Nehodu chrysleru na dálnici D1 nepřežili dva lidé (0)
2013-07-18 / tyden.cz

Dálnici D1 mezi 236. až 241. kilometrem směrem na Ostravu uzavřela v neděli ráno nehoda, při níž zemřeli dva lidé. Auto značky Chrysler podle informací hasičů...

Ištvan stáhl žádost o vydání Nečase (0)
2013-07-18 / tyden.cz

Olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan požádal dopoledne sněmovnu o stažení žádosti o vydání expremiéra Petra Nečase (ODS) k trestnímu stíhání,...

Divočina? Ale já se na ní těším, říká nová posila PAOK Soluň Necid (0)
2013-07-18 / Blesk

Dřív je pořádně namíchl, protože jim dal gól. Jenže teď ho oslavují a plácají po ramenou. Mají si totiž navzájem pomoct. Útočník Tomáš Necid (23) zahájí po vleklém zranění kolena návrat do velkého fotbalu v PAOK Soluň, kde bude rok hostovat z CSKA Moskva.

Zateplite si podkrovie ovčou vlnou | Urob si sám (0)
2013-07-18 / Urobsisám.sk

Ak sa rozhodnete svoje podkrovie prebudovať na obytný priestor, nesmiete zabudnúť na izoláciu strešných šikmín. Izolácia z ovčej vlny sa na takéto účely výborne hodí. Vďaka jej vlastnostiam bude v podkroví príjemná klíma na bývanie v zime i v lete. A ušetrite na vykurovaní aj klimatizácii

Marcin bude hrať v Jihlave pod vedením Komňackého (0)
2013-07-18 / Sportnet.sk

Matúš Marcin vedno s ďalšími krajanmi figuruje na súpiske Vysočiny Jihlava.

Policisté mají muže, který na parkovišti zlomil paži seniorovi o berli (0)
2013-07-18 / iDNES.cz

Policisté už znají jméno agresivního řidiče Škody Octavie, který v České Lípě srazil na chodník pětaosmdesátiletého muže. Starci o berli zlomil pažní kost poté, co mu senior vytkl, že parkuje na místě pro invalidy. Navíc útočník nezraňoval poprvé. Od dubna mu běží podmínka, taktéž za napadení člověka.

Kníže volá do boje: Musíme bránit republiku (0)
2013-07-18 / Parlamentní listy

Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg se obrátil na své příznivce. Ve svém vyjádření prohlašuje, že je úkolem TOP 09 uhájit dosavadní charakter České republiky. Podle něho toho ODS ani ČSSD není schopna.

Žádné týrání, takhle to ve vazbě chodí. Znalci prostředí odpovídají na stížnosti dcery Nagyové (0)
2013-07-18 / Parlamentní listy

Pěkné pozdvižení způsobil dopis dcery Jany Nagyové pro senátní podvýbor pro lidská práva. Poměry ve vazbě totiž Nikola Naygová popsala slovy „teror, špína a ponížení“. „To pro mne není nic překvapujícího, ve všech vazebních věznicích je to jako přes kopírák,“ vzkazuje pak advokát Davida Ratha Adam Černý. Rath totiž o vazbě před rokem mluvil jako o "novodobé tortuře".

Trup havarovanej lode Costa Concordia sa potápa (0)
2013-07-18 / svet.sme.sk

Loď už rok a pol leží na boku na mieste havárie. Jej odstránenie je náročnejšie, ako sa predpokladalo.

Marek Benda: Žalobce Ištvan se zoufale snaží zachránit si krk (0)
2013-07-18 / E15.cz

Olomoucký vrchní státní zástupce poškodil ODS a měl by za to nést odpovědnost, říká šéf občanskodemokratických poslanců Marek Benda.

Bývalý šéf policejního Delta týmu: Za vyhrožování a mučení dostal tři roky! (0)
2013-07-18 / Blesk.cz

Vydírání, mučení, vyhrožování likvidací rodiny a žhářský útok. Jihlavský soud poslal bývalého šéfa nechvalně proslulého brněnského Delta týmu Martina Foltýna na tři roky do vězení. Další obžalovaný Roman Motičák odešel od soudu s pětiletým trestem, Zdeňka Zapletala soud viny zprostil.

Brad Pitt: Zombíkov som nakrútil pre svoje deti (0)
2013-07-18 / SME.sk

Najradšej rozpráva o svojej žene Angeline Jolie, nakrúcanie považuje len za spestrenie svojho rodinného života.

VIDEO: Nový poplach na MsÚ sa nekonal, skúšali sirény (0)
2013-07-18 / Bystricoviny

Po nedávnom poplachu na mestskom úrade, ktorý vyhlásili kvôli chlapíkovi vyhrážajúcemu sa primátorovi mesta výbuchom bomby, sa teraz pre zmenu na poludnie rozozvučali poplašné sirény. Ako sa neskôr ukázalo, išlo len o skúšku varovného systému.

Aby se mnou byla legrace? Na to stačí půl litru vína, říká Krobot | Lidé | Lidovky.cz (0)
2013-07-18 / Lidovky.cz

Většinou se tváří vážně, mluví potichu a pomalu. Sám přiznává, že legrace je s ním až potom, co vypije půl litru bílého vína. Dejvické divadlo, ve kterém pracuje jako umělecký šéf, režisér i herec, sbírá jedno ocenění za druhým. Za zmínku stojí i jeho filmové role. Naposledy si Miroslav Krobot zahrál rockera, který se nemůže smířit se svým věkem v komedii Revival, kterou režírovala Alice Nellis. Podrobnosti nejen z natáčení popsal v on-line rozhovoru se čtenáři serveru Lidovky.cz.

O stížnostech na vazbu v kauze Nagyová soud rozhodne v pátek (0)
2013-07-18 / Deník.cz

Ostrava - Krajský soud v Ostravě o stížnostech na vazbu obviněných v kauze Nagyová rozhodne v pátek dopoledne. Dnes se senát ještě seznamoval se spisem. Na rozhodnutí si soud vyčlenil hned dva dny. Dnešek a pátek, řekla mluvčí soudu Krajského soudu v Ostravě Lucie Böhmová.

Krokodíly majú superzmysel (0)
2013-07-18 / Aktuality.sk

Konečne sa podarilo podrobne preskúmať mnohozmyslový orgán v pokožke krokodílovitých plazov. Vnímajú ním dotyk, teplo, chlad a chemické látky v prostredí

V Maďarsku sprísnili tresty za alkohol (1)
2013-07-18 / Aktuality.sk

Jazda pod vplyvom alkoholu je v Maďarsku trestným činom už od pol promile a hrozí zaň až dvojročné väzenie, kým u nás je hranica dvojnásobne vyššia