Desetiletý chlapec spadl z hradeb krnovské zříceniny Šelenburk - Novinky (0)
2014-08-07 / Novinky.cz

Vážné zranění utrpěl ve středu desetiletý chlapec, který během výletu, na nějž vyrazil společně s rodiči, spadl z hradeb zříceniny Šelenburk na okraji Krnova.

Němeček: Je to zklamání a rozčarování, Sparta byla sterilní | Aktuálně.cz (0)
2014-08-07 / Aktuálně.cz

Jako o velkém zklamání a rozčarování mluvili někdejší fotbalisté Sparty o vyřazení svých následovníků v boji o základní skupinu Ligy mistrů.

Domáci pribináčik (fotorecept) (0)
2014-08-07 / Pravda

Domáca mňamka,ktora je šup šup hotová,chutí ako z obchodu,nie je náročná na prípravu. Mňaam:) Dnes mi mamka ešte poradila,že sa dá robiť aj s kyslou smotanou,tak určite skúsim aj takúto verziu :)

Bydlím v nájmu. Na co mám právo a co si nemusím nechat líbit (0)
2014-08-07 / Penize.cz

Na začátku letošního roku prošla práva nájemců i pronajímatelů rekonstrukcí. Víte, na co máte právo? Co si nemusíte nechat líbit a kdy nezbývá než sklopit oči a vyjít panu domácímu vstříc? Přinášíme velký přehled pro všechny nájemníky. Příště, v pokračování, vyměníme optiku – podíváme se na věc z pohledu pronajímatele.

Súboj na život a na smrť: VIDEO zápasu žraloka a krokodíla! (2)
2014-08-07 / Topky.sk

SYDNEY - Mimoriadne divadlo mohli pozorovať turisti v severnej Austrálii, pred ktorých očami sa odohral súboj obrieho slanovodného krokodíla so žralokom belavým. A kto sa stal víťazom, si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch.

Novozélandská rybářská loď ulovila vrak letadla i s mrtvým pilotem - Novinky (0)
2014-08-07 / Novinky.cz

Děsivý úlovek se podařil ve čtvrtek ráno novozélandské rybářské lodi, když v její síti uvízl vrak malého letadla i s mrtvým pilotem uvnitř. Na místo tragédie u pobřeží Aucklandu už míří australská policie.