Příchod Luky Modriče do Realu se blíží, ve čtvrtek odlétá do Madridu (0)
2012-08-15 / Blesk

Přestu chorvatského špílmachra Luky Modriče z londýnského Tottenhamu Hotspur do Realu Madrid je na spadnutí, informuje britská televizní stanice Sky Sports. Oba kluby se podle ní dohodly na částce 23,6 milionu liber a záložník ve čtvrtek odletí do Španělska doladit detaily transferu.

Jaká je průměrná fyzická životnost tabletu ? - poradna Živě.cz (0)
2012-08-15 / Živě.cz

Tahle nová technologie se mí líbí, jako doplněk k desktopu na cesty je dobrá věc. Jezdím i k rodičům a často jim potřebu ukázat nějaké webové stránky, informace, fotky a videa a ukázat jim to na table

České pozemní hokejistky nestačily ani na Skotky (0)
2012-08-15 / Deník.cz

Praha – S cílem neprohrát o příliš mnoho branek vstupovaly do druhého duelu prvního kola kvalifikace na mistrovství světa proti účastnicím skupiny A mistrovství Evropy ze Skotska české reprezentantky. Alespoň to tvrdil trenér domácího výběru Chris Faust. To se vcelku podařilo, hráčky se lvíčkem na prsou prohrály rozdílem čtyř branek.

Windows life mail - Při otevírání zprávy došlo k potížím - poradna Živě.cz (0)
2012-08-15 / Živě

V práci jsem vypl mail v notebooku, nainstalovaly se nové aktualizace windows. Doma notebook zapnu a jednak všechno systémové písmo windows je kurzíva a navíc Windows life mail přijímá maily, ale nemo

Zúrivé psy zaútočili na fotografa a odhryzli mu ucho (0)
2012-08-15 / Aktuality.sk

Traja psi dnes dopoludnia napadli v Dunajskej Lužnej 38-ročného muža.

Benzin za 40 korun? Podívejte se, kde natankovat levněji | Byznys | Lidovky.cz (0)
2012-08-15 / Lidovky.cz

Plánujete-li o víkendu cestovat po Česku, dobře si rozmyslete, kde si natankujete. Na litru Naturalu 95 můžete ušetřit až deset korun, záleží, jestli jej koupíte v Praze nebo jižních Čechách.