Zaplatili traktor z Anglie i motorku z Německa, nic z toho nedorazilo (0)
2013-10-11 / iDNES.cz

Na internetové inzeráty ze zahraničí naletěli lidé z různých míst Valašska a poslali desítky až stovky tisíc korun na účty podvodníkům. Objednaných traktorů nebo motorky se ale nedočkali. Podobné případy se objevily v poslední době i na jiných místech republiky.

Do Osvětimi se slevou 63 procent. No neberte to! (0)
2013-10-11 / Reflex.cz

Vlna slev už postihla i turistiku po stopách vyhlazovacích táborů. Těžko říci, čeho se ještě dočkáme.

Němcová lhala Schwarzenbergovi do očí a on mlčel. Odborník v údivu (0)
2013-10-11 / Parlamentní listy

MEDIÁLNÍ HODNOCENÍ Ve druhém díle předvolebního speciálu TV Nova Vaše volba působila v duelu dvou pravicových lídrů odhodlaněji Miroslava Němcová než Karel Schwarzenberg, jenž podle politologa Lukáše Jelínka ani nevypadal na to, že by chtěl přitáhnout TOP 09 nějaké nové voliče. Místopředsedkyni ODS zase vytýká tendenci působit kolovrátkovitě a svoji interpretaci věcí a událostí neustále držet bez ohledu na nové informace.

Policie se zajímá o bývalého šéfa Sazky Hušáka. Kvůli údajnému podvodu (0)
2013-10-11 / iDNES.cz

Pražská policie se zajímá o bývalého ředitele společnosti Sazka Aleše Hušáka. Kriminalisté prověřují, jestli se nepokusil podvodně vylákat z podnikatelů Martina Ulčáka a Marka Dospivy padesát milionů korun.

Nobelovu cenu za mír dostala Organizace pro zákaz chemických zbraní (0)
2013-10-11 / e15.cz

Mezinárodní Organizace pro zákaz chemických zbraní získala Nobelovu cenu za mír (OPWC). V historii jde o třiadvacátou organizaci, která na toto ocenění dosáhla.