Dopravní expert Robert Šťastný: Nesuďte věk, ale dovednosti za volantem (0)
2012-07-20 / Deník.cz

Praha - Současné kontroly nefungují správně a měly by se zlepšit. Například by se měl detailněji zkoumat zdravotní a psychický stav každého řidiče bez ohledu na věk, myslí si dopravní expert Robert Šťastný.

ME: Slovensko „20“ v B-divízii o konečnú 11. priečku | Šport.sk (0)
2012-07-20 / ŠPORT.SK

Slovenskí basketbaloví reprezentanti do 20 rokov zvíťazili v piatkovom stretnutí v G-skupine o 9. - 18. miesto na záverečnom turnaji B-divízie majs...

Tragická zrážka troch áut pri Dolnej Vsi si vyžiadala jednu obeť (0)
2012-07-20 / Topky.sk

DOLNÁ VES - Polícia v Žiari nad Hronom vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v piatok (20.7.) o 8.30 hodine, v katastri obce Dolná Ves.

Záložník Doležal: 5. liga v Německu a tady, to je nesrovnatelné (0)
2012-07-20 / iDNES.cz

Že ani německá pátá liga není nějaký okresní přebor, poznal bývalý teplický tahoun Michal Doležal. "Úroveň oberligy mě strašně překvapila," tvrdí fotbalový záložník po roční zkušenosti z Germanie Schöneiche.

Video: Slovenská vražda v USA: Slovák zastrelil svoju manželku (0)
2012-07-20 / Aktuality.sk

Mestečkom Chardon v štáte Ohio v USA otriasla rodinná tragédia. Slovák František Doboš zastrelil svoju 40-ročnú manželku priamo pred autoservisom.

Suzuki Jimny sa vracia do terénu (0)
2012-07-20 / SME.sk

Najmenšia štvorkolka od Suzuki dostala krajší vzhľad, novú farbu a lepšie opierky hlavy. Celokovovú karosériu vyrábajú výlučne v Japonsku, ale spĺňa európske predpisy na ochranu chodcov.

Los Evropské ligy: Sparta, Plzeň i Mladá Boleslav začnou na hřištích soupeřů (0)
2012-07-20 / Blesk

Fotbalisté Sparty ve 3. předkole Evropské ligy narazí na litevský celek Žalgiris Vilnius, nebo rakouskou Admiru Wacker Mödling, za níž nastupuje její bývalý záložník Patrik Ježek. Plzeň, pokud postoupí přes Rustavi, narazí na polský Chorzów, či Metalurg Skopje. Mladá Boleslav, která má blízko k vyřazení islandského Akureyri, se utká s nizozemským Twente Enschede, nebo finským Interem Turku.

Zdenka Predná: Do Tuniska už nepôjdem! (0)
2012-07-20 / Feminity.sk

Zdenka Predná má leto veľmi rada, pretože ako hovorí, je letné dieťa. Miluje slnko, pláž, more a dokáže si ho užívať. Ako nám prezradila, toto leto bude musieť kombinovať prácu a relax, pretože jej to odporučil lekár. Pre FEMINITY prezradila nielen to, ako bude oddychovať, ale i to, čo ju čaká v pracovnej oblasti.

Oshie podpísal novú päťročnú zmluvu so St. Louis | Šport.sk (0)
2012-07-20 / ŠPORT.SK

Hokejový útočník T.J. Oshie sa dohodol na pokračovaní spolupráce s klubom NHL St. Louis Blues.

Fico s Orbánom na zápase Slovanu s Videotonom: Hovorili najmä o futbale (0)
2012-07-20 / Topky.sk

BRATISLAVA – Predovšetkým téma futbalu dominovala na netradičnom stretnutí maďarského a slovenského premiéra, ktorí si vo štvrtok večer spoločne pozreli v Bratislave zápas 2. predkola Európskej ligy UEFA 2012/2013 medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a Videoton Fehérvár.

Po čtyřech srážkách vlaků s auty zůstali čtyři zranění | Domov | Lidovky.cz (0)
2012-07-20 / Lidovky.cz

Ke čtyřem srážkám automobilů s vlaky došlo během pátečního dopoledne na Semilsku, Hodonínsku a Lounsku. Při nehodách naštěstí nikdo nezemřel, čtyři lidé jsou však zraněni.

Zloděj ukradl vojenského veterána, kterého majitel hýčkal padesát let (0)
2012-07-20 / iDNES.cz

Majitel historického vojenského vozu KdF 82 ze Žamberska utrpěl citelnou ztrátu. Finančně ji vyjádřil na 313 tisíc, nevyčíslitelně víc ale trpí jeho duše. Neznámý zloděj ukradl auto, o které muž pečoval přes padesát let.