Domáci tvaroh a smotana (0)
2015-09-18 / Pravda

kedže si viem u nás kúpiť kvalitné čerstvé kravské mlieko , doma si robím tvaroh ktorý je lepší ako ten z obchodu a je jedno či si ho zjeme surový, alebo pripravíme z neho jedlo.

Tak vypadá globální oteplování. Lední medvěd umírá hlady (0)
2015-09-18 / Reflex.cz

Norské Špicberky ležící v Severním ledovém oceánu nabídly neradostný pohled. Vyhublého a vysíleného ledního medvěda tam totiž na fotografii zachytila fotografka Kerstin Langenbergerová. Podle ní je za jeho stav zodpovědné globální oteplování, které medvědům ničí zásoby jejich potravy.

Kouř na palubě? Cestujícím nic nebylo, v letounu ČSA mohlo jít o planý poplach | Domov | Lidovky.cz (0)
2015-09-18 / Lidovky.cz

Celkem 44 cestujících z letadla, které ve čtvrtek kvůli podezření na kouř na palubě nouzově přistálo v Praze, skončilo preventivně v nemocnicích. Všichni ale byli vzápětí propuštěni, vyšetření nepotvrdilo zdravotní potíže, řekli mluvčí nemocnic a Českých aerolinií (ČSA). Hasiči po přistání žádný požár neodhalili, technici ČSA nyní zjišťují, zda nešlo o falešný poplach.

Pilot sebevrah Andreas Lubitz si vedl tajný deník. Před tragédií napsal, že je "vše v pořádku" | Aktuálně.cz (0)
2015-09-18 / Aktuálně.cz

Lubitz si psal záznamy jako součást terapie, uvedl na základě nových zjištění týdeník Der Spiegel. Před nehodou napsal, že je "obecně vzato vše v pořádku". Užíval čtyři druhy antidepresiv a svůj čin dopředu plánoval.

Habera a Peštová nahí v posteli: Súkromné FOTO prominentnej dvojice! (0)
2015-09-18 / Topky.sk

PRAHA - Toto by nikto nečakal! Na svetlo sveta sa dostal záber zo spálne Paľa Haberu (53) a jeho partnerky Daniely Peštovej (44). Ešte zaujímavejšie je, že fotografiu zverejnil samotný spevák. Prečo? Zareagoval tak na aféru okolo hokejistu Jaromíra Jágra, s ktorým sa v spálni zvečnila nahá osemnástka.

Babiš rozdával koblihy, Kalousek slova, ale nesmiřitelní se dohodli (0)
2015-09-18 / iDNES.cz

Ministr financí Andrej Babiš rozdávající koblihy a brožurky. Šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek děkující za jeho brožurku a dožadující se jiné, s pravdivými daty a klidně bez koblihy. Ale také na první pohled překvapivá dohoda „nesmiřitelných“. I tak v pátek vypadalo další kolo boje o elektronickou evidenci tržeb.