Auto v noci narazilo do stromu. Jeden mrtvý, čtyři zranění | Aktuálně.cz (0)
2014-08-24 / Aktuálně.cz

Je podezření, že všichni účastníci nehody byli pod vlivem alkoholu a při jízdě nepoužili bezpečnostní pásy.

Ukrajinci si v Praze připomněli 23. výročí nezávislosti své vlasti (0)
2014-08-24 / Deník.cz

Praha /FOTOGALERIE/ – Desítky Ukrajinců si dnes v centru Prahy připomněly 23. výročí nezávislosti Ukrajiny. Lidé šli průvodem od kostela sv. Klimenta v Praze 1 přes Karlův most až na náměstí Kinských na Prahu 5, někteří oděni do národních krojů či nesoucí národní symboly. Uprostřed průvodu nesli deset metrů dlouhou ukrajinskou vlajku, zpívali ukrajinskou hymnu a provolávali „sláva Ukrajině, hrdinům sláva".

Živě: Separatisté předvedli davu zajaté ukrajinské vojáky | Aktuálně.cz (0)
2014-08-24 / Aktuálně.cz

Nedělní dění kolem ukrajinské krize jsme sledovali v online reportáži.

Porošenko slíbil ukrajinské armádě miliardy na přezbrojení (0)
2014-08-24 / E15.cz

Ukrajinský prezident Petro Porošenko přislíbil v letech 2015 až 2017 vynaložit 40 miliard hřiven (přes 60 miliard korun) na přezbrojení armády, která se už déle než čtyři měsíce snaží potlačit proruské povstání na východě země. "Nakoupíme letadla, vrtulníky, lodě - a to je jen skromný začátek," prohlásil podle agentury ITAR-TASS Porošenko na nedělní vojenské přehlídce v Kyjevě.

Život se šťávou (3)
2014-08-24 / Tyden.cz

Bechyňský zámecký pán Josef Šťáva, jehož Diag Human se léta soudí se státem o miliardy, v emigraci za totality zbohatl na kšeftech mezi Východem a Západem....

Janíčková bola strieborná v 3. kole svetového pohára v cyklotriale (0)
2014-08-24 / Sportnet.sk

Za víťaznou Austrálčankou Janine Jungsfelovou v 3. kole Svetového pohára trial UCI sa umiestnila Slovenka Tatiana Janíčková.

Pavoučí muž vládne. Lezec Ondra je poprvé mistrem světa v boulderingu (0)
2014-08-24 / isport.blesk.cz

Sportovní lezec Adam Ondra vyhrál poprvé mistrovství světa v boulderingu a do své sbírky přidal už šestou medaili ze světových šampionátů. Zlato vybojoval v Olympijském stadionu v Mnichově, další příčky za jednadvacetiletým Čechem v šestičlenném finále obsadili Slovinec Jernej Kruder a Němec Jan Hojer.

Stupeň ohrozenia výbuchom islandskej sopky znížili (0)
2014-08-24 / SITA.sk

REYKJAVÍK 24. augusta (WEBNOVINY) – Island v nedeľu znížil stupeň ohrozenia v súvislosti s možným výbuchom sopky Bárdarbunga. V sobotu pritom panovali obavy, že k erupcii príde už v blízkom

Zdena Studenková: Vyvedla zajíčka? (0)
2014-08-24 / blesk.cz

Rok od roku vypadá čím dál lépe! A tak málokdo věří tomu, že slovenská herečka Zdena Studenková oslavila před pár týdny 60. narozeniny.

Môžete z auta odstrániť nálepky kontroly originality? Áno! - topspeed.sk (0)
2014-08-24 / TOPSPEED.sk

Po slovenských cestách jazdí pomerne početná skupina áut dovezených zo zahraničia. Poznávacie znaky sú pomerne jasné. Na čelnom skle je vo väčšine

Policie pomůže kamiony vytlačit z obcí, změnila názor | Aktuálně.cz (0)
2014-08-24 / Aktuálně.cz

Dopravní policie po tlaku veřejného ochránce práv podpoří snahu měst a obcí vytlačit kamiony z rozbitých okresních silnic na placené dálnice.

Fašírka s fučkanými zemiakmi a polievka Kyslé zemiaky (fotorecept) (0)
2014-08-24 / Pravda

Nas dnesny obed obycajne jednoduche jedlo no niekedy je v jednoduchosti a obycajnosti krasa no a jasne ze aj chut :)

Stockholm | Aktuálně.cz (32)
2014-08-24 / Aktuálně.cz

Hlavní a největší město Švédska se rozkládá na čtrnácti ostrovech nacházejících se mezi jezerem Mälaren a Baltským mořem, na východní straně země.

Nejlepší programy pro vytvoření bootovací flashky (0)
2014-08-24 / Zive.cz

Pro bootování softwaru při startu počítače je potřeba mít příslušné médium. S jeho vytvořením vám pomůže jeden z těchto programů.

Mamba z X Factoru má nové telo a nového chlapa: Zbalila kolegu z televíznej šou! (0)
2014-08-24 / Topky.sk

BRATISLAVA - Nie je sama! Dáša Mamba Šarközyová (26) po dlhých piatich rokoch vzťahu vstupovala do jojkárskeho X Factoru už ako slobodná žena. Pred kamerami tak prekvapila nielen relatívne čerstvým rozchodom, ale aj schudnutou figúrou, ktorú si po súťaži ešte vylepšila. A zdá sa, že rovno ulovila aj kolegu zo speváckeho projektu. Podľa našich zistení tmavovláska tvorí pár s Tiborom Gyurcsíkom (27). Ten skončil v spomínanej šou na treťom mieste.