamarády na koncertní narozeninové šňůře. Bez emocí se setkání neobešlo!

Ako sa šoférujú vesmírne sondy? Na manéver majú niekedy len jeden pokus (0)
2016-07-01 / SME.sk

Trasu misie navrhujú roky pred začiatkom cesty, ktorá môže trvať aj niekoľko rokov.

Google Keep začal automaticky organizovat poznámky podle jejich tématu (0)
2016-07-01 / Zive.cz

Služba k zaznamenávání poznámek a tvoření seznamu úkolů, Google Keep, dostala důležitou aktualizaci. Nyní vám poznámky sama rozřadí do kategorií podle jejich tématu. Google Keep tedy poznámky rozřadí do kategorií jako jsou například

Tip na letný výlet: Megoňky – tajomné gule na Kysuciach (0)
2016-07-01 / Nový Čas

Leto je ako stvorené na krátke i dlhšie výlety. Už ste sa rozhodli, čo by ste chceli vidieť? Vyberte sa tento rok odhaľovať tajomstvá ...